داداش آنتن دقیقا این بود
البته اون کیت وسطش که کابل بهش وصل میشه به بدنه اصلا وصل نبود که با یه تیکه سیم به پیچ زیرش وصلش کردم و خیلی تاثیر داشت
سیم 75 دو رشته حدود 7-8 متر بود
هروقت تونستم یه چیز مطلوب ازش در بیارم حتما توضیحات کامل میزارم
داداش آنتن دقیقا این بود
البته اون کیت وسطش که کابل بهش وصل میشه به بدنه اصلا وصل نبود که با یه تیکه سیم به پیچ زیرش وصلش کردم و خیلی تاثیر داشت
سیم 75 دو رشته حدود 7-8 متر بود
هروقت تونستم یه چیز مطلوب ازش در بیارم حتما توضیحات کامل میزارم
برای یکی از دوستان میخواستم اینترنت روستایی ثبت نام کنم،فقط hiweb در اون روستا پوشش داره،وقتی هم ثبت نام می کنی،سایت های وب پیغام میدهد:
متاسفانه در حال حاضر امکان ارایه سرویس به شما مقدور نمی باشد.
نیمای عزیز دل
میتونی این مبحث انتن رو برام کمی بسط بدی؟؟؟ممنون میشم!!!![]()
این یعنی اون روستا جزو تعهد های وب برای ارائه سرویس نیست یا پوشش نداره.
ولی اگر که از پوشش های وب در روستا اطمینان دارید یا باید سرویس را با کدپستی روستای مجاور دیگری که های وب در اون پوشش داره بخرید یا از سیم کارت ایرانسل به صورت رومینگ روی شبکه های وب استفاده کنید.
در نقشه پوشش شبکه 4g در سایت های وب نوشته با مودم ثابت رومیزی میشه از اینترنت استفاده کرد اما در سایت نمیذاره ثبت نام کنم.
رومینگ ایرانسل چجوری فعال میشه؟
دیتا رومینگ را روشن کنم و بعد با سیمکارت ایرانسل اینترنت hiweb را انتخاب کنم؟
داداش بخدا فعلا کابل کواکسیکال خوب ندارم
قیمت ها هم جوری شده اصلا عجیب غریب
بخاطر بیماری هم فعلا بیرون نمیشه رفت که
احتمالا ًرفت تا بعد تعطیلات
حسین جان توی این تاپیک عضو باش هروقت کاری کردم اونجا کامل توضیح میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تو همون تاپیک آنتن ها دوستان دست ساز زیاد عکس گذاشتن ها من یبار بیکار بودم از اول تا آخرش خوندم مطالب خوبی بود
راست میگی حرف متین .......
ممنون![]()
سلام خدمت دوستان. وقتتون بخیر. به لطف اساتید مودممو آنلاک کردم و وقتشه کاری اگه ازم بر میاد جبران کنم.
درمورد آنتن خواستم توضیحی داده باشم امیدوارم بدردتون بخوره. اگه پیش پا افتاده بود و بلد بودین به بزرگی خودتون ببخشید
اول از همه بگم که دریافت و ارسال هر رنج فرکانسی آنتن بخصوص خودشو میخواد و دلیل اینکه آنتن های فورجی که استفاده کردین واسه های وب جواب نمیده همینه . چون رنج فرکانسی بالا (که شامل باند سه 1800mhz و باند هفت 2600mhz) رو پوشش میده و برای فرکانس مورد استفاده های وب که باند بیست (800mhz) هستش باید آنتنی استفاده بشه که این رنج رو پوشش بده و چون جزء محدوده باندUHF هستش پس میشه از آنتن UHF استفاده کرد
واسه کابل هم اگه میخواید بهترین جوابو بگیرین توصیه میکنم از کابل RG59 که برای دوربین مدار بسته بکار میره و کمترین اقت سیگنال رو داره استفاده کنید. البته تا جایی که امکان داره کابل کوتاهتر باشه. واسه اتصال کابل به مودم باید از کانکتور SMA استفاده بشه که یکم سخت گیر میاد.
اینا رو بنده عملاً تست نکردم و فقط از جنبه علمی گفتم چون خیلی سروکار داشتم. و اگه بتونم عملاً تست میکنم و همینجا اعلام میکم
اول از همه بگم که دریافت و ارسال هر رنج فرکانسی آنتن بخصوص خودشو میخواد و دلیل اینکه آنتن های فورجی که استفاده کردین واسه های وب جواب نمیده همینه . چون رنج فرکانسی بالا (که شامل باند سه 1800mhz و باند هفت 2600mhz) رو پوشش میده و برای فرکانس مورد استفاده های وب که باند بیست (800mhz) هستش باید آنتنی استفاده بشه که این رنج رو پوشش بده و چون جزء محدوده باندUHF هستش پس میشه از آنتن UHF استفاده کرد
واسه کابل هم اگه میخواید بهترین جوابو بگیرین توصیه میکنم از کابل RG59 که برای دوربین مدار بسته بکار میره و کمترین اقت سیگنال رو داره استفاده کنید. البته تا جایی که امکان داره کابل کوتاهتر باشه. واسه اتصال کابل به مودم باید از کانکتور SMA استفاده بشه که یکم سخت گیر میاد.
اینا رو بنده عملاً تست نکردم و فقط از جنبه علمی گفتم چون خیلی سروکار داشتم. و اگه بتونم عملاً تست میکنم و همینجا اعلام میکم
دوستان اگه کسی تونست با استفاده از آنتن اکسترنال مودم به نتیجه خوبی برسه ما رو هم در جریان بذاره من که هر آنتنی تست کردم سیگنال فقط ضعیف تر شد
ظاهرا اکثر آنتن های آماده موجود در بازار یا برای فرکانس 1800 LTE هستن یا برای فرکانس های 3G
هیچ آنتن آماده ای در ایران پیدا نکردم که 800mhz رو ساپورت کنه...
Last edited by 73521; 03-04-2020 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)