تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 121 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

دوست عزیز حالا من این مدل رو هنوز تو دراز مدت تست نکردم ولی واسه سریهای قبل ال جی الان چندین ساله دارن از موردی که شما گفتی رو دارن استفاده میکنن و تا حالا مشکلی نداشتن
    کاملا درسته من خیلی روی خرید تلویزیون حساس بودم و به نظر خودم این تلویزیون به نسبت قیمت با ارزشه خیلی از آشنایان مدلهای دیگری ازنوع ماهواره دار دارن و هیچ مشکلی براشون پیش نیومده حتی برادر خود من تعمیر کار لوازم الکترونیکه و سابقه بالایی هم داره منعی برای عدم استفاده از ماهواره ندانست ولی متاسفانه حالا که این مشکل پیش اومده نه تنها خودش بلکه خیلی از همکارهای با سابقه اش هنوز که دو هفته از این موضوع میگذره نتونستن چیزی پیدا کنن ..... البته دنبال حل مشکل بصورت نرم افزاری هستن...در کل شاید دوستان دیگری ماهواره این مدل رو استفاده کنن و مشکلی نداشته باشن ولی به نظر من به خاطر هر چیزی که هست چه موضوع مالی چه زیبایی دکور که من صلاح نمیبینم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام دوستان بنده الان چند روزه این مدل رو از بانه به قیمت ۳.۸۰۰ با گارانتی خریداری کردم میخواستم تجربه خودم رو در مورد این مدل بگم اولا این مدل در بازار بانه پیکسل سوخته زیاد داره و باید حتما قبل خرید تست کنید و بعد خریداری کنید من خودم بعد ۴ تا که مشکل پیکسل داشتن این رو خرید کردم کیفیت تصویر این مدل در فیلمهای ۴ کی بینظیر هستش و در فول اچ دی قابل قبول و در کانالهای اس دی افتضاح هستش که ادم رو واسه بار اول از خریدش پشیمون میکنه ولی بعد چند روز قابل تحملتر میشه چون بهش عادت میکنید صدای این مدل با داشتن قدرت ۴۰ وات و سیستم هارمان کاردون بینظیر هستش و بهترین صدای ممکن رو که تا به حال میتونستید از تلویزیون گوش بدین رو بهتون هدیه میده صداش در یک کلام محشره کیفیت ساختش خوبه و حس یک محصول درجه ۱ رو به ادم میده و در مورد ر س ی و ر داخلیش بر خلاف گفته های بعضی دوستان عالیه و از کانالهای ۴ کی پشتیبانی میکنه که همین مورد رو اگه بخواهین از بیرون جداگونه تهیه کنید براتون دور و بر ۱ میلیون اب میخوره و هیچ مشکلی هم با اضافه کردن فرکانس و یا ستلایت نداره و کانالها رو هم راحت میتونید به صورت دلخواه فاوریت بچینید بلوتوث داره و راحت میشه با هدفون بیسیم مچ بشه هارد ایکسترنال تا ۲ ترا رو راحت ساپورت میکنه و راحت روش ظبط میکنه با ال جی استور میتونید برنامه و بازی روش نصب کنید مشکل نشت نور در اتاق تاریک رو داره و همچنین کثیفی پنل رو هم داره که تو تماشای فوتبال اگه دقت کنید مشخص میکنه البته مواردی هم که نیستن که نشه باهاش ساخت و واسه ادمهای حساسی مثل بنده معلوم میشه ولی در کل به نسبت قیمتش ارزش خرید داره ولی اگه کسی کیفیت تصویر تو کانالهای اس دی مهم باشه و کیفیتی فراتر از این مدل بخواد یا مدلهای ۴ کی سونی یا تلویزیونهای خمیده oled ال جی که واسه اولی ۱ میلیون بیشتر باید هزینه کنید و واسه دومی از ۷ میلیون شروع میشه.
    دوست عزیز توضیحاتی که دادین کاملا درسته میشه بگید که چند وقته که ماهوارشو وصل کردین و چند جهت رو گرفتین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

البته دوستانی که مدت زیادی که استفاده میکنن و مشکلی ندارن فکر نمی کنم دیگه چیزی بشه چون من فقط 10 روز بود که تلویزیون رو خریده بودم....... خیلی سخته بازم هر کدوم از دوستان راهنمایی داشت بگه ممنون میشم.

- - - Updated - - -

البته دوستانی که مدت زیادی که استفاده میکنن و مشکلی ندارن فکر نمی کنم دیگه چیزی بشه چون من فقط 10 روز بود که تلویزیون رو خریده بودم....... خیلی سخته بازم هر کدوم از دوستان راهنمایی داشت بگه ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

من الان چند روزه این مدل رو گرفتم ولی قبلا تلویزیون ر س ی و ر دار زیاد نصب کردم الان ۴ جهت گرفتم و چون خودم ر س ی دارم فقط موقع استفاده از کانالهای ۴ کی وصلش میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوست عزیز ایا تعقیراتی هم دیدید شما کدوم منطقه رو انتخاب کردید که اپدیت جدید برای شما اومده واسه ما که ۴.۳۰.۶۵ هستش
    من بصورتدستی و با فلش اپدیت کردم فایل اپدیت رو از سایت ال جی گرفتم .یه نکته تلویزیون با هر پسوندی مثل ta , za هیچ فرقی با هم نمیکنه فقط مدل مهمه. والا من تغییراتی زیادی ندیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم در مورد مدل 850 ،و اون اینه که چه طوری باید local dimming رو تو این مدل فعال یا غیر فعال کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم در مورد مدل 850 ،و اون اینه که چه طوری باید local dimming رو تو این مدل فعال یا غیر فعال کنم؟
    ستینگ رو میزنی بعد قسمت پیکچر و از اونجا قسمت پیکچر مود ستینگ و بعد در قسمت انتهایی دو تا مونده به اخر قسمت پیکچر اپشن و از اونجا قسمت ال ای دی لوکال دیمینگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ستینگ رو میزنی بعد قسمت پیکچر و از اونجا قسمت پیکچر مود ستینگ و بعد در قسمت انتهایی دو تا مونده به اخر قسمت پیکچر اپشن و از اونجا قسمت ال ای دی لوکال دیمینگ
    دستتون درد نکنه، پیش فرض رو لو بود گذاشتمش رو مدیوم البته تغییری تو تصویر احساس نکردم

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

----- تلویزیون کارت میخوره؟ پشت تلویزیون یه جا داره واسه کارت. ؟؟؟

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نرم افزار کنترل مخفی این مدل رو کسی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •