تو منطقه 10 تهران كسي هست وايمكس داشتهباشه. الان 3 روزه سرعت اينترنت كم ميشه آنتن ميره و مياد. نميدونم داستان چيه. الان 1 سال استفاده ميكردم مشكلي نداشت.
براي حل مشكل بايد به كجا و چه شماره اي زنگ بزنم چون تا به حال مشكل نداشتم زنگ بزنم.
ممنونم
تو منطقه 10 تهران كسي هست وايمكس داشتهباشه. الان 3 روزه سرعت اينترنت كم ميشه آنتن ميره و مياد. نميدونم داستان چيه. الان 1 سال استفاده ميكردم مشكلي نداشت.
براي حل مشكل بايد به كجا و چه شماره اي زنگ بزنم چون تا به حال مشكل نداشتم زنگ بزنم.
ممنونم
سلام
در خود سایت مبین نت قسمت تماس با ما شماره تلفن مرکز پشتیبانی قرار داده شده است
بچه ها یه سوال
مدل مودم من از اون سه آنتنه هاست الان چند وقت هست که رو خودم مودم 4 تا از 5 تا چراغای قدرت سیگنال روشن میشه در صورتی که توی تنظیمات لوکال مودم که میرم قدرت سیگنال رو روی یه آنتن نشون میده یعنی اون چراغا الکی روشن میشه،به نظرتون مشکل از چیه و چکار باید کرد؟
درود،
قبلاً بیشتر از دو برابر حجم سرویس نمی شد دانلود/آپلود کرد شب ها. اگه سرویس 5 گیگی داشتی، 10 گیگ می تونستی بگیری کلاً در یک ماه به فرض مثال. هنوز همان روال برقراره؟ چون موقع تمدید ندیدم اون نوشته رو.
لطفاً اگه کسی اطلاعی داره بگه. سپاس.
طبق اس ام اسی که دیروز اومد، امروز مودم به صورت اتوماتیک خودش رو آپدیت کرد...
بعد از آپدیت در کمال تعجب متوجه شدم که 5تا از چراغای سیگنال دهی مودم روشن شدن؛ قبلا 2تا بیشتر روشن نمی شدن،اول خوشحال شدم که با آپدیت مودم سیگنال دهی قویتر شده ولی بعد از اینکه تو تنظیمات مودم وارد شدم دیدم سیگنال دهی هیج تفاوتی نکرده و تقریبا همون CINR/RSSI قبل هست؛ عددی هم که نشان دهنده ی چراغای سبگنال دهی هست همون 2 مونده(با اینکه الان 5تا چراغش روشنه... آخه کلاه گذاشتن سر مردم تا چه حد....![]()
واقعا!
برا من هيچ پيامي نيومده.تازه من يه ماه ميشه برام اينطوري شده!
دوستان کسی مشکل سرعت دانلود نداره ؟
من دو هفته ای هست سرعت دانلودم نصف شده .. قبلا روی 300 بود الان رفته رو 150 ! (سرویس 2 مگ)![]()
من اهواز هستم و هشت ماه ایرانسل داشتم سرعت بدتر دیال آپ بود و این ماه دوم هست که مودم مدل ۱۳۰ دارم نمایندگی تغییر دادبه مبین نت و خدایی توی منطقه ما عالیه در حد ای دی اس اله یک مگابایت گرفتم سرعت دانلود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست و قطعی نداره و سریع کانکت میشه ... باید بگم مبین نت و ایرانسل خوبند ولی نه برای همه توی هر منطقه یکی از این دو خوب جواب میده یکی میگه ایرانسل یکی میگه مبین نت مثل خودم ایرانسل برای من فاجعه بود و مبین نت عالیه ...
Last edited by t2download; 23-06-2015 at 18:20.
180 هزار تومون دادم طرح 60 گیگ سه ماهه خریدم
شبا و روزای تعطیل سرعت افتضاحهه
و عجیب تر از همه اینه امروز که چک میکردم متوجه شدم ترافیک مانده ام یهویی شده 0/80 گیگ
در حالی که 54 گیگ داشتم با مبین نت تماس گرفتم گفتن مشکلی نیس مصرف کردی حالا هم اینقدر مونده
مودم را خاموش کردم دوباره ترافیک را چک کردم دیدم برگشت به همون 54 گیگ
دوباره زنگ زدم مبین نت گفتم این چرا اینجوریه تنها چیزی که تحویل من داد این بود که خطای سروره
این یعنی سروری که ترافیک محاسبه میکنه به هیچ عنوان درست عمل نمیکنه یا شاید به صورت دستی مشترکین پر مصرف ترافیکشون کم میشه
این یعنی دزدی آشکار و پنهان
سلام.
پینگ من با تغییر IP تغییر میکنه، بعضی ها کمتره و با بعضی ها خیلی بیشتره، حالا می خوام بدونم اگه من IP استاتیک بگیرم ممکنه پینگم کاهش پیدا کنه؟ کسی IP استاتیک گرفته می دونه چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)