AryanLand جان یکم ایکون تسکبار واسه اکسپریا معرفی میکنی؟راستی تو xda دیدم بصورت دلخواه هم میشه ایمون هاییو که دوست داریم سلکشن کرد اما روششو بلد نیستم...همشون هم بصورت فایل نصبی cab هست
AryanLand جان یکم ایکون تسکبار واسه اکسپریا معرفی میکنی؟راستی تو xda دیدم بصورت دلخواه هم میشه ایمون هاییو که دوست داریم سلکشن کرد اما روششو بلد نیستم...همشون هم بصورت فایل نصبی cab هست
بله روش دلخواه هم هست تو موداکو دیده بودم
معمولا هم آیکون های بیریختی می ذازن اگه یاد گرفتی به ما هم یاد بده![]()
یه سوال فقط.. این همون نیست که تو قسمت remove اسمشو mobidiv میزنه ورژن 3؟ اگه اونه که دارم و اذیت کرد.. فکر کنم همونه.. میگی هرکدوم از اون 3 تا فیل چیه و آیا این همونه که من دارم یا نه؟
یک نرم افزرا می خوام که بتونم فایل های CHM رو بخونم. گشتم نرم افزار mictoolap chm ebook reader رو پیدا کردم اما هر چی گشتم کرکش رو پیدا نکردم. کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام.
نه ,اگه MOBIDIV بود که نمیگفتم امنیا عربیک.سه تا فایل هم عربیک 1 و عربیک 2 و FIXER که تو پست قبل روش و ترتیب نصبش رو توضیح دادم.
سلام.
چشم در اسرع وقت سعی میکنم انجام بدم.![]()
میشه تک تک فایل ها رو یه توضیحی در موردشون بدی؟ به ترتیب حجم بگو لطفا.. ممنون
آریا جان فایل دومی تو امنیا عربیک کارو خراب میکنه و با لینگو مشکل داره.. راهی هست که هر وقت میخوایم این امنیا عربیک رو غیر فعال کنیم؟
من همیشه این مشکلات رو داشتم.. کسی میتونه کمک کنه؟( گوشی من امنیا)
1-عربایزر همیشه یه گندی میزنه به سیستم.. یا کند میکنه یا جای دکمه ها رو عوض میکنه یا نمیشه اس ام اس زد...
2-امنیا عربیک به نظرم بهتر بود اما وقتی فایل 2 رو میریزم با بعضی برنامه ها مشکل داره.. میشه هر وقت میخوام غیر فعالش کنم؟
در آخر اینکه کسی تا الان تونسته فارسی سازی بریزه که هیچ مشکلی نداشته باشه؟ اگه همچین کسی هست لطفا توضیح بده.. یا اگه میدونه گارانتی ها چه فارسی سازی نصب میکنن بگه.. دریغ نکنید
سپاسگذارم![]()
سلام.
والا تا حالا بهش فکر نکرده بودم بزار یکم فکر کنم ببینم راهی براش پیدا میکنم یا نه.البته شما اگه فقط با همون یک برنامه مشکل داری مشکل از اون برنامه هست نه فارسی ساز.(البته من اینطور فکر میکنم.)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)