تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 959 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ببخشيد من اینجوری صحبت ميکنم اما پس این تاپيک به چه دردی ميخوره؟ کس ديگه ای نميتونه تو این تاپيک شرکت کنه؟ يعنی کسايی که تو این تاپيک فعا ليت ميکنن نميدونن که این بازی کی منتشر ميشه؟ حالا از این حرفا گزشته تاپيکه خوبی دارين همينجوری ادامه بدين به يه جايی نميرسين!!!! از همگی که به شرکتهايی مثله Ubi Soft کمک ميکنن که هرچه بيشتر گنده بشه ممنونم!!

Banned Ali-Bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دنیایی که همه بازیباز ها عاشق آن هستند! جایی مثل X360

پيش فرض

ببخشيد من اینجوری صحبت ميکنم اما پس این تاپيک به چه دردی ميخوره؟ کس ديگه ای نميتونه تو این تاپيک شرکت کنه؟ يعنی کسايی که تو این تاپيک فعا ليت ميکنن نميدونن که این بازی کی منتشر ميشه؟ حالا از این حرفا گزشته تاپيکه خوبی دارين همينجوری ادامه بدين به يه جايی نميرسين!!!! از همگی که به شرکتهايی مثله Ubi Soft کمک ميکنن که هرچه بيشتر گنده بشه ممنونم!!
    حالا به حرف من رسیدید که فقط من و دوستام این فروم رو می گردونیم
    حالا که ما رفتیم اینجا سوت و کور شده است

ولی یه خبر خوش دارم که بعدا اعلام می کنم هر کس هم می داند به بزرگی خودش نگوید

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

از آقا مهدی تشکر ميکنم که به من جواب دادن . آخه مگه اینجا درباره انتشار بازی ها صحبت نميکنن؟ واقأ نميتونستين کمکم کنين؟
    اينجا خبر ميدن راجع به بازيها! همونطور كه گفتم براي سوال كردن در مورد سوال كردن در مورد تاريخ انتشار بازي داريم.

همه ميتونن توي اين تاپيك شركت كنن. اما چون اينجا براي خبر هستش ، پس بايد خبرها اينجا باشن. ما براي اينكه بحث راجع به تاريخ عرضه بازيها با خبرها قاطي نشه تاپيكهاشون رو جدا كرديم وگرنه همه ميتونن با يه جستجوي ساده تاريخ عرضه بازي رو پيدا كنن. ممنون به خاطر اميدواري دادنتون

حالا به حرف من رسیدید که فقط من و دوستام این فروم رو می گردونیم
    حالا که ما رفتیم اینجا سوت و کور شده است

ولی یه خبر خوش دارم که بعدا اعلام می کنم هر کس هم می داند به بزرگی خودش نگوید
    اولا كه اصلا از حرفت خوشم نيومد علي جان! اينجا به شخص وابسته نيست. من نباشم يكي ديگه جواب ميده و تو نباشي هم يه كس ديگه پيدا ميشه كه به جاي تو جواب بده به بقيه! اما كلا از اين كه از اينجا رفتين ناراحتم! ( و اين كه دليلش رو نميدونم كه چرا رفتين بيشتر ناراحتم ميكنه!)

به هر حال هميشه موفق باشي!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

شیطونه میگه یکی بزنم تو گوش تو ....... صدتا بزنم تو گوش خودم

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جاي فيشر خاليه.

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض

من هم موافقم جاي فيشر خالي هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

ok فهميدم . از دوستان ديگه خواهش ميکنم که به این تاپيک سر بزنن و با حضورشون به این تاپيک گرما ببخشند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

Rock Star Game چند وقت پیش اعلام کرد که شماره دوم بازی Manhunt را در دست ساخت داره. اگه یادتون باشه شماره اول این بازی پر بود از صحنه های خشن و خونریزی و ... و البته همراه با مخفی کاری . سازنده های قسمت دوم بازی یعنی RSG London گفته اند که روند این بازی هم مثل شماره قبلی خواهد بود و تنها سرعت بازی و هیجانش بیشتر می شود. این بازی خشن قرار در تابستان امسال برای PS2 عرضه شود. البته نسخه PSP و Wii این بازی هم به ترتیب توسط استودیوهای RSG North و RSG Torento در حال ساخت است و همزمان با نسخه PS2 عرضه خواهد شد.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ممنون ehsan_jan3 و E V I L عزیز ، شما لطف دارید. شرمنده، خودم هم خیلی دوست دارم مثل قبل در خدمت تاپیک و دوستان باشم ولی افسوس که .... . ان شا ا... در آینده جبران می کنم .

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض Lost Planet For Pc !!!

شرکت CAPCOM اعلام کرد که نسخه PC بازیه LOST PLANET تابستان امسال منتشر میشه از چیزهای جالب این نسخه اجرا شدنش روی DIRECTX 10 با کیفیت 2500x 1600 هستش که یعنی اگر تا اون موقع geforce 8800 یا radeon x 2800 نداشتین باید بی خیالش بشین! راستی اینا هم بگم که گرافیک نسخه ی pc از x360 خیلی بالا تر رفته... تو عکس پایین میتونین مقایسه کنین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

خيلي ازت ممنونم از اينکه خبر خوب ميدي فيشر. بازي Command&Conquer :Tiberium wars هم منتشر شد . يک شاهکار واقعي در بازي هايه استراتژيک. امتياز 9.2 از 10 از Gamespot گرفت. در ضمن تا اون موقع که Lost Planet بياد بايد گرافيک ATI : R600 رو گرفت. در ضمن شرکت سوني اعلام ورشکستگي در فروش PS3 کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •