تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 61 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد.

طرفداری- در یکی از مهمترین بازی های هفته بیست و ششم لیگ برتر انگلیس تیم های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته بودند که این دیدار با نتیجه 3 بر 1 به نفع تیم چلسی به پایان رسید.
    آمار و ارقام این بازی را مشاهده می کنید.

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گزارش؛ چلسی در راه شکستن رکورد مورینیو

چلسی با پیروزی در دیدار امروز عصر برابر سوانسی، یک گام دیگر به قهرمانی در لیگ برتر نزدیک شد.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، اگرچه یورنته با ضربه سر دیدنی نیمه اول را به تساوی کشاند، اما پدرو و کاستا با گلزنی در نیمه دوم پیروزی 1-3 را برای آبی های لندن رقم زدند. با این پیروزی، چلسی با رکورد 12 برد متوالی خانگی خود در همه رقابت ها برابری کرد و با توجه به تعویق بازی سیتی و حتی در صورت پیروزی تاتنهام در بازی فردا، با 10 امتیاز اختلاف صدرنشین خواهد بود.
    آخرین بازی که چلسی در خانه امتیاز از دست داد، به اوایل فصل و شکست تلخ برابر لیورپول باز می گردد و بعد از آن دیگر این اتفاق رخ نداده است. از آن مقطع تا به حال، چلسی در همه رقابت ها تنها برابر تاتنهام در لیگ و وستهام در جام اتحادیه شکست را پذیرا شده و 2 بار نیز برابر لیورپول و برنلی در لیگ متوقف شده است و در باقی رقابت ها، شاگردان کونته پیروز از زمین خارج شده اند. چلسی در حال حاضر 63 امتیاز دارد و با توحه به باقی ماندن 12 بازی، می تواند نهایتا 99 امتیازی شود که در این صورت رکورد قهرمانی با بیشترین امتیاز که متعلق به چلسی مورینیو با 95 امتیاز در فصل 2005-2004 است را از آن خود خواهد کرد.

4. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بازی خیلی خوبی رو از تیممون شاهد بودیم و نتیجه خوبی هم گرفتیم.متاسفانه اونا فقط دوبار به سمت دروازه ما اومدن یکیش گل شد دومیشم با خوش شانسیمون داور پنالتیو ندید.اگر قبل از گلشون از موقعیتهامون استفاده میکردیم دیگه اون جملات حریف هیچ اهمیتی نداشتند.فکر کنم برا قهرمانی حداقل 85 امتیاز لازمه یعنی اگر از 12 بازی اینده 8 تارو ببریم قهرمانیم که کاملا در دسترسه.
    کنته فوق العدست امیدوارم با همین انگیزه سالها تو تیممون بمونه.

6. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کنفرانس خبری کنته بعد از بازی امروز برابر سوانسی "

من از عملکرد تیم راضیم. ما خیلی خوب بازی کردیم و فرصت های گلزنی زیادی ساختیم. بازی کردن در برابر سوانسی بعد از اینکه کلمنت سر کار اومده آسون نیست چون کلمنت تاثیری زیادی بر اونها گذاشته اونها در مقابل لیورپول و منچستر سیتی هم خطرناک ظاهر شدند اما امروز ما بر بازی سوار بودیم من لحظه ای در بازی رو به یاد نمیارم که اذیت شده باشیم ما بازی خیلی خوبی در نیمه اول بازی کردیم ولی مأیوس کننده بود که آخر نیمه گل خوردیم شاید زمان بازی تموم شده بود (اشاره به گلزنی یورنته بعد از وقت اضافه که داور گرفته بود) ولی در این زمینه ها شما باید تمرکز داشته باشین."

کنته در مورد صحبت های بین دو نیمه اش با بازیکنان گفت "من به اونها گفتم که ما خوب بازی کردیم و بر بازی سوار بودیم و شانس هایی به وجود آوردیم ولی نتیجه 1-1 هست و ما لیاقتمون بیشتر از این نتیجه هست اما این واقعیت هست پس به نیمه دوم برین و فشار بیارین چون ما به برد نیاز داریم اونها این کار رو انجام دادن ما نیمه دوم رو شروع کردیم و هازارد و کوستا حرکت ترکیبی قشنگی انجام دادن و فابرگاس توپ رو به تیر دروازه زد بعد از اون تونستیم گل بزنیم. بعد از نیمه اول نتیجه مساوی برای ما مأیوس کننده بود اما در چنین شرایطی که فشار بر روی شما بیشتر میشه خیلی مهمه که عکس العمل درستی از بازیکنانت ببینی امروز من عکس العمل های درست زیادی از بازیکنانم دیدم."

کنته در مورد اینکه چطور بازیکنان را متمرکز نگه میداره گفت "کار آسونی نیست که برای کل فصل بتونی بازیکنان رو متمرکز نگه داری ولی من بازیکن های زیادی دارم که قبلاً این جام رو بردن اونها راهی که میخوایم بریم و در صدر جدول بمونیم تا بتونیم قهرمان بشیم رو به خوبی میشناسن به همین دلیل من خوش شانس هستم و بعضی وقت ها میتونم آروم باشم. برای من راحت هست که به بین اونها برم و ازشون بخوام که تمرکزشون رو حفظ کنن ولی صادقانه میگم تا الان نیاز نشده که بر روی اونها تمرکز کنم، من تیمی دارم که تا به این لحظه لیاقت در صدر بودن رو داره و شاید بتونن قهرمان بشن، من نمیدونم ! ما میخواهیم جایگاهمون در صدر رو حفظ کنیم ما بازی خوب و با فشاری رو انجام میدیم، گل های زیادی به ثمر میرسونیم و زیاد گل نمیخوریم ما لیاقت این جایگاه رو داریم"

پدرو امروز یازدهمین گلش در این فصل رو به ثمر رسوند "پدرو کیفیتش رو نشون داد او بازیکن خوبی مثل هازارد، ویلیان و کوستا هست او با توپ و چه بدون توپ به خوبی بازی کرد در حال حاضر لیاقت بازی کردن رو داره و گلی که زد براش فوق العاده بود به غیر از این حرف ها او همیشه کیفیتش رو نشون داده و حالا با سیستم جدید شکوفا شده و شخصیت خودش رو بیشتر نشون میده"

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تیم الان فوقالعاده است بزنیم به تخته ولی مصرانه معتقدم با ورود چلسی به بازی های اروپایی سال بعد تیم باید از لحاظ نفرات تقویت بشه اونم بازیکن های خوب و بدرد بخور کسی که بتونه امضاش رو پای تیم بزنه و اثرش مشخص باشه تو تیم نه بازیکن های بی خاصیت . فکر کنم حداقل برای فصل بعد 5 خرید نیاز داشته باشیم .

خبر هایی که میاد برای بازیکن های مد نظر امیدوار کننده است ولی باز تا نقل و انتقالات سال بعد چیزی مشخص نمیشه

10. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

۳-۴-۳ کونته چگونه می‌برد

پدرخوانده چلسی؛ سزاوار اسکار

فصلی که نیمکت‌های لیگ برتر مثل کستینگِ اولین پدرخوانده ستاره باران بود، پاپاراتزی‌ها بی‌وقفه در کمین مثلث مورینیو-گواردیولا-کلوپ بودند که یک مرد کلاسیکِ ایتالیایی، انگار که از دل دار و دسته کورلئونه زده باشد بیرون، از همه رد شد؛ آنتونیو کونته. ​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، پدرخوانده‌ عصر حاضر نه تجارت اسلحه می‌کند، نه زد و بند، دون آنتونیو فقط یک سرّ مگو دارد؛ سه-چهار-سه. کلید کشف این رمز اما جایی است که کونته فصل را با چهار-سه-سه شروع کرد. یکی از تاکتیک‌های تهاجمی کونته حرکت‌های ترکیبی در عرض زمین است. الگوهای حرکتی برای اجرای این شیوه با آرایش چهار-سه-سه، یک مشکل اساسی داشت؛ خالی ماندنِ مرکز زمین. فقدان برتری عددی در دایره میانی یعنی از دست دادن شبکه ارتباط و فروپاشی کانال‌های انتقال توپ. در نتیجه چلسی وقتی به کناره‌ها می‌رفت عملاً محصور می‌شد و امکانی برای تعویض منطقه بازی نداشت. این را کونته همان هفته ششم و بعد از باخت سه هیچ به آرسنال فهمید.
    نزدیک‌ترین آرایش به سیستم پایه که توازن مرکز زمین را به نفع چلسی بهم می‌زد سه-چهار-سه بود. حالا کونته دو بازیکن روی دایره میانی داشت، و هم دو ساپورتر جداگانه برای وینگرها در دو طرف زمین. با این تغییر نقطه ضعف چلسی (کمبود هافبک) برطرف و نقطه قوت تیم (وینگرها) قوی‌تر شد. این تغییر آرایش، کانال‌ها را هم به تسخیر تیم کونته درآورد؛ برای مثال، آزپیلیکوئتا، ویکتور موسس و پدرو را روی یک خط عمودی در منتهاالیه راست چلسی در نظر بگیرید. کافی است در مواقع نیاز (پرس یا حمل توپ) کانته روی یک نیم‌خط افقی از دایره به این مثلثِ کشیده بپیوندد؛ حالا چلسی یک دیاموند متحرک در این جناج دارد، بدون این‌که مرکز زمین خالی بماند.
    در یک موقعیت تماماً هجومی، باز چلسی قلب زمین را از دست نمی‌دهد. در ادامه‌ی تشکیل لوزیِ جناح راست، موسس تا انتهای کانال توپ را جلو می‌برد، آزپیلیکوئتا برای بلاک ضدحمله احتمالی از کانته حمایت می‌کند، و پدرو می‌رود توی باکس. برگردیم به آرایش بیرون باکس؛ منطقه سرنوشت‌ساز ۱۴ زمین در تصرف آزپیلیکوئتا، کانته و ماتیچ است. آلونسو، هازارد، کاستا و پدرو توی باکس جاگیری کرده‌اند و موسس که آماده اجرای فاز نهایی است. این یعنی سه-چهار-سه تبدیل شده به یک آرایش سراپا هجومی دو-سه-پنج.
    در فاز تدافعی، کافی است موسس و آلونسو تا خط دفاع سه نفره برگردند عقب. سه-چهار-سه می‌شود پنج-چهار-یک. کاستا روی دایره مانده برای یک: بالا نگه‌داشتن تیم مقابل و دو: امکان ضد حمله. بقیه‌ی تیم با پرس، مالکیت زمین و بلاک دفاع می‌کنند. نتایج تاریخ‌ساز این فصل چلسی با کونته، رکورد بیست برد از ۲۶ مسابقه ابتدایی و مالکیت مطلق صدرجدول، یعنی اسکار بهترین منیجر پریمیرلیگ این فصل اهدا می‌شود به جناب آقای آنتونیو کونته.

12. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یکی از بازیایی که نگران کننده به نظر میرسید رو با یه بازی خوب و پیروزی به پایان رسوندیم.قهرمانیمون از الان تقریبا مسجله ولی هفته بعد باید مقابل منچستر با تمام قوا بازی کنیم و امیدوارم در اخر فصل دبل کنیم. فصل بعد هم با اضافه شدن دو سه بازیکن با کیفیت میتوانیم حرفهای زیادی توی لیگ قهرمانان برا زدن داشته باشیم.
    کاری که دون انتونیو این فصل برامون کرد تا سالها تو اذهان خواهد ماند.تیم داغون فصل قبل رو تحویل گرفت ودر حضور این همه مدعی که تا الان تو لیگ برتر سابقه نداشته با اقتدار به اینجا رسونده.خدا کنه ابرامویچ گدا بازی در نیاره و دست کنته رو باز بزاره

14. 2 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مقایسه قهرمان نشدن چلسی و شکست پی اس جی

ادن هازارد، ستاره چلسی تاکید کرد که اگر تیمش در پایان فصل قهرمان لیگ برتر نشود، مثل شکست سنگین پاری سن ژرمن در نوکمپ تحقیرآمیز خواهد بود.

چلسی با 10 امتیاز اختلاف نسبت به رقبا در صدر جدول قرار دارد و مدعی اصلی قهرمانی لیگ است. با این حال هازارد معتقد است که اگر این تیم در پایان فصل قهرمان نشود، اتفاقی مثل دیدار تاریخی بارسا و پاری سن ژرمن رخ داده است.

او گفت:"همه دیدید که در نوکمپ چه اتفاقی افتاد. فکر می‌کنم اگر این فصل قهرمان لیگ نشویم، اتفاقی مثل پاری سن ژرمن رخ داده است، همان حس و حال. می‌دانید، وقتی 4-0 در خانه پیروز شده اید و فکر می‌کنید که دیگر تمام است.

اگر این فصل قهرمان نشویم، همان حس و حال خواهد بود زیرا ما فرصت قهرمانی را داشته ایم ولی نباید خیلی زود به این فکر کرد. بازی به بازی پیش خواهیم رفت."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرچه تکراری ولی ننگی دیگر به خاطر پخش نشدن بازی چلسی منچستر بر چهره بارسا تی وی افتاد

بازی رو با گل زیبای کانته 1-0 بردیم
    کانته نمیزنه نمیزنه به منچستر میزنه

سیتی، تاتنهام و آرسنال و ما در نیمه نهایی هستیم

18. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تبریک به همه دوستان ولی درباره بازی حرفای زیادی برا گفتن هست.فقط به چند مورد اشاره میکنم.
    قبل از هر چیز نبرد نابرابر بود ولی مورینیو خوی ناجوان مردانه اش رو به رخ همگان کشید.تعداد دفعاتی که ازاردو زدن از حساب خارح شد و یک اخراجی حداقل کاری بود که داور انجام داد.مورینیو امشب هم فوتبالو هم اخلاقو باخت خدا رحم کرد مصدوم ندادیم.
    مهاجمان تیم دارن براحتی زحمات بقیرو به حدر میدن و این تو بازیای سخت مشکل ساز خواهد شد.خرید یک مهاجم شش دانگ از نون شب برا این تیم واجبتره.اگه چوب خشک جای کاستا بود الان نتیجه 5 هیچ بود.اخه مگه میشه این همه موقعیت خراب کرد
    شانس اوردیم سوتی وحشتناک لوییز با واکنش عالی کورتوا گل نشد .نمیدونم چرا ولی ازش خوشم نمیاد و مطمعن نیست.
    و در اخر جواهری به نام کانته باید حور مهاحمین گل نزن تیمو بکشه.این بشر بی نظیره بی نظیره.ازارد فوق العده بود حیف گلزن نیست.این دو تا روی هم 300 میلیون می ارزن.موزز و الونسو قابل اعتماد نیستن و باید تابستان تو پستاشون خرید داشته باشیم.
    ودر اخر لذتی بالاتر از شکست مورینیو نیست.دم تیم و کنته گرم.

20. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •