سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
بخرم یا نخرم؟
اگه بله چطوری اصلش را گیر بیارم؟
ممنون از همه
سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
بخرم یا نخرم؟
اگه بله چطوری اصلش را گیر بیارم؟
ممنون از همه
سلام
ببخشید می خواستم بدونم تو جعبه گوشی موتورولا وی3ای بطور استاندارد چه چیزهایی هست
moda جان تو کلوپ جوابتون رو دادم!!!
موفق باشین
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم گوشي را به من معرفي كنيد كه رم خور باشد فيلم برداري و عكس برداري داشته باشد و قيمت آن هم زير 200تومن باشد
با تشكر از همه
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستم گوشي را به من معرفي كنيد كه رم خور باشد فيلم برداري و عكس برداري داشته باشد و قيمت آن هم زير 200تومن باشد
با تشكر از همه دوستان
با سلام خدمت همه عزيزان
با تشكر از همه
سونی اریکسون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکیا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه: اگه ظاهر بهتر میخوای Z550 و اگر امکانات بهتر میخوای (غیر از دوربین) W300 رو انتخاب کن.
Z550 مموری میخوره ولی با گوشی نمیفروشن، ولی در عوض کیفیت صفحه و دوربینش بهتره. مموری همراه W300 256 مگ هستش و چون واکمن فون هستش از نظر صدا بهتر از اون یکیه. نوکیا هم یه کم بالای 200 تومنه. اگر مشخصات کامل میخوای، روی هر کدوم کلیک کن.
موفق باشی![]()
من می خوام یه k750 بخرم
یه راهنمایی کلی می خوام
در مورد خود گوشی اطلاعات دارم
در مورد اطلاعات کلی مثل اینکه می گن به w800 یه مدلش تبدیل میشه
کدوم مدل اون
بعد در مورد قیمت
من چند تا قیمت دیروز گرفتم
بدون گارانتی با سریال تعویضی 197هزار تومان
با گارانتی ایرافام 117هزار تومان
باگارانتی نیکانتل225هزار تومان
با گارانتی نیکاتل 235هزار تومان
شما کدومو پیشنهاد می کنین
در ضمن قیمت w700چنده ارزش داره به جای اون w700بخرم
آقا معين معلومه كه N72 بهتره حتي از W810 و گرون تر هم هست. قيمتش هم حدود 330 هزار تومان است.
سلام. گوشیبا انتن دهی خیلی خوب و قیمت زیر 70 و خوش قیافه چی سراغ دارید؟ از نظر قیافه از جی 300 خوشم اومده . رم و مموری و دوربینو بیخیال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)