این خبر توسط خود وزیر تکذیب شد !
این خبر توسط خود وزیر تکذیب شد !
چون تکذیب کرده قطعا صحت داره.
از این تکذیب ها زیاد دیدیم که بعدش عملی شده![]()
بله برای کاربران پر مصرف بهتر شده اما برای کاربری که میخواد در ماه 10 گیگ بگیره با سرعت 16 کاملا ضرر کرده هم برای محدودیت سرعت و هم برای قیمت شما 200 گیگ میخری 80 تومن اونی که 10 گیگ مصرف بیشتر نداره چه گناهی کرده که مصرفش کمه و در مقابل پر مصرف ها باید بیشتر هزینه بپردازه با محدودیت سرعت؟؟!! تمام شرکت ها رو بنده بررسی کردم همین وضعیت رو داشتند با سرویس های جدید.
اونی که شما داری می گی تازه بهترین شرکت رو رفتی نوشتی سالی 960تومان اب می خوره واگرنه با 150تومان سالیانه الان به شما 15گیگ درماه با سرعت 512کیلو بایت می دن تو همون فن اوا نه 10گیگ با حداکثر سرعت کشش خط 130تومان
توهمه جای دنیا سعی می کنن قشرهای کم درامدهم ازحداکثر کیفیت وسرعت اینترنت بهره ببرن اینجا برای اینکه جیب ها رو خالی کنن برعکس عمل می کنن
Last edited by babak13592006; 11-12-2017 at 01:45.
اون 120 گیگ یکساله میداده 130 تومن فن اوا یک ماهه 80 تومن سالش میشه نزدیک یک میلیون تومن.کسی ک در سال 130 تومن هزینه اینترنت 16 مگ میکرده الان باید یک میلیون تومن هزینه کنه .درسته حجمش از ترابایت هم بالا میزنه ولی کسی نخواد اینهمه حجم مصرف کنه ولی سرعتش بالا باشه باید چکار کنه؟ایا با تعویض شرکت سرویس مورد نظرش گیرش میاد؟قطعا نه چون همه شرکتها طرح هاشون همینه.البته ناگفته نمونه نصف حجم بسته های الانو گذاشتن برای اینترنت داخلی.یعنی شما الان اون دویست گیگ که میگی صدگیگ حساب کن.دوم اینکه شما بخوای بیشتر از یه ماه بخری مثلا سه ماهه.پول سه ماهو باید از قبل به شرکت پرداخت کنی ولی داخل پنل کاربری حجم یک ماهو زده و اگه تو این یه ماه بیشتر از دویست گیگ مصرف کنی باید دوباره حجم بخری و تا ماه بعدی تحمل کنی در غیر اینصورت با سرعت 16 کیلوبایت مواجه میشی(سرعت 20سال پیش).این به معنی دزدی واقعی.تازه اولشه کم کم پشیمون میشید مطمئن باشید.کسانی ک اطلاع کافی در مورد این قانون جدید ندارن تا استفاده نکنن متوجه این اشی که برامون پختن نمیشن.در ضمن کف سرعتو گذاشتن 512 کیلوبیت یعنی سرعت دانلودت از 64 کیلوبایت بیشتر نمیشه این یعنی برمیگردیم به 10 سال قبل .بهتره برید ببینید بقیه کشورا که همچین قانونی دارن کف سرعت چنده .کل این قانون از بیخ مشکل داره.شماها فقط دلتونو خوش کردید به حجم 200 گیگابایتش
Last edited by alyy; 11-12-2017 at 02:25.
من برای چی باید از وزیر دفاع کنم؟! واقعا کاش جای برچسب زدن یکمی فکر و تحقیق کنیم.
من با آرت 3 سرعت دانلودم زیر 190کیلوبایت بر ثانیه بود. حدودا هم 30-40 گیگ مصرف داشتم. و هزینه 47000 تومان.
الان با دو مگ دانلودم 270 هست حدودا و 32.5 هم ترافیک دارم و هزینه 27000 تومان.
سرعت یک سوم زیاد شده و هزینه 20 هزار تومان کم شده. یعنی من اگر بخوام هزینه ماه پیش رو بدم و 44000 تومان( سه هزار تومن کمتر از ماه پیش) هزینه کنم، سرعت دانلودئم میشه 500 کیلوبایت و تا 65 گیگ ترافیک بیرون هم خواهم داشت.
آیا درست بود این جور گران فروشی میشد در حق ما تا ماه پیش؟
الان من طرفداری از وزیر میکنم؟! این کسانی که اعتراض میکنند، یک عده هستند ..یک عده زیادی هم هستند که مثل من به سودش شده.
اصولا هر طرحی در هر جای دنیا همینه. یک سری موافق داره و یک سری مخالف و سعی میشه موافق بیشتر از مخالف بشه.. من قبلا هم گفتم به مرور این طرح پخته میشه ، هم از سمت وزارت خونه هم از سمت شرکت ها و مشکرتان بیشتری راضی میشن...منتها هنوز 10 روز هست که گذشته...
![]()
علاوه بر این تو طرح های قبلی اپراتور هروقت دلش میخواست محدودت میکرد اصلا مشخص نبود کی ولی الآن حداقل شفافه. قبلا یک عالمه حجم اضافه میخریدی بدون اینکه خودت متوجه بشی آخر سال میدیدی پونصد تومن یا یک تومن هزینه نت کردی ولی نفهمیدی اینقدر ریز ریز خرج کردی، الآن حداقل خود طرح حجم نسبتا قابل قبولی داره احتیاج به حجم اضافه کمتره( مثلا قبلا چه طرحی دقیقا برای 12 تومن میومد 10 گیگ بده؟ هرچند سرعتش افتضاحه ولی حجما مشخصا بهتر شده)
بعد نمیشه هم خدارو بخوای هم خرمارو که. اونی که مصرفش نهایت 10 گیگ در ماهه میگه چرا سرعتش کمه خب شما سرعت دقیقا برای چه کاری احتیاج داری، اگه بخوای بری یوتیوب فیلم با کیفیت ببینی سرعت احتیاج داری ولی 10 گیگ سه روز هم دووم نمیاره اینطوری. بنابراین خیلی فایده نداره. مثلا من امتحان کردم با سرعت 1 مگابیت میشه یوتیوب 480 دید، اگر میخوای با کیفیت بالاتر(HD) ببینی سرعت بیشتر احتیاج داری ولی حجمت سریع تموم میشه بنابراین همونطور که گفتم فایده چندانی نداره.
نکته بعدی اینکه نباید تخفیف ویژه و جشنواره های قدیمی رو با طرح جدید مقایسه کرد. جشنواره رو با جشنواره و طرح های اصلی رو با طرح های اصلی مقایسه میکنن.
در آخر بگم از دو جهت میشه راجب طرح جدید اینترنت نظر داد. جهت اول مقایسه با طرح های قبلیه، جهت دوم اینکه بگی این چه نت افتضاحیه که دارن میدن و کلی از دنیا عقیبیم. خب مسلما درسته عقبیم ولی هدف از این نظر این نیست که بگم دیگه نت درست شد نه بلکه به نظرم نسبت به قبل بهتر شده، حالا من سعی کردم مزیت هاش رو بگم ولی قطعا معایبی هم داره. حداقلش برای پرمصرفا که قطعا بهتر شده(اگر شبانه هم باشه) برای کم مصرفا حجم بالاتر رفته یکم ولی سرعت پایین اومده که بالاتر توضیح دادم شمایی که کم مصرفی کارت با 2 مگابیت و ماهی 25 تومن هم راه میفته چون حجم چندانی نداره که سرعت خیلی بالایی بخواد
درود بر شما
به نکات خوبی اشاره کردید، تازه من اوایل آرت 1 بودم و سرعت خیلی کمتر هم بود! بعد محدود شدیم رسیدیم به آرت 3... و به قولا نمیدونستیم چقدر دانلود کنیم و کی محدود میشیم. حرکت زشتی بود، صبح بلند میشدی، میدی سرعت شده افتضاح و جالب اینجاست نمیگفتند محدود شدی، میگفتند از سرعت خریداری شده بیشتر هست هنوز! عملا دهن آدم رو با این حرف که حداکثر سرعت دانلود شما باید 16 کیلوبایت بر ثانیه باشد، می بستند! هیچ حق اعتراض و حرفی هم نبود.
انگار برده شرکت های اینترنتی شده بودیم. با هر قیمت و حجم و شکل دلخواه سر ما بازی در می اوردند. اما الان قیمت و سرعت ثابت هست و فقط تو ترافیک بحث هست.
مردم توقع دارن اینترنت درپیتی یک شبه بشه در حد کشورهای اروپایی ... ما میگیم از قبل بهتر شده و گرنه نمیگیم اینترنت مطلوبی داریم.
باور کنید آنقدر این شرکت های اینترنتی عصبانی و دچار مشکل شدند... خون مردم تو شیشه بود...شما حساب کنید ، چقدر سود می بردند.... که اینترنت رو با سرعت بیشتر رو الان من با 20 هزار تومن کمتر دارم میخرم!
