این هم تامب رایدر برای n70 صد در صد تست شده بدون نیاز به کالر فیکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم تامب رایدر برای n70 صد در صد تست شده بدون نیاز به کالر فیکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي alishafa70 جان
Last edited by mehdi_np; 04-04-2008 at 11:59.
خواهش می کنم اگر ورژن جدیدش رو می خواهید بگید
دوست عزیز من تا صفحه 14 خوندم اما چیزی برای N95 پیدا نکردم یه کلام بگو هست یا نیست
n95 تو این تاپیک نیست به تاپیک n-gage 2 مراجعه کنید
با سلام خدمت تمامی اعضای تاپیک ngage راستش من هر چی سایت و فروم رو دیدم هیچ فرومی به این کاملی پیدا نکردم و ممنونم از آقای کلنگ به خاطر آپلود بازی هاشون
راستش من ngage-qd دارم و برام مشکلی پیش اومدهخواهشن کمکم کنید . من هر چی بازی میخوام نصب کنم ارور میده و میگه system error البته بازی سونیک و کرش و ریمن رو نصب کردم اما مثلا" بازی تام رایدر رو همین ارور میده یا 6 تا آنتی ویروس میخواستم نصب کنم همشون این ارور رو میدن خواهشن راهنماییم کنید.
یه نکته اینکه توسط برنامه fexplorer یه پوشه درون درایو رام من به نام palbTN_ وجود داره که نمیدونم چه جوری حضفش کنم و به این پوشه مشکوکم لطفا" کمکهای لازم را بگید عزیزان ممنونم
با سلام خدمت تمامی اعضای تاپیک ngage راستش من هر چی سایت و فروم رو دیدم هیچ فرومی به این کاملی پیدا نکردم و ممنونم از آقای کلنگ به خاطر آپلود بازی هاشون
راستش من ngage-qd دارم و برام مشکلی پیش اومدهخواهشن کمکم کنید . من هر چی بازی میخوام نصب کنم ارور میده و میگه system error البته بازی سونیک و کرش و ریمن رو نصب کردم اما مثلا" بازی تام رایدر رو همین ارور میده یا 6 تا آنتی ویروس میخواستم نصب کنم همشون این ارور رو میدن خواهشن راهنماییم کنید.
یه نکته اینکه توسط برنامه fexplorer یه پوشه درون درایو رام من به نام palbTN_ وجود داره که نمیدونم چه جوری حضفش کنم و به این پوشه مشکوکم لطفا" کمکهای لازم را بگید عزیزان ممنونم
با سلام گوشی منn70است البته اونو به سری موزیک تبدیل کردم ...بازی Tomb Raider رابه همراهشall in one new(s602)راهم نصب کردم...اما بازم بازی اجرا نمیشه....(فقط صفحه اصلی رو نشون میده وnew game یاcaves را اجرا نمیکنه)با تشکر......
بعد از اینکه مرحله رو انتخاب کردی
سريعاً دوبار دكمه منو رو بزنيد بعد دكمه منو رو داشته باشيد تا multitasking ظاهرشه بازي رو انتخاب كنيد و بازي شروع به لود ميكنه.
(اين خيلي مهمه كه سريع اينكارو انجام بديد وگرنه بازي اجرا نمي شه!)
اگر برنامه های مدیریت حافظه مثل handy taskman ریختید پاک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)