تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 91 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرید درینک واتر و زاپاکوستا بد نبود ولی مسئله اینه اینا قبل ددلاین بد کار کردن!
    کلا فلسفه خرید و فروش این چند سال اخیرو نگاه کنیم اشتباه بوده و نباید به روزی می خوردیم که کمبود بازیکن مثل الان داشته باشیم
    الان منچستر مثلا این فصل فقط لوکاکو ، ماتیچ و لیندلف رو گرفت. چلسی موراتا ، رودیگر ، باکایوکو ، درینک واتر و زاپاکوستا گرفت و اونا از نظر خریدن توی این فصل بهتر کار نکردن
    ولی مسئله اینه از فصل های قبلی هم اینا معلوم نیست چیکار می کردن. فصل قبل هم تیم کمبود بازیکن داشت ولی باز بازیکن خاصی نخریدن

برای این فصل یه لیست بازیکنایی که پیشنهاد چلسی رو رد کردن تشکیل بدیم یه لیست خنده داری میشه!
    می تونه هم بی عرضه بودن اون امنالو باشه هم پول خرج نکردن آبراموویچ توی چند فصل اخیر!
    الان تیم اول و دوم چلسی تقریبا اینجوریه:

کورتوا
    رودیگر - لوئیز - آزپلی
    آلونسو - فابرگاس - کانته - موزس
    هازارد - موراتا - پدرو

کابایرو
    کیهیل - کریستنسن - ؟؟؟
    کندی - باکایوکو - درینک واتر - زاپاکوستا
    موسوندا - باتشوای - ویلیان

دفاع وسط ، وینگ بک چپ و مهاجم نوک برای ذخیره قشنگ مشکل تیمه!
    به خصوص دیگه وینگ بک چپ که اصلا ذخیره نیست. باز مهاجم میشه بعضی وقتا سه تا هافبک وسط گذاشت و دو مهاجم هم موراتا و هازارد باشن
    هافبک وسط هم به نظر ترکیب باکایوکو و درینک واتر از ترکیب ماتیچ و چالوبا بهتره. درینک واتر بازیکن خاصی نیست ولی خوبه حداقل قبلا زوج کانته بودش و سابقه قهرمانی داره
    فقط تیم قشنگ دو سه بازیکن مثل برتراند ، یورنته و فن دایک رو کم داره! بارکلی هم خیلی لازم نبود یعنی در هر صورت تا ژانویه هم که نیست و توی پست اون بازیکن داریم

2. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام

حدس منم همین بود و قبلا هم گفتم اینا نهایتا 1 بازیکن جذب کنن .
    الان هم دو تا بازیکن خریدن اونم توی دقایق پایانی نقل و انتقالات . من که بازی هیچکدومشون رو ندیدم اما میشه حدس زد هیچکدومشون چیزی بیشتر از بازیکن های خودمون ندارن و قرار نیست چیزی به تیم اضافه کنن . به هر حال در نهایت امیدوارم خریدهای مثبتی باشه و موجب موفقیت تیم شه .

نمیدونم دوستان چرا اینقدر زوم کردن روی ثابت بودن آلونسو . درسته در سطح مثلا مارسلو نیست اما کارش رو بلده . فارغ از دو گلی که مقابل تاتنهام زد ، بازیه خوبی انجام میده . تقریبا هیچ نبرد هوایی نیست که پیروز نباشه .
    در حال حاضر مشکل اساسی تیم ویلیان هست که فقط و فقط دویدن بلده و هیچ عملکرد مثبتی نداره ، کاملا قابل پیشبینی بازی میکنه . هیچ مشتری ای هم نداشت توی تابستون . متاسفانه هیچ بازیکنی هم برای اون پست جذب نشد . پدرو هم این فصل تا الان افت داشته .
    نکته بعدی قرار گرفتن کاستا توی لیست 25 نفره لیگه . امیدوارم آدم شه و به تمرینات برگرده و آشتی کنه که بعید میدونم . اگه برگرده خیالمون از حمله راحت میشه . حداقل میدونیم 2 نفر گل زن جلو داریم . حتی اتلتیکو هم بهش گفته بهتره به تمرینات چلسی برگرده تا ژانویه بتونه یه بازیکن آماده بخره .
    Last edited by emadd69; 04-09-2017 at 11:23.

4. 4 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقدامات عجیب چلسی برای تحت فشار قرار دادن کاستا

باشگاه چلسی برای اینکه نشان دهد علاقه ای به ادامه همکاری با دیگو کاستا ندارد، اقدامات عجیبی انجام داده است.
    به گزارش "ورزش سه"، در ابتدای نقل و انتقالات بود که آنتونیو کونته، سرمربی چلسی با ارسال پیامکی به دیگو کاستا به او اعلام کرده بود که علاقه ای به ادامه همکاری با ستاره اسپانیایی ندارد. با این حال دیگو کاستا تنها خواهان پیوستن به اتلتیکو بود که اتلتیکو نیز از حضور در نقل و انتقالات محروم بود و در نهایت او در چلسی ماندگار شد.
    حال باشگاه چلسی برای اینکه به دیگو کاستا تفهیم کند او جایی در این باشگاه ندارد، اقدامات عجیبی انجام داده است. آنها پارکینگ اختصاصی او را غیرفعال کرده و حق پارک کردن خودرو در محوطه پارکینگ اختصاصی باشگاه را از او گرفته اند. همچنین گفته می‌شود کمد کاستا نیز خالی شده و نام و عکس او که روی کمد خورده بود، پاک شده است. کاستا می‌داند که باشگاه قصد دارد با این اقدامات، از دیگر بازیکنان تیم زهر چشم بگیرد و احتمالا او را برای تمرین به تیم دوم خواهند فرستاد تا با جوانان تمرین کند، هر چند که دیگو دست بردار نیست و هر طور که شده می‌خواهد باشگاه را مجاب به مذاکره با اتلتیکو کند.

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

روی ویلکینز کارشناس اسکای در مورد فروش چالوبا گفت : چلسی چالوبا را با 6 میلیون فروخت و 40 میلیون باکایوکو را خرید که از نظر من تفاوتی میان آن ها نیست . من به هیج وجه تفاوت 34 میلیونی میان آن ها نمیبینم . من سال گذشته با کاپیتان تری در مورد چالوبا صحبت کردم که او به من گفت که او در کلاس متفاوتی در تمرینات ظاهر می شود .

به نظر می رسد رومن آبراموویچ مالک چلسی از شرایط فعلی تیمش رضایت ندارد و قصد بازخواست مدیران چلسی را دارد .

آبرموویچ به مایکل امنالو و ماریا گرانوفسکایا مدیران اجرایی چلسی گفته است که جزئیات مذاکرات با بازیکنان که باشگاه موفق به جذبشان نشده است را برای او شفاف سازی و او را قانع کنند .

مالک روس آبی ها از عملکرد ضعیف چلسی در جذب گزینه های آنتیو کونته به شدت ناراحت است و احتمال تغییر در سطوح مدیریتی چلسی نیز وجود دارد .

فوری : باشگاه های انگلیسی با بسته شدن پنجره نقل و انتقالات تابستانی ‌پیش از شروع فصل موافقت کردند

-یعنی تیم ها تا ساعت ۵ بعد از ظهر روز قبل از شروع فصل فرصت خرید دارند

آنتونیو کنته : "سال گذشته آن ها در مورد ایده های من از فوتبال، کار فیزیکی و آنالیز من نمیدانستند؛ در حال حاضر کار برای من نسبت به فصل قبل راحت تر است و اگر‌ با فصل گذشته همین موقع مقایسه کنم احساس بسیار بهتری دارم"

کنته با اینکه تری، آکه و زوما را از دست داد و در جذب فن دایک و بونوچی‌ شکست خورد در مورد گزینه های خط دفاعش خوشحال است چلسی رودیگر ‌را جذب کرد و کریستینسن از انتقال قرضی به تیم بازگشت

وی افزود : "کریستینسن بازیکن خوبی است و بیشتر به او بازی خواهد رسید. من اعتماد زیادی بهش دارم و او آینده ی خوبی در چلسی خواهد داشت"

8. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی چلسی در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و درباره شرایط تیمش برای رویارویی با لسترسیتی و وضعیت این تیم در فصل نقل و انتقالات به صحبت پرداخت.

طرفداری- آنتونیو کونته، سرمربی چلسی در نشست مطبوعاتی پیش از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاضر شد. سرمربی ایتالیایی، چلسی در خصوص وضعیت هازارد گفت:
    مصدومی نداریم و هازارد هم روند بهبودش را به خوبی پشت سر گذاشته است و آماده است. هنوز تصمیم نگرفته ام به او بازی بدهم، امّا فردا در دسترس خواهد بود. تعطیلات بازی های ملی برای ما مفید بود و زمان بیشتری برای تمرین با تیمم داشتم.
    سرمربی چلسی درباره فصل نقل و انتقالات این باشگاه گفت:
    به نظرم باشگاه بیشترین تلاشش را در فصل نقل و انتقالات از خود نشان داد و بعضی مواقع شما نمی‌تواند بازیکنی را به خدمت بگیرید، امّا دلایل زیادی وجود دارد که فکر می کنم تیم عملکرد خوبی در فصل نقل و انتقالات داشته است. باید تا پایان فصل صبر کنیم و آن موقع جواب دقیق تری می توانیم به این موضوع بدهیم. در حال حاضر بسیار سخت است در این خصوص صحبت کنیم. باید با این بازیکنان کار کنیم و از اینکه این بازیکنان را در اختیار دارم خشحالم.
    کونته درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت:
    خنده دار است، نمی خواهم در مورد بازیکنان تیم های دیگر صحبت کنم. امّا چیزهایی که در این باره خواندم عجیب و خنده دار بود.
    سرمربی چلسی درباره داوید زاپاکوستا و درینک واتر دو خرید چلسی در روزهای آخر فصل نقل و انتقالات گفت:
    داویده برای ایتالیا به میدان رفت و نشان داد که از شرایط فیزیکی خوبی برخوردار است. او در تیم ملی هم با من کار کرده است و به خوبی سبک و ایده بازی من را می داند و راحت تر می تواند با سبک بازی چلسی وفق پیدا کند. به نظرم او کاملاً برای لیگ برتر کاملاً مناسب است، باید ببینیم در ادامه چه اتفاقی خواهد افتاد. با درینک واتر مشغول کار کردن هستیم وسعی می کنیم خیلی زود او را به مرز آمادگی کامل برسانیم.
    کونته درباره لسترسیتی نیز گفت:
    بازی سختی پیش رو خواهد بود. بازی های قبلی لستر را بررسی کرده ایم، آن ها تیم منسجمی هستند و با تمرکز بالایی بازی می کنند. باید مراقب بازیکنانی مثل واردی و محرز باشیم.
    سرمربی چلسی در پایان اعلام کرد آن‌ها نیز موافق بسته شدن فصل نقل و انتقالات پیش از آغاز لیگ برتر انگلیس هستند

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سه امتیاز مهم و یه بازی بسبار زیبا ماحصل این هفته نیم ما بود.این الونسو امسال مارو‌معتاد نکنه صلوات.
    کانته دو تا سوتی وحشتناک داد که به خیر گذشت ولی در بقیه اوقات فوق العاده بود.
    زاپاکوستا تو همین چند دقیقه نشون داد یه سر و گردن از موزز بهتره.موراتا هم که نعمتیه برامون
    تک‌گل حریفم روی سوتی وحشتناک ازپیلی به ثمر رسید که امیدوارم دیگه تکرار نشه
    نکته امید بخش تیم بازی با روحیه و پرتلاش تیم بود و نقطه ضعف هم از دست دادن تمرکز در دقایقی از بازی بود که به حریف اجازه خلق موقعیت میداد.
    ۲۰ دقیقه اخر هم که پاس ندادن بازیکنا به هم و فرصت سوزیا ی فراوون داشت کار دستمون میداد که به خیر گذشت.
    دم کنته گرم بعد اون شروع فاجعه باز هم تیم رو تبدیل به مدعی کرد.

