سلام من یه پک فونت فارسی و انگلیسی ریختم بعد فونت نمایش زبان انگلیسیم تووی مرورگرام به هم ریخت
تووی font setting هم روی گزینه ی restore default font setting کلیک کردم بی فایده بود
لطفا راهنمایی کنید . مرسی
![]()
سلام من یه پک فونت فارسی و انگلیسی ریختم بعد فونت نمایش زبان انگلیسیم تووی مرورگرام به هم ریخت
تووی font setting هم روی گزینه ی restore default font setting کلیک کردم بی فایده بود
لطفا راهنمایی کنید . مرسی
![]()
سلام
در تصویری که گذاشتین فونت Arial مشکل داره.فونت Arial جدیدی رو دانلود کنید و یا از پوشه ویندوز استخراج کنید در پوشه فونت ویندوز جایگزین فونت فعلی کنید.
از وقتی ویندوز 10 رو نصب کردم نتونستم آپدیتش کنم . همش ارور میده . البته ویندوز دیفندر آپدیت میشه ولی خود ویندوز نه . ویندوز 10 رو من به دلیل قدیمی بودن کارت گرفیکم از طریق اینترنت روی ویندوز 7 نصب کردم و الانم نوشته که اکتیو شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر از دوستان
یه مشکلی که من تو ویندوز 10 دارم و هیچ کس تا حالا نتونسته حل کنه اینه یه نرم افزاری هست که مربوط به بانک میباشد. در هنگام نصب پیغام میدهد که باید با کاربر administrator نصب کنم. جالب اینکه
حتما باید با خود کاربر administrator ویندوز نصب بشه و با هیچ کاربر دیگه ای نصب نمیشه. چند سال پیش که سیستمهامون رو به 7 ارتقا دادیم همچین مشکلی داشتیم. ولی بعد از تست بر روی چند ویندوز، متوجه شدم که ویندوز 7 شرکت لرد این مشکل رو رفع کرده. برای ویندوز 10 هم چند تا ویندوز (پرنیان و بلوط و سافت گذر) رو تست کردم جواب نداد.
برای اینکه مشکل رو متوجه بشید بیشتر توضیح میدم. اگر بر روی فولدر program files یا system32 پروپرتیز بگیرید در داخل تب security بر روی گزینه edit کلیک کنید. میبینید که گزینه ها برای کم و زیاد کردن دسترسی ها بسته است. و چون در هنگام نصب این نرم افزار باید فایلها رو داخل این فولدر ها کپی کنه نمیتونه. حالا من تونستم با استفاده از گزینه advance\change promaission\change\ گروه administrators
رو انتخاب و گزینه ها رو فعال کنم. با این کار نصب نرم افزار تا حدود 70 درصد پیش رفت ولی باز هم گیر داد.
اگر از گزینه run as administrator استفاده شود مشکلی نیست ولی مسئله این است که چون تو شبکه دومین هستیم اون هم شبکه بانکی، به همین خاطر رمز یوزر administrator رو نمیتوان به کاربران داد.
اگر دوستان راه حلی برای رفع مشکل دارند لطفا راهنمایی کنند.
با تشکر
سلام
چرا برنامه رو تو یه درایور دیگه به غیر از درایو ویندوز نصب نمیکنی؟ administrator نمیخواد اینجوری
سلام
این کارو هم کردم. ولی این نرم افزار بعضی از فایلهاشو حتما باید تو system32 و چند تا فایل فونت هم تو فولدر fonts باید نصب کنه به همین خاطر خطا میده.
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من ویندوز 10 را روی لپ تاپ inspiron 5110 نصب کردم . در مورد اتصال به اینترنت به شبکه ی وای فای مورد نظر وصل میشه رمز را هم قبول میکنه فقط access نداره و روی ایکون وای فای یک مثلث زرد رنگ زده مثل حالت limited اما لیمیتد هم نیست درایور وای فای را اپدیت کردم ظاهرا مشکل از ویندوز هست وقتی مشکل یابی می کنی پیغام میده که یکی یا چند تا از پروتکل های شبکه موجود نیست و نمیتونه مشکل را فیکس کنه لطفا کمک کنید بی نهایت سپاس
سلام.
من یه مشکلی با صدا در ویندوز 10 دارم. 2-3 روز پیش ویندوز سر خود آپدیت شد که از بعد اون دیگه صدا لپ ناپ قطع شد. هیچ اخطاری رو آیکون صدا نمیاد فقط هیچ صدایی از لپ تاپ در نمیاد. معمولا مجبور میشم از device manager کل صدا رو قطع کنم و بعد یک بار ریست دوباره کارت رو نصب کنم تا شاید صدا برگرده.(بعضی وقت ها این روش هم جواب نمیده) دوباره با یک بار خاموش و روشن کردن سیستم وضع بر میگرده به حالت قطعی صدا و دوباره مجبور میشم این کار رو بکنم.
چند وقت پیش هم همین مشکل با آپدیت پیش اومد که مجبور شدم با ریکاوری یا ری استور کردن (یادم نیست دقیق) سیستم رو به قبل آپدیت برگردونم تا مشکل صدا رفع بشه.
در سایت های فارسی و انگلیسی هم زیاد گشتم وخیلی ها این مشکل رو با صدا دارند اما هیچ راه درستی که حداقل برای من جواب بده پیدا نشد.
با سلام و درود خدمت دوستان
من وقتی میخوام روی لپتاپم ویندوز نصب کنم اول اینکه از طریق esc نصب میکنم و وقتی بالا اومد هیچ درایوری را نصب نیمکنم و میرم روی windows update و از اون طریق اپدیت را میزنم و حدود ۲تا۳ ساعت طول میکشه تا اپدیت کنه و حدود ۳ گیگم حجم اینترنتی میخوات ایا این روش صیحی هست ووسه نصب ویندوز روی لپتاپم ؟ بهنرین روش و عالیترین چه روشیه بجز اینکار که من میکنم ؟؟؟
دوستان عزیز سلام. من یه مشکلی داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه منو راهنمایی کنه یا نه. من به تازگی ویندوزم رو به 10 اپدیت کردم و خیلی راضیم فقط یه مشکلی است اونم اینه که خیلی وقتها یه برنامه ای به نام runtime broker حدود 20 درصد از سیپیو رو مصرف می کنه. خیلی سرچ کردم ولی راهی براش پیدا نکردم. میخواستم ببینم کسی این مشکلو داشته و ایا راه حلی براش داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)