سلام دوستان
من دوتا کامپیتور دارم که می خواهم رم آنها را ارتقا دهم .یکیشون الان رمش 1 گیگ 533 است و یکی دیگه 1 گیگ 667 است.الان که یکی از دوستان را فرستادم بازار رضا برای خرید این رمها ظاهرا گیر نمیاد اما فروشنده ای به دوستم گفته شما می توانید رم با باس 800 روی کامپیوترها ببیندید چون مادر برد هر دو کامپیوتر شما DDR2 را ساپورت می کنه .اما من در نت (سایت مادربرد سازنده)مشخصات مادر بردها را دیدم یکیشون تا باس 600 ساپورت می کنه و دیگر ی تا باس 667 ساپورت می کنه .و از طرفی امکان اپدیت بایوس رم هم ندارند(طبق اطلاعات مادربرد ها در سایت مرتبط.)
مدل یکی از مادر بردها P5GD2-X که رم 1گیگ 533 روش هست.و ظاهرا تا باس 600 ساپورت می کنه .
مادر برد دیگر P5LD2-SE که رم 1 گیگ 667 داره و ظاهرا تا 667 هم بیشتر ساپورت نمی کنه .
حال به نظر شما امکان استفاده 2 تا رم 1 گیگ با باس 800 روی این دو کامپیوتر وجود دارد یا ان فرشنده حرف اشتباه می زنه ؟
راستی دوستی دارم که خدمات کامپیوتری دارد و می گوید چند پیش کامپیوتری برایش اورده بودند که گفته بودند مادر بردش مشکل داشته اما بعد از بازدید او متوجه شده بود رم بکار رفته در کامپیوتر بایس بیش از بایس ساپورت مادر برد است که با تعویض رم مشکل حل شده .نظر شما چیست آیا امکان دارد من هم با بستن رم بایس بالاتر(بایوس 800) دچار همچین مشکلی بشم ؟
پایدار باشید
یا حق