12. 5 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تبريك بابت بردو بازي خوبي كه ارايه كرديم !

عجب گلزنيه اين موراتا ! دمش گرم هر توپ خوبي بهش برسه تو گل زدن نه نداره ! اقا امروز بازي باكايوكو عالي بود يعني رفته رفته از اينم بهتر ميشه برامون ! فيزيك و پا به توپيش خيلي عاليه و جون ميده برا ليگ انگليس ! اين الونسو درك فوتباليش فوق العاده بالاست يعني ميتونم بگم شايد در رده هاي پايين نزديك به مسي و رونالدو باشه !!!! حيف استايل خوبي نداره و كنده وگرنه بازيكن فوقالعاده اي از توش درميومد !

به قول دوستمون زاپاكوستا خوب نشون داد خودشو همين اول كار كم مونده بود گل بزنه !

كاش بازي فوتبال مثل پس قابليت اديت بازيكن ها رو داشت و ميشد قدرت سانتر و پاس موزسس رو ببريم بالا موزسس فاققد اين دو قابليته و گرنه بدبخت مثل چي ميدووئه و ميره و مياد !
    خوشبختانه هازارد هم برگشت و ميشه روش حساب باز كرد برا ادامه كار !
    در اخر حيف براي اين تيم كه نشد به اون شكلي كه كونته ميخواست تقويت بشه اون موقع قشنگ ميتركوند ولي باز با اين بازيكن ها و كونته بايد ببنيم چه ميكنند !

اگر يه دفاع مثل وان دايك به تيم اضافه ميشد ازپيلي ميتونست بره براي وينگ بك راست اينطوري رقابت عجيبي بين موزسس و زاپا و ازپي بوجود ميومد !

يه الان به جاي الونسو كسي رو نداريم در حدش ! ميشد براتراند رو گرفت و با هم رقابت كنند ! در هر صورت گذشت و بايد اميدوار بود !

14. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لستر 1 - 2 چلسی؛ بازگشت آبی ها به جمع مدعیان

چلسی موفق شد با نتیجه 1-2 در خانه لسترسیتی این تیم را مغلوب کند.

به گزارش "ورزش سه"، بازی با برتری چلسی آغاز شد و این تیم در دقیقه 10 می توانست روی پاس فابرگاس و ضربه موراتا به گل برسد که اشمایکل مانع آن شد. دقایقی بعد، داوید لوییز شانس خود را برای گلزنی امتحان کرد اما این بار هم ضربه او با واکنش گلر لسترسیتی مواجه شد. در اواسط نیمه اول، روی اشتباه کانته لسترسیتی صاحب فرصت بسیار خوبی شد اما کورتوا موفق شد در حالت تک به تک ضربه اسلیمانی را مهار کند. در ادامه، بازی بیشتر در میانه میدان دنبال شد و هیچ یک از دو تیم قادر به خلق موقعیت روی دروازه هم نبودند.
    اما در دقیقه 40 بالاخره چلسی به گل رسید. آسپلیکوئتا با ارسال خود موقعیت خوبی را برای موراتا فراهم کرد تا این مهاجم اسپانیایی با یک ضربه سر دروازه اشمایکل را گشوده و چلسی را با یک گل پیش اندازد. در آخرین لحظات نیمه اول ضربه محکم ویکتور موسس با عکس العمل اشمایکل دفع شد تا 45 دقیقه اول با تک گل موراتا به سود چلسی تمام شود. با شروع نیمه، آبی های لندن باز هم بازی را هجومی آغاز کردند و انگولو کانته موفق شد با نواختن ضربه ای زیبا از فاصله ای دور گل دوم تیمش را به ثمر برساند.
    لحظاتی بعد و روی همکاری دیدنی فابرگاس و پدرو، فابرگاس می توانست گل سوم را به ثمر برساند اما ضربه او با فاصله کمی به بیرون رفت. اما در 61 و روی اشتباه کورتوا، واردی موفق به گرفتن یک ضربه پنالتی از چلسی شد که خود با به ثمر رساندن آن اختلاف را در کینگزپاور به حداقل رساند.
    دقایقی بعد و روی پاس فابرگاس، داوید لوییز فرصت خوبی برای زدن گل سوم داشت اما ضربه او به سمت آسمان رفت. در دقیقه 82 زاپاکاستا در آستانه زدن گل سوم بود اما ضربه او با فاصله کمی به بیرون رفت. در لحظات پایانی ویلیان یک موقعیت تک به تک بسیار خوب را از دست داد اما در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد تا در نهایت چلسی در کینگزپاور موفق به شکست لسترسیتی با نتیجه 1-2 شود.