همه شرکت های اینترنتی پول هاشون بردن جاهای دیگه، یکی رفته بورس ، سهام شرکت های دیگه خریده و ...
Last edited by Life24; 11-12-2017 at 08:39.
خوب بیشتر اونایی که مخالف هستن به این علته با قیمت پایین و حجم کمه روزانه ..دانلود شبانه داشتن و با مثلا نصف قیمت میومدن در ماه 1 ترا دانلود می کردن . حالا دولت اومده میگه شما که پول کمتر میدی و در واقع داری میگی من حجم زیاد در روز نیاز ندارم !! جدا از این باز بودن سرعت برای همه در واقع فرقی بین کسی که سرعت بالا با حجم بالا داشت با کسی که سرعت پایین(که تا بالا باز بود) و حجم کم نمی ذاشت غیر اینکه یکی داشت دانلود شبانه شدید می کرد و یکی هم از حجم روز و خیلی کمتر از دانلود شبانه استفاده می کرد .
در دنیا چیزی به اسم تنوع طرح نداریم . شما نهایتای بین 5 تا طرح باید انتخاب کنید که شاید در یک طرحش سرعت مطرح باشه و اصلا بحث حجم مطرح نیست ولی در ایران اینگونه نیست همین الان همه منتظر تنوع طرح هستن !!! یا اینکه طرف میگه من 10 گیگ بکارم نمیاد پس پولشو نمیدم !!!!!! خوب این در مقایسه با دنیا خیلی جمله عجیبیه !!! شما در واقع قرار نیست پول گیگ بدی !!!چون ما عادت کردیم پول برای حجم بدیم داریم میگیم انقدر به کارم نمیاد !!! خیر شما یسری پهنای باند انتخاب می کنید و اگر خیلی پر مصرف باشین بابت هر 50 گیگ 10 دلار بهتون میدن اونم بعد از مصرف بسیار بالا !!!که بیشتر تونسی ها ایرانی ها عربا به این مورد می رسن !!!!!!!!! در ایران هم اومدن دقیقا همین کارو انجام بدن فقط چون هنوز زیر ساخت ها درست نشده و قیمت تجهیزات برعکس همه دنیا خیلی پایین نیومده نمی تونن یهو 1 ترا بزارن برای مشترک !!!!!! ولی در حد 200 گیگ در ماه رو برای مشترک در نظر گرفتن که حداکثر سرعت را دارد . یعنی مشترک اگه یوتوب بره یا نت فلیکس ببنیه به صورت اماری بیشتر از 70 گیگ مصرف براش نمیشه مگر اینکه همش به صورت 24 ساعته بخواد یوتوب بره !!!!!!!
حالا باید اینترنت رو با توجه به قشر کارمند در نظر گرفت !!! اگر همه از فن اوا یا مخابرات حجم بگیرن پس یه کارمند با دادن پولی در ماه حدود 80 تومن حداکثر حجم را گرفته و با توجه به زمان کار و زندگی حداکثر از 100% ان بتواند استفاده کند . برای قشر متوسط که درامد 3 تومن در ماه دارند 80 تومن پول بهتریه تا رقم 40 تومن و خرید حجم های اضافی !!!!
حالا برای کیا بد شده ؟ کسایی که درامد داشتن از این راه ها دانلود شبانه . با کمترین هزینه بیشتر دانلود . یا دانلود گیم های سنگین که البته در مورد گیم هم هر ماه برای شما 1 ترا گیم نمیاد !!! بلکه شاید در بک ماه ابان شما مجبور به دانلود 200 گیگ گیم شوید !!!! ولی در دی ماه شما حتی 1 گیگ هم گیگ دانلود نمی کنین چون هیچ ریلیزی همین الان برای دی ماه نیست !!!!!!!!!!!
نتیجه حرف : در حالت کلی طرح خوب شده !!! خیلی از شرکتا دانلود شبانه را دوباره اضافه کردن !!! شرکتایی مثل پارس هم برای سرعت 3 مگ استانه سرعت را باز گذاشتن و دانلود شبانه هم اضافه کردن !!!! پس هر کسی که پر مصرفه و هزینه کم می خواد بده می تونه به سمت شرکت پارس انلاین بره !!!! در روز حجم کم می دهد ولی در شب حتی سرعتش کم هم نمی شود !!!!!!
طرح ها هم تنوع خواهند گرفت فعلا تعرفه اصلی اضافه شده . خیلی از شرکت ها هنوز هزینه 1 گیگ رو هم کم نکردن
به نظر من الان برای کم مصرف ها برن از همراه اول یا ایرانسل یا رایتل بگیرن خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)