سلام دوستان نمی تونم بگم از به وجود اومدنه همچین تاپیکی چقدر خوشحالم می خواستم بگم رفتنه گل محمدی به سوده پرسپولیس شد البته اینو بگم هنوز رفتنه گل محمدی قطعی نشده تازه قرارداده داخلی بستن پروین گفته منتظره بازگشته گل محمدی تا ببینه جریان چیه :arrow:
سلام دوستان نمی تونم بگم از به وجود اومدنه همچین تاپیکی چقدر خوشحالم می خواستم بگم رفتنه گل محمدی به سوده پرسپولیس شد البته اینو بگم هنوز رفتنه گل محمدی قطعی نشده تازه قرارداده داخلی بستن پروین گفته منتظره بازگشته گل محمدی تا ببینه جریان چیه :arrow:
امین جون با مرام,من هم همیشه میگم مشکل از پروین اگه شک داری از دوستان بپرس ولی با وجود حامد و مهرداد باز هم امیدی هست :arrow:![]()
كوسه جان
و بقيه دوستان توجه كنيد
اگه ميخواهيد
اين تايپيك هم بسته بشه به اين كل كلا
ادامه بدين
من خودم طرفدار پرسپوليسم
از مشكلات باشگاه هم دل پري دارم كه اگه بخواهم بگم
فكر كنم يه 100 صفحه اي بشه
اما سعي كنيد فقط تو اين تايپيك اخرين اخبار
را بگذاريد تا همه استفاده كنند
خب با توجه به اينكه فقط 21 روز تا شروع ليگ مونده فكر كنم اين تايپيك دوباره رونق بگيره
اين اولين خبر اين فصل
تيم 16 ليگ مشخص شد
راه اهن
بالا خره
تموم شد
پروين گفته گل محمدي براي تسويه حساب كه به باشگاه امدنوشته شده توسط Friend
ميبينيم اگه مشكل ماليه خب ميشه حلش كرد اما اگه مشكل چيز ديگه اي هست
خب موفق باشه
پروين دنبال اينه كه گل محمدي رو نگه داره
با توجه به اينكه پرسپوليس پژمان نوري رو هم گرفته
و ميخواهد 3 بازيكن
تيم ملي پاناما ( نايب قهرمان كنكاكاف )
را در اختيار بگيره فكر كنم تو منطقه مياني و مله مشكلي نداشته باشه
امسال مشكل پرسپوليس در دفاعه
استقلال در اولی بازی تدارکاتی
خود در ترکیه
یکی از تیم های دسته اولی این کشور
را ۳ بر ۱ شکست داد
رونالدینهو بابا ترکوندی آخره اخباره جدید دستته ببین گل محمدی هوتوتو چون به نظره من بازیکنی که با یک باشگاهه دیگه قرارداد می بنده اصلا تعصبی به پرسپولیس نداره به نظره من بازیکنه خارجی هم بدرده پرسپولیس نمی خوره می تونیم در خطه دفاعی از شیثه رضایی استفاده کنیم تا یکی مثله مهرداده اولادی داشته باشیم شما موافق نیستی :?:
دوستان پيشنهاد ميكنم با توجه به نزديك شدن به پايان زمان نقل و انتقالات و شروع ليگ برتر ليستي كامل از تمامي بازيكنان تيمهاي حاضر در ليگ برتر در اين جا قرار داده بشه !!!! (اگه به همراه شماره باشه خيلي بهتره)
Friend,جون من صد در صد باهات موافق بدون باش که مازنی هاغولند فقط یکی گل محمدی توشون بی تعصب در اومد
=-=-=-=
راستی فریند جون اون ملبی رو که تو وبلاگت نوشته از کجا گرفتی
اگه میکولی بره من باشگاه یووه رو اتیش میزنم
آقا ما کاسانو نمی خوایم میاد تیم رو بهم می زنه
همون می کولیه ریزه میزه خیلی تیزه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)