جدال دو قهرمان اخیر لیگ برتر؛ ۳ امتیازی که به لندن واریز شد.

طرفداری - تیم‌ها لسترسیتی و چلسی امروز از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه کینگ پاور به مصاف یکدیگر رفتند. دیداری که در نهایت با پیروزی مهمان به پایان رسید.

مشخصات بازی
    روز و تاریخ بازی| شنبه، ۱۸ شهریور 1396؛ ۹ سپتامبر 2017
    تورنمنت| هفته چهارم فصل 2017/18 لیگ برتر انگلیس
    گلزنان و دقایق| آلوارو موراتا دقیقه ۴۱، انگولو کانته دقیقه ۵۰ برای چلسی؛ جیمی واردی دقیقه ۶۲(پنالتی) برای لسترسیتی
    گزارش بازی
    لسترسیتی و چلسی در حالی به مصاف هم رفتند که میزبان در زمین خودی، همواره قدرتمند نشان می دهد و این مسئله را حتی در خانه هم ثابت کرد. با این حال شاگردان کونته به خوبی می دانستند که چلسی در هر شرایطی باید برنده از زمین خارج شود. چلسی بازی را بهتر آغاز کرد و سعی کرد در همان دقایق ابتدایی به گل برسد. در دقیقه اول بازی، شوت آلوارو موراتا را اشمایکل گرفت. در دقیقه ۸ بازی، پاس سریع آلونسو با برخورد به مدافع حریف نزدیک بود وارد دروازه شود. در دقیقه ۲۳، اتفاق مشابهی رخ داد. این بار موزس پاس داد. در دقیقه ۲۴، جیمی واردی در اولین موقعیت میزبان، شوتش را با اختلاف به بیرون زد. در دقیقه ۳۳، شوت موراتا بلوکه شد. در دقیقه ۳۹، محرز، سلیمانی را با کورتوا تک به تک کرد اما دروازه بان بلژیکی با واکنشی فوق العاده توپ را گرفت. در دقیقه ۴۱، سانتر ارسالی آزپیلیکوئتا را آلوارو موراتا به گوشه دروازه رساند. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید. در دقیقه ۵۰ بازی، انگولو کانته در میانه زمین تصمیم گرفت شانسش را با شوتی زمینی امتحان کند. شوت این بازیکن به گوشه دروازه اشمایکل راه یافت تا چلسی اختلاف را دو برابر کند. سسک فابرگاس یک دقیقه بعد فرصت ایده آلی را از دست داد. در دقیقه ۶۰، تیبو کورتوا خطایی غیرضروری را روی واردی انجام داد تا داور مسابقه نقطه پنالتی را نشان دهد. واردی توپ را محکم به وسط دروازه کوبید. کونته در ادامه کار از زاپاکوستا و هازارد هم رونمایی کرد. گوش راست ایتالیایی یک بار از روی هازارد نزدیک بود دروازه حریف را باز کند اما توپش با اختلاف کم به بیرون رفت تا در نهایت چلسی با نتیجه ۲-۱ زمین را ترک کند.
    شرح گل‌ها
    آلوارو موراتا دقیقه ۴۱ برای چلسی: در دقیقه ۴۱، سانتر ارسالی آزپیلیکوئتا را آلوارو موراتا به گوشه دروازه رساند. انگولو کانته دقیقه ۵۰ برای چلسی: انگولو کانته در میانه زمین تصمیم گرفت شانسش را با شوتی زمینی امتحان کند. شوت این بازیکن به گوشه دروازه اشمایکل راه یافت تا چلسی اختلاف را دو برابر کند. جیمی واردی دقیقه ۶۲ از روی نقطه پنالتی برای لسترسیتی: تیبو کورتوا خطایی غیرضروری را روی واردی انجام داد تا داور مسابقه نقطه پنالتی را نشان دهد. واردی توپ را محکم به وسط دروازه کوبید.

16. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: می توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم

آنتونو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی در مورد پیروزی امروز تیمش برابر لسترسیتی صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، عصر امروز آبی های لندن موفق شدند در دیداری دشوار در خانه لسترسیتی این تیم را مغلوب کرده و به رتبه های بالای جدول نزدیک شوند.
    کونته گفت: "من نمایش چلسی را تحسین می کنم زیرا امروز موفق به ارائه بازی بسیار خوبی شدیم و کاملا جریان بازی را در دست داشتیم و حتی می توانستیم گلهای بیشتری وارد دروازه لسترسیتی کنیم. البته بعد از پنالتی لسترسیتی شرایط بازی تغییر کرد اما علیرغم فشار حریف ما نیز شانس های زیادی داشتیم که اختلاف را بیشتر کنیم. بعد از تعطیلاتی که برای بازی های ملی ایجاد شد ارائه چنین نمایشی آسان نیست پس من از نتیجه و بازی بازیکنانم راضی هستم. من از نمایش انگولو کانته نیز بسیار خوشحالم البته خوب بازی کردن او خبر جدیدی نیست."

روز خوبی برای تیم و آلوارو موراتا بود. برای مهاجمان همیشه مهم است که گل بزنند.
    کانته؟
    انگولو کانته فوق العاده بود اما خب ما به نمایش های درخشان او عادت کرده ایم زیرا کانته بازیکنی فوق العاده است.
    بازگشت هازارد؟
    بازگشت ادن، خبر خیلی خوبی بود اما هازارد برای رسیدن به آمادگی ۱۰۰ درصد، نیاز به زمان دارد.
    باکایوکو؟
    باکایوکو فهمیدن و تطبیق یافتن با سیستم بازی ما را آغاز کرده است. فکر می کنم بازیکن خوبی خریده ایم.
    پیروزی برابر لسترسیتی؟
    ۳ برد پیاپی بعد از آن باخت به برنلی، برای تیم و بازیکنان خیلی خوب بود و من از این مسئله راضی هستم.

18. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام . تبریک میگم دوستان

برد خوبی بود .
    کانته مثل همیشه عالی بود . باکایوکو هم هنوز مچ نشده با تیم . اما به مرور زمان اوکی میشه . البته امیدوارم .
    عملکرد دفاع در کل خوب بود به غیر از سوتی آزپی . خط میانی باعث شد فشار زیادی روی دفاع احساس نشه .
    این آلونسو هم کلا توی محوطه جریمه حریف بود . تشنه گل زدنه .
    گل زنی موراتا هم خوب بود .
    از زاپاکوستا که چیز خاصی ندیدم . البته اولین بازیش بود و کلا 6/7 دقیقه بیشتر بازی نکرد .

اما یه مورد ناراحت کنندس و موضوع جدیدی هم نیست . اواخر بازی راحت میشد 2 گل دیگه زد اما خیلی راحت موقعیت خراب میکردیم . وقتی با یه گل جلو هستیم خیلی به تفاوت و بی دقت بازی میکنیم . خصوصا اواخر بازی .
    شما منچستر سیتی رو ببینید لیورپول رو در هم کوبید . ما هم میتونستیم دیشب با نتیجه 3-1 یا 4-1 بازی رو ببریم .

20. 5 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •