درود
در اکانت تک کاربره فقط یه کاربر همزمان میتونه به اکانت وصل بشه و استفاده کنه ولی اکانت دو کاربره , دو کاربر همزمان میتونه به اکانت وصل بشه.
درود
در اکانت تک کاربره فقط یه کاربر همزمان میتونه به اکانت وصل بشه و استفاده کنه ولی اکانت دو کاربره , دو کاربر همزمان میتونه به اکانت وصل بشه.
خیلی ممنون از سرعت پاسخ دهیتون
وقتی به این کانکشن کانکت میشم نمی دونم چرا حجم مصرفی منو تقریبا دوبرابر حجم واقعی مصرف من حساب میکنه؟!!
DU Meter هم سرعت و هم حجم رو 2 برابر میزنه و تو یکی از پست های قبلی هم دیدم کاربری هم همینو پرسیده بود
اما تو پنل آسیاتک از من 2 برابر حجم در میاد !!!![]()
خواهش میکنم.
معمولا وقتی کاربر از vpn استفاده میکنه نسبت به حالت معمولی حجم بیشتری مصرف میشود.
در صورتی که سرعت idm و dumeter میبنید همخوانی ندارد از قسمت تنظیمات شبکه dumeter گزینه vpn conncetion را غیر فعال کنید تا ترافیک واقعی را نشان دهد.
باتشکر
سرویسش خیلی قطعی داره هرچی میگی میگه پشتیبانیش جواب نمیده یا هر بهانه ای که فک کنی میاره ...
میره تو بازی فقط قطعی داره شده یه بار یه روز کامل وصل باشه ؟ کفر ادمو در میاره .
دوست عزیز همانطور که خدمت شما قبلا عرض کردم قطعی ها و تمام اختلالات اینترنت از سمت زیرساخت هست.وقتی از سمت زیرساخت باشد هیچ کاری از سمت فروشنده ساخته نیست.
شما از هر فروشنده دیگری تهیه کنید همین وضع را دارند!
باتشکر
Last edited by and-roid2; 15-05-2016 at 18:12.
سلام الان سرورهای شماره 1 و 3 برا اسیا تک کلا قطعه و افزایش سرعتی صورت نمیگیره که هیچ اصلا ترافیکی رد و بدل نمیشه لطفا رسیدگی کنید .
با سلام. مشکل سرور برطرف شد.
با تشکر از اطلاع شما
با سلام
سایت bit... ممیزی شده ؟ چرا آخه؟
درود
در حال پیگیری هستم تا مشکل سایت برطرف شود.
در حال حاظر سایت از طریق ادرس زیر در دسترس میباشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باتشکر
درود متاسفانه همه پستهاتون بد ارسال شده لطفا پست اول رو ویرایش کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)