از پاورم تقریبا مطمئن هستم
فکر کنم مشکل همون fsb بالا باشه
تو همین حالت همین جوری باهاش کار کنم مشکل دار نمیشه که ؟؟؟![]()
از پاورم تقریبا مطمئن هستم
تو همین حالت همین جوری باهاش کار کنم مشکل دار نمیشه که ؟؟؟![]()
فکر نمی کنم عزیز....البته همیشه سیستم خودتو روی اوور نذار البته اوور سنگین مثل من که cpu 2.8 celeron , وتا 4335 رسوندم ولی اگه واتر کولینگ داشته باشم مشکل زیادی به وجود نمی آیید ولی باز با این مقدار ولتاژ شایید مشکل پیدا کنه...اگه بدون ولتاژ اوور بشه تا مقدار متوسط مشکلی نداره...از پاورم تقریبا مطمئن هستم
تو همین حالت همین جوری باهاش کار کنم مشکل دار نمیشه که ؟؟؟
البته تا چند روز دیگه یک واتر کولینگ دادم بسازن می آم تست هاشو می زارم....
آره شایید سازندهی مین گفتی مین بدبخت بعد از ریستارت بالا نیاد و خنک تر بشه...خوب - بهتره که وقتی اور میکنین سیستم شات دان بشه بعد از چند ثانیه ویت کردن روشنش کنین -
همینطوری تجربی گفتم!
![]()
ایمان جان معمولآ این مشکل با ولتاژ دادن به چیپست حل میشه !
البته اگه چیپست فقط سینک داشت ، این کار خیلی خطرناکه ! بهتره برای این کار چیپست مینبورد فن داشته باشه .
ایمان جان معمولآ این مشکل با ولتاژ دادن به چیپست حل میشه !
البته اگه چیپست فقط سینک داشت ، این کار خیلی خطرناکه ! بهتره برای این کار چیپست مینبورد فن داشته باشه .
مشکل اینجاست مهدی جون مین من اینقدر از رده خارجه که ولتاژ دهنه به چیپست نداره
البته مین های جدید الان دیگه همه دارند........مثل p5b که من قبلا اوورکردم با ولتاژ به چیپست این مشکل رفع می شد......مرسی..
بچه ها من يه كار توپ كردم اونم اين بود cpu p4 2000 celeron d رو 600 تا فركانسو بردم بالا بعد ويندوز نصب كردم و كلي كار انجام دادم و سيستم پايدار بود
البته فركانسش رو تا 800 بالا بردم و بازم پايدار بود ولي وقتي به 1000 رسوندم سيستم قفل كرد
بعدشم سيستم رو به مشتري دادم و رفت نشد عكس بگيرم
با سلام
دوستان 4000x2 رو چقدر میتونم اور کنم دست به اورم بد نیست
مادربردم هم m52s-s3p
و رم 2 *512 patriot
از لحاظ پاور هم مشکلی ندارم
لطفا کمک کنید![]()
من اورش كردم با همين مادربورد فركانسش 200 تا بالا رفت البته بيشتر از اين به نظرم بشه اورش كرد
من با مینتون اشنا نیستم ولی اگه کولینگ خوبی داشته باشید تا 3000 ghz .
با سلام خدمت شما دوستان
اما من الان اینقدر 3000 64رو اور کردم یعنی X2 اینقدر بد اور میشه؟؟؟؟؟؟
راستی از نظراتتون متشکرم
رمها 2 *512 PATRIOT معمولی هستند البته هیتسینک دارن .... ازون آبی ها
![]()
این مین قابلیت های زیادی برای اوور نداره چیپست 520 یک چیپ رده متوسطه و تا همینجای که اوور کاردی باز هم عالیهه عزیز.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)