خیر ، آی سیم همان دائمی ایرانسل است
خیر ، آی سیم همان دائمی ایرانسل است
من فکر می کنم سرعت سوییچ بین شبکه ها به گوشی و ساپرت باند های اون بستگی داره ... مال من با دوتا گوشی سامسونگ مشکل شمار رو نداره و خیلی سریع هست حداکثر شاید 30 ثانیه در بدترین شرایط ... چه در مورد ایرانسل تنها و یا رایتل روی اپراتور های مختلف سرعت سوییچ یکیه ... ( هیچ فرقی بین یک اپراتور و سوییچ رومینگ نیست ) بعد توی سوییچ بین شبکه ها مگه با باماشین در حال حرکت باشین که مشکل شاید پیش بیاد... ..... دیگه اینکه الان ارزون ترین گوشی ها هم 4g شدن مثلا j1 min هست که 300 تومنه ... دیگه کسی گوشی 2g نداره ... مگه از قدیما .
البته یه گوشی قدیمی قبلا داشتم اون موقع با همراه اول خیلی بد سوییچ می کرد ردش کردم رفت بعد نگو همراه اول شبکش خیلی از باند ها رونداره و با هر گوشی مچ نمیشه.... مال شما هم شاید همین مشکل رو داره و گوشی مال مثلا کشور های دیگه بوده وارد کردن ایران یا قدیمه ........ یه گوشی نوت 5 توی پاساژ مرکز موبایل به طرف انداخته بودن فقط 2g رو ساپورت می کرد توی ایران .... طرف هم دکتر بود بهش گفتم بهت انداختن ناراحت شد فکر کرد دارم شوخی باهاش می کنم.
البته رایتل یه ایراد خیلی بد داره که کنترل مصرف آزاد نداره که خیلی بده
بعد یه نکته جالب دیگه تا حالا متوجه شدین توی خیابون حافظ مرکز موبایل ایران همراه اول برای بعضی موبایل ها آنتن نمی ده! ( جریان چیه ؟؟؟ ) اگه گوشی می خرید فکر می کنید خرابه ... باید با سیمکارت ایرانسل تست کرد اونجا فقط ! ... بدترین تجهیزات مال همراه اول هست و چه بسا توانایی کشیدن خودش چه برسهبه رایتل رو نداره توی منطقه شما .... کلا همراه اول روی دکل هاش آشغال بسته و کل شرکتش زد بند و بنداز هست و مدیراش جه سودهایی که از خرید های آشغالشون نکردن ... البته این موضوع بعدها معلوم میشه !
![]()
Last edited by EDWARD WHITE; 04-08-2016 at 00:17.
شاید همینطوره که شما میگین. ولی روی همین گوشی هم یه مدت سیم همراه اول بوده هم ایرانسل. برای اونا سریع بین نسل های مختلف سوییچ میشد. مثلا همراه اول توی پارکینگ خونه GPRS بود، حیاط EDGE میشد و طبقه دوم HSPA. همیشه هم سریع سوییچ میشد بدون هیچ تاخیری. در مورد 3G و 4G ایرانسل هم همینطور. موقع صحبت کردن که 3G بود، به محض اینکه مکالمه ام تموم میشد و قطع میکردم، مجدد 4G میشد.
نکته دیگه اینکه پشتیبانی رایتل هم تایید کرد که گاهی خیلی طول میکشه.
نمیدونم شایدم مشکل از جانب گوشیه
نظر شما خوبهکه می گید قبل از ترابرد یه سیمکارت بگیرید و تست کنید .... .... به نظر من هر الکی ترابرد نکنه به خاطر ایرانسل و رایتل به صورت کلی ... هر منطقه فرق می کنه !
بعد کلا به نظر من الان هم اصلا وقت ترابرد نیست .... خیلی همراه اول مشکل درست می کنه برای کسایی که ترابرد کردن فعلا ... بزارید بعد از رسمی
بعدش اینا دشمن همن ..... کلا فکر نکنم کیفیت خوبی برای هم بدن ... مدیر عامل رایتل می گفت رومینگ باید 3g هم باشه .... اما دیگران مانع هستن و کاربران در اینجا متضرر
Last edited by EDWARD WHITE; 04-08-2016 at 01:05.
الان 3g همراه اول خيلي بده؟
بنظرتون همراه اول دائمي دارم ترابرد كنم به ايرانسل؟!
بعد از ترابرد اگه پشيمون بشيم ميشه برگشت داد؟
هزينه ترابرد چقدره؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
-کیفیت سرویس هر اپراتور بستگی به پوشش و ظرفیت و تعداد مشترکین اونها در منطقه شما داره. بهترین راه کسب اطلاعات از اطرافیان محل سکونت شماست
-بعد از 90 روز می توانید برگردید.
-در حال حاظر رایگان است.
رجیستر شدن از رومینگ یه شبکه اصلی و برعکس بستگی خیلی زیادی به سخت افزار و نوع گوشی داره من سه مدل گوشی تست کردم ، یکی اصلا از رومینگ به شبکه اصلی برنمیگشت یکی دیکه ۱۰ دقیقه طول می کشید یکی دیگه بیش از چهل دقیقه طول می کشید تا از رومینگ به شبکه خود رایتل برگرده. بستگی خیلی زیادی به گوشی داره.
دوم رومینگ همپوشانی نداره یعن اینکه اگر در جایی شما می توانید به همراه اول رومینگ کنید ، ایرانسل اجازه رومینگ نمی دهد و مثل اگر در جایی تنها اپراتور موجود ایرانسل باشد شما به ایرانسل رومینگ می شوید....
من خودم تست کردم مثلا در تهران روی ایرانسل رومینگ نمشه ولی در جاده ای که همراه اول پوشش نداشت روی ایرانسل رومینگ شد.
با سلام به دوستان گلم
قبل از ترابرد به کیفیت شبکه اپراتور پذیرا حتما توجه کنید .
درسته ایرانسل سرعت 3G و 4G بالا هست و ... ولی عملا به درد من نخورده .
تو مسافرت به شهرهای شمالی و تو البرز پوشش داغون ، سرعت داغون ، در حد 128 . البته شکایتی هم تو سایت سپاس 195 ثبت شده .
همراهم اول نت 3G سرعتش پایدارتره نسبت به ایرانسل . شب ها ایرانسل در حد ADSL 256 میشه و جیمیل و ssl رو نمیشه باز کرد . تو همون ساعت همراه اول با سرعت بالا و بدون مشکل ssl رو باز میکنه .
تنها مشکل همراه اول نداشتن بسته های متنوع هست . وگرنه اپراتور بدی نیست .
تحربه من از ترابرد
یک حط ایرانسل اعتباری رو به رایتل ترابرد کردم . سیم کارتش رو با پست سریعا بهم رسوندند . دقیقا بعد از 3 روز بدون دعوا و خونریزی سیم کارت شماره ایرانسل داخل شبکه رایتل سویچ شد و آنتن اومد .
دو تا خط دائمی ایرانسل و رایتل رو ترابرد کردم به همراه اول . از 26 تیر ماه درخواستش رو اینترنتی زدم .
تا یک هفته سیم کارت رو نتونستم از امور مشترکین بگیرم . سیسنم مشکل داشت . لغو شد .
یک بار دیگه درخواست دادم . برای هر دو شماره رایتل و ایرانسل . این دفعه به مرحله گرفتن سیم کارت رسید . منتظر فعال شدن سیم کارت ها بودم که دیدم باز لغو شد .
برای بار سوم درخواست دادم . و با پیگیری مدیر مرکز تماس همراه اول و مرکز ترابرد سیم کارت ها رو گرفتم و منتظر فعال سازی شون هستم .
نکته مهم در فعال سازی خط های دائمی
من سیم کارت ها رو بدهی شون رو کامل تسویه کردم . و در دوبار گذشته از گوشی درشون آورده بودم . ولی این دفعه داخل گوشی انداختم . جالب اینه که خط دائمی رایتل بعد از گرفتن سبم کارت ، یک صورت حساب 18000 ریالی برام اس ام اس کرد . ایرانسل رو مبلغ براش واریز کردم و طلبکارم . احتمالا همین بدهی باعث لفو شده بود .
فعلا منتظرم تا هردو شماره ایرانسل و رایتل فعال بشه .
همراه اول درسته سیستم های درست و درمونی نداره ولی تو این قضیه برای حل مشکل من مدیر و کارمندان مرکز تماس مازندران کلی زحمت کشیدند .
ولی کارمند رسیدگی کننده به شکایت ایرانسل ( سامانه سپاس 195 ) زنگ زده بهم ، میگه تو منطقه 3G که شما هستی آیا حداقل سرعت 128 رو داری ؟ میگم بله . میگه 3G سرعتش از 128 شروع میشه . پس مشکل سرعت نیست
روز خوش
آره حق با شماست. منم تجربه دوستان رو میخونم توی این صفحات به این نتیجه میرسم فعلا وقت ترابرد نیست. انگار طرحش هنوز خیلی آزمایشیه.
به خصوص همراه اول هم به نظر میاد خیلی ناراحته و سنگ اندازی میکنه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
آهان. تجربیات جالبی بود. به خصوص در مورد همپوشانی رومینگ.
پس باید با گوشی های دیگه امتحان کنم ببینم به چه شکله.
سپاس ازت [emoji4]
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)