تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 212 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب ممکنه اون از پیش فعال کرده باشن ....ای اس پی های دیگه هم اگه خوب بودن شما اینجا نمیومدی
    مثل پیشگامان که از همون اول فعال می کنه fastpath رو!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم میگه شما همون کاربری هستی که بن شد که با اکانت دوستت ( یا شایدم اکانت دوم داری پست میدی چون سبک حرف زدنت خیلی شبیه اونه) با توجه به اینکه قبلا هم گفته بودی باهم ویدیو کلوب دارید!
    به شدت این حس رو دارم .
    من کجا گفتم ویدیو کلوپ دارم !!! چرا دروغ میگی !!
    از مدیریت میخوام با این شخص برخورد کنه دیگه تهمت نزنه

3. 2 کاربر از ahvaz.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من کجا گفتم ویدیو کلوپ دارم !!! چرا دروغ میگی !!
    از مدیریت میخوام با این شخص برخورد کنه دیگه تهمت نزنه
    شما قبل از اینکه اون کاربر که ادعا کرده بودی دوستت هست و باهم از چند تا isp سرویس گرفته بودید و همه شون بد بودن و......بن شه، تو یکی از پست هات که البته توسط ادمین پاک شده گفته بودی که با اون کاربر بن شده ( ham33d ) ویدیو کلوب داری که البته مهم نیست، حالا که اون شخص بن شده اکانتش ، شما اومدی دقیقا اینجا همون حرفا رو با همون لحن میزنی که دقیقا مشخصه مولتی اکانتری! تشخیص لحن حرف زدنت خیلی مشخصه!
    دقیقا هم یادمه گفته بودی من و اون ( hame33d) همکاریم و باهم تو یه جا کار می کنیم!
    من شما رو گزارش می کنم تا مشخص بشه که مولتی اکانتری و داری باز جو رو بهم میریزی با یه اکانت دیگه.
    Last edited by George Shelly; 04-04-2018 at 09:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما قبل از اینکه اون کاربر که ادعا کرده بودی دوستت هست و باهم از چند تا isp سرویس گرفته بودید و همه شون بد بودن و......بن شه، تو یکی از پست هات که البته توسط ادمین پاک شده گفته بودی که با اون کاربر بن شده ( ham33d ) ویدیو کلوب داری که البته مهم نیست، حالا که اون شخص بن شده اکانتش ، شما اومدی دقیقا اینجا همون حرفا رو با همون لحن میزنی که دقیقا مشخصه مولتی اکانتری! تشخیص لحن حرف زدنت خیلی مشخصه!
    دقیقا هم یادمه گفته بودی من و اون ( hame33d) همکاریم و باهم تو یه جا کار می کنیم!
    من شما رو گزارش می کنم تا مشخص بشه که مولتی اکانتری و داری باز جو رو بهم میریزی با یه اکانت دیگه.
    باشه قبول دارم از مدیران تقاضا دارم بررسی کنند اون کسی شیاد هست بلاک کنن

6. 2 کاربر از ahvaz.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من گزارش تو دادم که بات برخورد بشه که تهمت نزنی باید اون پست پیدا بشه من گفتم با این کاربر همکاری دارم
    من مثل تو الاف نیستم بخوام دنبال درگیری و حاشیه سازی باشم
    مدیریت خواهشمندم بررسی کنید و این شخص را بن کنید تا دیگه تهمت نزنه
    تشخیص برای مدیریت کاری ندارد

8. 2 کاربر از ahvaz.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HOMAYOON1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من شاتل داشتم
    دیروز ظهر درخواست تخلیه دادم
    اگر به 195 شکایت کنم احتمالش هست تا چند ساعت بعد بردارن رانژه خط رو که بتونم دیده بان بگیرم ؟
    به نظرتون تا جمعه ظهر میشه که دیده بان برام وصل شده باشه ؟!
    چون نیستم از جمعه ظهر به بعد !

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من شاتل داشتم
    دیروز ظهر درخواست تخلیه دادم
    اگر به 195 شکایت کنم احتمالش هست تا چند ساعت بعد بردارن رانژه خط رو که بتونم دیده بان بگیرم ؟
    به نظرتون تا جمعه ظهر میشه که دیده بان برام وصل شده باشه ؟!
    چون نیستم از جمعه ظهر به بعد !
    پنج شنبه و جمعه که مخابرات تعطیله و میره واسه هفته بعد!
    ولی کلا یه شکایت کوچیک تو 195 ثبت کنن خوبه روند رو تسریع می کنه!

11. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا يك ادم چقدر در روز وقت داره ؟
    چقدر يك ادم مي تونه علاف و بيكار باشه كه تمام انرژي خودش رو براي ثابت كردن اين بگذاره كه ديده بان خوبه و بقيه شركت ها اشغالن؟
    واقعا من يكي كه گذري ميام و ميروم تو كار بعضي از افراد بيكار موندم ! فقط كارشون شده گير دادن به بقيه كاربرها و اثبات اينكه ديده بان عاليه!
    اقا اگر خوبه ، خوب برو حالش رو ببر ديگه روزي ٢٠ تا پست براي چي ميدي ، نكنه ميخواهي فقط پست هات زياد بشه و بيان مدالي چيزي بهت بدن ويا شايدم هم ميخواهي تگ ناظر انجمني چيزي بگيري؟عزيزم اين پست ها و اين تگ ها فقط براي دنياي مجازي هست برو بچسب به زندگيت و از ديده بانت لذت ببر و اينقدر الكي پست نده ( هر چند اگر دوست داشتي هم ادامه بده پست دادن هات رو، خودت يك روزي پشيمون ميشي از وقتي كه تو اين جور جاها ميگذاري)
    شما خودت هم ميدوني اين شركت فقط تو كرمان و دو سه تا شهر كوچيك خوبه ولي تو بقيه شهرها خوب نيست ولي نمي دونم چرا هي ميخواهي بقيه رو تشويق كني بيان تو اين شركت، نحوه پست دادن و تعريف هاي شما بيشتر گمراه كننده هست و ممكنه خيلي ها رو به اشتباه بندازه، فقط يك ثانيه فكر كن چند نفر ممكنه به حرف شما اعتماد كنن و بعد نتيجه نگيرن ... تعريف زياد هم حدي داره والا ...
    Last edited by CasT!el; 04-04-2018 at 14:04.

13. 3 کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

واقعا يك ادم چقدر در روز وقت داره ؟
    چقدر يك ادم مي تونه علاف و بيكار باشه كه تمام انرژي خودش رو براي ثابت كردن اين بگذاره كه ديده بان خوبه و بقيه شركت ها اشغالن؟
    واقعا من يكي كه گذري ميام و ميروم تو كار بعضي از افراد بيكار موندم ! فقط كارشون شده گير دادن به بقيه كاربرها و اثبات اينكه ديده بان عاليه!
    اقا اگر خوبه ، خوب برو حالش رو ببر ديگه روزي ٢٠ تا پست براي چي ميدي ، نكنه ميخواهي فقط پست هات زياد بشه و بيان مدالي چيزي بهت بدن ويا شايدم هم ميخواهي تگ ناظر انجمني چيزي بگيري؟عزيزم اين پست ها و اين تگ ها فقط براي دنياي مجازي هست برو بچسب به زندگيت و از ديده بانت لذت ببر و اينقدر الكي پست نده ( هر چند اگر دوست داشتي هم ادامه بده پست دادن هات رو، خودت يك روزي پشيمون ميشي از وقتي كه تو اين جور جاها ميگذاري)
    شما خودت هم ميدوني اين شركت فقط تو كرمان و دو سه تا شهر كوچيك خوبه ولي تو بقيه شهرها خوب نيست ولي نمي دونم چرا هي ميخواهي بقيه رو تشويق كني بيان تو اين شركت، نحوه پست دادن و تعريف هاي شما بيشتر گمراه كننده هست و ممكنه خيلي ها رو به اشتباه بندازه، فقط يك ثانيه فكر كن چند نفر ممكنه به حرف شما اعتماد كنن و بعد نتيجه نگيرن ... تعريف زياد هم حدي داره والا ...
    حالا چرا گریه می کنی ؟
    من شخصا هیچ وقت دفاع متعصبانه نکردم ، فقط تست گذاشتم تا بقیه بدونن شما برو یه مورد تو پست های من پیدا کن که من متعصبانه و باکلمات غلوآمیز دفاع کرده باشم!
    تست گذاشتم بقیه بدونن چیه و چی نیست!
    هر کی هم خواست بگیره بهش گفتم واسه من خوبه اما دلیل نمیشه مال تو هم خوب باشه نمونه ش هم همین دیروز به یه کاربری تو صفحه های قبل گفتم!
    من هیچ وقت روی چیزی متعصب نبودم و نخواهم بود اینم وضعش خراب شه همین جا میگم و میرم یه جای دیگه!
    در مورد بیکاری هم در اشتباهی چون من بیکار نیستم و با تبلت و گوشی پست میدم ربطی به بیکاری یا با کاری نداره ....
    خوشبحتانه زندگیم صدتای امثال شماست .
    شما فکر خودت باش و تو کار دیگران دخالت نکن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حتی ارزش ریپلای کردن هم یک سری ها ندارن چه برسه به وقت گذاشتن و جواب دادن !!!

16. 3 کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •