تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 108 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پیرو صحبتهایی که در صفحه 39 و 40 همین تاپیک داشتیم ؛ بالاخره تونستم Raspberry Pi 2 (یک گیگابایتی) پیدا کنم . یه micro sd هشت گیگ هم باهاش خریدم . 150 هزار تومن خود برد و 17 هزار تومن هم micro sd .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باکس رو باید جداگانه خرید ولی من با لگوهایی از زمان بچگی هنوز داشتم یه کیس هم براش درست کردم ولی خب فکر میکنم باید اون سقفشو بردارم تا تهویه بهتر انجام بشه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میزان رم آزاد و در حال استفاده ، لینوکسی که نصب شده و مدل و تعداد هسته های CPU در عکس زیر هم مشخصه . البته عکس زیر برای زمانی هست که از لپتاپم با SSH بهش کانکت شدم وگرنه میشد با استفاده کابل HDMI به مانیتور متصل و موس کیبرد هم بهش متصل کرد و مثل یه کامپیوتر معمولی ازش استفاده کرد (وبگردی ، اینترنت و ...) .

نکته جالب هم اینه که از لینک زیر میشه XBMC Media Center دانلود کرد و مثل یه media player ازش استفاده کرد .

حالا میخوای روش دانلودر نصب کنی؟

میگن با همین Raspberry Piـها میشه سرور هم راه اندازی کرد، درسته؟

2. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کاکو چرا نشه بچه ها روی ای تی مگا 8 سرور پیاده میکنن روی این نشه

4. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

عطا جان مبارک باشه اقا ...

حالا با این با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

24 ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه

راستی آقا مشاالله خلاقیت

6. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان مبارک باشه اقا ...

حالا با این با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟

24 ساعت روشن باشه چیزیش نمیشه

راستی آقا مشاالله خلاقیت
    اینکه با چه سرعتی میشه دانلود کرد بیشتر بستگی به دانلود منیجری که نصب شده داره . چندین دانلود منیجر تست کردم (روی این نه ها ، روی لینوکسی که روی شبیه ساز نصب کرده بودم) بنظر من Aria2 بهترین بود و در حد و اندازه های IDM و مثل IDM هم میتونه چند کانکشنه دانلود کنه . البته اینترفیس گرافیکی نداره و باید تو ترمینال یا از طریق SSH دستور (Command) بدی . اینترفیس تحت وب هم داره که کارایی نداره . یه لیست درست میکنی میدی به این برنامه دانلودشون میکنه .

خب برای همین خریده بودیم از یه طرف نمیخواستم لپتاپ چند میلیون تومنی رو برای اینکار روشن بذارم و هم اینکه اون روتر خیلی کارآمد نبود .

8. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اینکه با چه سرعتی میشه دانلود کرد بیشتر بستگی به دانلود منیجری که نصب شده داره . چندین دانلود منیجر تست کردم (روی این نه ها ، روی لینوکسی که روی شبیه ساز نصب کرده بودم) بنظر من Aria2 بهترین بود و در حد و اندازه های IDM و مثل IDM هم میتونه چند کانکشنه دانلود کنه . البته اینترفیس گرافیکی نداره و باید تو ترمینال یا از طریق SSH دستور (Command) بدی . اینترفیس تحت وب هم داره که کارایی نداره . یه لیست درست میکنی میدی به این برنامه دانلودشون میکنه .

اگر واقعا با سرعت همون idm دانلود میکنه عالیه / اگر میتونی یه عکس از موقعه ایی که داره دانلود میکنه بده اینترفیسم نداشت مشکلی نداره

10. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب برای همین خریده بودیم از یه طرف نمیخواستم لپتاپ چند میلیون تومنی رو برای اینکار روشن بذارم و هم اینکه اون روتر خیلی کارآمد نبود .
    برنامه flareget هم خوبه من دارمش اینترفیس گرافیکی هم داره
    برای من عملکردش مثل ای دی ام بود قیافه هم خیلی شبیه هست
    Last edited by 1376MAXIMUM; 13-03-2015 at 12:55.

12. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

عطا جان

بنظرت با 100-150 تومن بالاتر یه مدل ویندوز خورش رو جور میکردی بهتر نبود؟ دیگه روزه شک دار نداشت

یه وندوز مدیاسنتر روش نصب میشه همه کار هم میشه باهاش کرد.

البته دانگل های اندروید هم دیدم با همین قیمت به راحتی میزان برای دانلود. دو مدل 4 و 8 هسته ای هم هستند
    Last edited by arash59b; 13-03-2015 at 11:55.

14. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عطا جان

بنظرت با 100-150 تومن بالاتر یه مدل ویندوز خورش رو جور میکردی بهتر نبود؟ دیگه روزه شک دار نداشت

البته دانگل های اندروید هم دیدم با همین قیمت به راحتی میزان برای دانلود. دو مدل 4 و 8 هسته ای هم هستند
    دوست عزیز cpu ۸ هسته ای نداریم ازنوع موبایلی این تکنولوژی تازه زوی سیستم های دسکتاپ داره میاد و بسیار گرون قیمت هست ۸ هسته ای رو سامسونگ برای تبلیغاتش در اورده فقط روی سیستم های ای ام دی هست اونم پرفورمنس جالبی نداره دوتا ۴ هسته ای هست که یکیش حتما باید غیر فعال باشه چرا که این تکنولوژی که دوتا پردازنده باهم کار کنن باز خیلی رون قیمت و هست و فقط روی مین بورد های سروری پیدا میشه نیاز به شرایط خاص داره نیاز به سیستم عاملی داره که بتونه اینا رو مدیریت کنه و همین طوری نمیشه
    مخصوصا اندروید این توانایی رو نداره چون سیستم عامل بسیار کوچیک و کم امکانات هست فقط یکسری کار های عادی رو میتونه انجام بده و هر برنامه ای هم نمیشه توسط دوتا پردازنده پردازش کرد مثلا فکر کنم وینذوز رو باید حتما با نسخه سروری کارکنید تا بتونید از دوتا پردازنده هم زمان استفاده کنید
    اقا اشتباه نشه رپی سیستم های سروری تا ۲۰ هسته هم داریم ولی قسمت های فوقالعاده عجیبی دارن حتی وسیله های مخصوصی هست که تا ۶۱ هسته دارن اما اونا هم نیاز به برنامه نویسی خاص خودشون رو دارن(اینتل فی) مثال خوبیه نگاه کنید ۶۱ هسته داره و هرکدوم با فرکانس حدود ۱ گیگاهرتز و به اندازه یک کارت گرافیک هم هست با برد مخصوص که قیمتش هم اگر اشتباه نکنم حدود ۷۰۰۰ دلار هست مخصوص محاسبات ساخته شده این قطعه
    این که سی پی یو ۸ هسته داره درست نیست مخصوصا این که از نوع موبایلی هم باشه
    سی پی یو های ۸ هسته ای به توان خیلی بالایی نیاز دارن و حرارت وحشتناکی رو هم تولید میکنن با اضافه شدن یک هسته مصرف به طور هندسی بالا میره نه خطی که مثلا بگیم ۱ هسته مثلا ۱۰ وات پس دوتا میشه ۲۰ تا ممکنه بشه ۴۰ تا نه ۲۰ تا و سه تا و وچهار تا هم ۳۰ تا و۴۰ تا نمیشه مثلا میشه ۱۰۰ تا و ۱۸۰ تا
    مثلا مدلی که ای ام دی برای دسکتاب ها داد ۱۴۵ واته اگر اشتباه نکنم یا ۲۲۰ هست درست یادم نیست
    مثلا اینتل که سی پی یو های ۴ هسته ای داشت همه زیر۹۰ وات مصرف داشتن ولی روی ۸ هسته به بالای ۱۰۰ رسید تو نسل جدید یعنی هاسول همه زیر ۹۰ بودن ولی نسل جدید که مصرفش باز کمتر میشه روی ۸هسته باز بالای ۱۰۰ هست

16. 4 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر واقعا با سرعت همون idm دانلود میکنه عالیه / اگر میتونی یه عکس از موقعه ایی که داره دانلود میکنه بده اینترفیسم نداشت مشکلی نداره
    اینهم یه عکس از موقعی که داره دانلود میکنه (از سرور ایران - آپلودبوی) . از ویندوز با putty هم بهش کانکت شدم . فایلهای دانلودی روی فلش مموری که بهش وصل کردم ذخیره میشن . البته من وایمکس 512 کیلوبیت ایرانسل دارم که سرعت دانلود در عمل از 61 الی 62 کیلوبایت بیشتر نمیشه (تئوری تا 64 کیلوبایت هست) . تو آخرین خط کنار SPD سرعت دانلود مشخص هست .

قبلش فلش مموری باید ماونت بشه . این هم آموزشش اگر خواستی بدونی .

عطا جان

خب مشکلی با لینوکس نداشتم و ضرورتی هم نداشت که بیشتر خرج کنم تا مدلهای ویندوزی بخرم . همین مدلی که خریدم خیلی خوبه .

18. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا یه شیر پلنگی در این اقایون پیدا می شه به داد ما برسه. ببینیم این برنامه هم بدرد می خوره یا سرکاریه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •