تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 112 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1115

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

سلام من یه پک فونت فارسی و انگلیسی ریختم بعد فونت نمایش زبان انگلیسیم تووی مرورگرام به هم ریخت
    تووی font setting هم روی گزینه ی restore default font setting کلیک کردم بی فایده بود
    لطفا راهنمایی کنید . مرسی

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من یه پک فونت فارسی و انگلیسی ریختم بعد فونت نمایش زبان انگلیسیم تووی مرورگرام به هم ریخت
    تووی font setting هم روی گزینه ی restore default font setting کلیک کردم بی فایده بود
    لطفا راهنمایی کنید . مرسی

سلام
    در تصویری که گذاشتین فونت Arial مشکل داره.فونت Arial جدیدی رو دانلود کنید و یا از پوشه ویندوز استخراج کنید در پوشه فونت ویندوز جایگزین فونت فعلی کنید.

3. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

از وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم نتونستم آپدیتش کنم . همش ارور میده . البته ویندوز دیفندر آپدیت میشه ولی خود ویندوز نه . ویندوز 10 رو من به دلیل قدیمی بودن کارت گرفیکم از طریق اینترنت روی ویندوز 7 نصب کردم و الانم نوشته که اکتیو شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت mdf77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    میبد

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوستان
    یه مشکلی که من تو ویندوز 10 دارم و هیچ کس تا حالا نتونسته حل کنه اینه یه نرم افزاری هست که مربوط به بانک میباشد. در هنگام نصب پیغام میدهد که باید با کاربر administrator نصب کنم. جالب اینکه
    حتما باید با خود کاربر administrator ویندوز نصب بشه و با هیچ کاربر دیگه ای نصب نمیشه. چند سال پیش که سیستمهامون رو به 7 ارتقا دادیم همچین مشکلی داشتیم. ولی بعد از تست بر روی چند ویندوز، متوجه شدم که ویندوز 7 شرکت لرد این مشکل رو رفع کرده. برای ویندوز 10 هم چند تا ویندوز (پرنیان و بلوط و سافت گذر) رو تست کردم جواب نداد.
    برای اینکه مشکل رو متوجه بشید بیشتر توضیح میدم. اگر بر روی فولدر program files یا system32 پروپرتیز بگیرید در داخل تب security بر روی گزینه edit کلیک کنید. میبینید که گزینه ها برای کم و زیاد کردن دسترسی ها بسته است. و چون در هنگام نصب این نرم افزار باید فایلها رو داخل این فولدر ها کپی کنه نمیتونه. حالا من تونستم با استفاده از گزینه advance\change promaission\change\ گروه administrators
    رو انتخاب و گزینه ها رو فعال کنم. با این کار نصب نرم افزار تا حدود 70 درصد پیش رفت ولی باز هم گیر داد.
    اگر از گزینه run as administrator استفاده شود مشکلی نیست ولی مسئله این است که چون تو شبکه دومین هستیم اون هم شبکه بانکی، به همین خاطر رمز یوزر administrator رو نمیتوان به کاربران داد.
    اگر دوستان راه حلی برای رفع مشکل دارند لطفا راهنمایی کنند.
    با تشکر

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوستان
    یه مشکلی که من تو ویندوز 10 دارم و هیچ کس تا حالا نتونسته حل کنه اینه یه نرم افزاری هست که مربوط به بانک میباشد. در هنگام نصب پیغام میدهد که باید با کاربر administrator نصب کنم. جالب اینکه
    حتما باید با خود کاربر administrator ویندوز نصب بشه و با هیچ کاربر دیگه ای نصب نمیشه. چند سال پیش که سیستمهامون رو به 7 ارتقا دادیم همچین مشکلی داشتیم. ولی بعد از تست بر روی چند ویندوز، متوجه شدم که ویندوز 7 شرکت لرد این مشکل رو رفع کرده. برای ویندوز 10 هم چند تا ویندوز (پرنیان و بلوط و سافت گذر) رو تست کردم جواب نداد.
    برای اینکه مشکل رو متوجه بشید بیشتر توضیح میدم. اگر بر روی فولدر program files یا system32 پروپرتیز بگیرید در داخل تب security بر روی گزینه edit کلیک کنید. میبینید که گزینه ها برای کم و زیاد کردن دسترسی ها بسته است. و چون در هنگام نصب این نرم افزار باید فایلها رو داخل این فولدر ها کپی کنه نمیتونه. حالا من تونستم با استفاده از گزینه advance\change promaission\change\ گروه administrators
    رو انتخاب و گزینه ها رو فعال کنم. با این کار نصب نرم افزار تا حدود 70 درصد پیش رفت ولی باز هم گیر داد.
    اگر از گزینه run as administrator استفاده شود مشکلی نیست ولی مسئله این است که چون تو شبکه دومین هستیم اون هم شبکه بانکی، به همین خاطر رمز یوزر administrator رو نمیتوان به کاربران داد.
    اگر دوستان راه حلی برای رفع مشکل دارند لطفا راهنمایی کنند.
    با تشکر
    سلام
    چرا برنامه رو تو یه درایور دیگه به غیر از درایو ویندوز نصب نمیکنی؟ administrator نمیخواد اینجوری

