اگه سی دیت خیلی ارزشمنده قفل نگهبان بنداز روش
اینم سایتش برو قیمت ها رو ببین هر کدوم رو خواستی سفارش بده
برنامه های قفل گذاری ایرانی از تمتم برنامه های موجود در دنیا قوی ترند
و قفل شکن هایی هم که ایران داره هیج جای دنیا نداره
سلام
تو بازار قفلهاي زيادي است كه ممكن است روي 1-2 تا محصول باشه و كسي هم بهشون توجه نكنه ولي قفلهاي قابل اعتمادي هستند.
در مورد برنامه هاي قفل گذار ايراني هم همانطور كه قبلا گفتم اكثر اين برنامه ها با استفاده از دستكاري TZ درست شده اند و چيز قابل توجه اي نيستند و ممكن است مدتي كاربران را مشغول كنند. اما فكر مي كنيد اگر اين قفلها در بازار جهاني عرضه شوند چند ساعت دوام خواهند آورد و آيا اصلا كسي به آنها توجه خواهد نمود؟
با اومدن برنامه PreGap دوران قفل نگهبان تموم شد و فكر كنم اين توصيه كمي دور از عقل باشه!
در ضمن با گفته شما هم در مورد قفل شكنهاي ايراني زياد موافق نيستم. من دوسه نفر رو ميشناسم كه تقريبا از پس هر قفلي بر ميايند. البته من چيزي كه تو اين انجمن ديدم اصلا ربطي به شكستن قفل نداره . كاربرها با برنامه هاي كپي سيدي و انگولك كردن اونها يك سري سي دي ها رو كپي مي كنند. فكر نكنم اسم اين افراد رو بشود قفل شكن!
اما اگر كمي به سايتهاي مربوط به قفل شكنان( منظورم سايتهايي كه كرك برنامه ها رو ميگذارند نيست) مثل سايت UnPackingGods يا ExeTools سر بزنيد متوجه مي شويد دنيا الان كجاست و مردم ما(كامپيوتر كاران) كجا هستند و سرشون را با چي گرم كرده اند!