در آغاز فعالیت mdf77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    میبد

پيش فرض

سلام
    این کارو هم کردم. ولی این نرم افزار بعضی از فایلهاشو حتما باید تو system32 و چند تا فایل فونت هم تو فولدر fonts باید نصب کنه به همین خاطر خطا میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    من ویندوز 10 را روی لپ تاپ inspiron 5110 نصب کردم . در مورد اتصال به اینترنت به شبکه ی وای فای مورد نظر وصل میشه رمز را هم قبول میکنه فقط access نداره و روی ایکون وای فای یک مثلث زرد رنگ زده مثل حالت limited اما لیمیتد هم نیست درایور وای فای را اپدیت کردم ظاهرا مشکل از ویندوز هست وقتی مشکل یابی می کنی پیغام میده که یکی یا چند تا از پروتکل های شبکه موجود نیست و نمیتونه مشکل را فیکس کنه لطفا کمک کنید بی نهایت سپاس

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکلی با صدا در ویندوز 10 دارم. 2-3 روز پیش ویندوز سر خود آپدیت شد که از بعد اون دیگه صدا لپ ناپ قطع شد. هیچ اخطاری رو آیکون صدا نمیاد فقط هیچ صدایی از لپ تاپ در نمیاد. معمولا مجبور میشم از device manager کل صدا رو قطع کنم و بعد یک بار ریست دوباره کارت رو نصب کنم تا شاید صدا برگرده.(بعضی وقت ها این روش هم جواب نمیده) دوباره با یک بار خاموش و روشن کردن سیستم وضع بر میگرده به حالت قطعی صدا و دوباره مجبور میشم این کار رو بکنم.

چند وقت پیش هم همین مشکل با آپدیت پیش اومد که مجبور شدم با ریکاوری یا ری استور کردن (یادم نیست دقیق) سیستم رو به قبل آپدیت برگردونم تا مشکل صدا رفع بشه.

در سایت های فارسی و انگلیسی هم زیاد گشتم وخیلی ها این مشکل رو با صدا دارند اما هیچ راه درستی که حداقل برای من جواب بده پیدا نشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام و درود خدمت دوستان
    من وقتی میخوام روی لپتاپم ویندوز نصب کنم اول اینکه از طریق esc نصب میکنم و وقتی بالا اومد هیچ درایوری را نصب نیمکنم و میرم روی windows update و از اون طریق اپدیت را میزنم و حدود ۲تا۳ ساعت طول میکشه تا اپدیت کنه و حدود ۳ گیگم حجم اینترنتی میخوات ایا این روش صیحی هست ووسه نصب ویندوز روی لپتاپم ؟ بهنرین روش و عالیترین چه روشیه بجز اینکار که من میکنم ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان عزیز سلام. من یه مشکلی داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه یا نه. من به تازگی ویندوزم رو به 10 اپدیت کردم و خیلی راضیم فقط یه مشکلی است اونم اینه که خیلی وقتها یه برنامه ای به نام runtime broker حدود 20 درصد از سیپیو رو مصرف می کنه. خیلی سرچ کردم ولی راهی براش پیدا نکردم. میخواستم ببینم کسی این مشکلو داشته و ایا راه حلی براش داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •