واقعا این چه برنامه ریزی هست که هربار برای بازی دوم تیم ما باید کمتر از ۲۴ ساعت استراحت داشته باشه!
Sent from my iPad using Tapatalk
واقعا این چه برنامه ریزی هست که هربار برای بازی دوم تیم ما باید کمتر از ۲۴ ساعت استراحت داشته باشه!
Sent from my iPad using Tapatalk
البته این حالت نتیجه ی معکوس هم ممکنه بده و صربستان خیلی راحت جلو ما بازی کنه به دور از هرگونه استرس و برامون خطر ساز بشه
به نظر من حالت اول بهتره... اینطوری مقابل صربستان حتی یک امتیاز هم بگیریم صعود میکنیم.
برد 3-2 هر کدوم از تیم های صربستان و فرانسه در بازی امشب هم میتونه جالب باشه
آره ولی این نکته هم وجود داره که ایران بسیار با انگیزه خواهد بود و اگه 1 ست از صربستان بگیره بعید می دونم با توجه به اینکه شرایط صعود رو ندارن خودشون رو به آب و آتیش بزنن در صورتی که وقتی برای صعود می جنگن شرایط کاملا فرق می کنه. جنگ برای صعود یا بازی بدون استرس؟ من فکر می کنم اولی خطرناک تر باشه.
در هر صورت باید صبر کرد و دید چی میشه، اینا همش اما و اگر هست و بحث کردن در موردش بیش از اندازه ارزشی نداره.
بالاخره باید شرایط روحی کواچ رو هم در نظر گرفت اگه صربستان از قبل حذف شده باشه برای کواج هم بهتره![]()
من اینقدر در این چند صفحه اخیر احتمالات رو خوندم و فکر کردم واقعا خسته شدم
خب چی میشه ببریم بازی امشب رو و خیلی شیک بریم مرحله بعد
امیدوارم این اتفاق بیفته و نگران نتایج بقیه بازی ها برای صعود خودمون نباشیم![]()
متاسفانه حتی در صورت برد 3-0 ما در بازی امشب باز صعودمون قطعی نیست و احتمال حذفمون وجود داره، از بس که گروه ما مشکل هست. در عوض گروه F از حالا همه چیزش مشخصه.
مصدوميت جزئي موسوي، محمودي و قائمي
سیامک افروزی پیش از جدال حساس ایران برابر لهستان گفت: به جز مصدومیتهای جزیی، ملیپوشان مشکل خاصی ندارند؛ تنها کتف سید موسوی و کمر شهرام کمی درد دارد که تحت درمان هستند. کتف موسوی کمی اذیتش میکند که جدید و البته در حال مداوا است. ساق پای فرهاد قائمی هم به خاطر خستگی گرفتگی دارد که با دستگاه و لیزر برطرف میشود.
به نقل از فارس، وی گفت: امیدوارم مصدومیت موسوی دردسرساز نشود. علیزاده زانویش آسیب دیدگی کوچکی دارد که به خاطر تورم مینیسک پایش نمیشود تشخیص قطعی داد که پارگی است یا مساله دیگری وجود دارد. یک هفته با او کار میکنیم، بعد وی را به ایران میفرستیم تا ببینیم تورمش برطرف شده یا نه و بعد تصمیم میگیریم با چه روشی او را به میادین بازگردانیم
![]()
سایتهای شرطبندی شانس پیروزی لهستان و همچنین فرانسه را بیشتر از حریف هاشون میدونند.
ضریب پیروزی فرانسه 1.60 در مقابل 2.15 صربستان هست.
ضریب پیروزی لهستان هم 1.75 در مقابل ضریب 2 ایران هست.
امیدوارم پیشبینی بوکی ها غلط از در بیاد
سلام به دوستان
خب همه یه عالمه احتمال گفتن ولی توجه کنید امشب اگر ببازیم 95 درصد حذف شده ایم . و اگر امشب فرانسه پیروز باشه و ما ببازیم همین امشب قطعا حذف شده هستیم
فرانسه 16
لهستان 15
امریکا 16 - البته من هر 2 بازی امریکا رو برنده حساب کردم که احتمالشم بسیار بالاست
و بازی فردا شب ما تشریفاتی میشه
تیمی که میخواد بره بالا باید امشب ببره و تمام . اگر باختیم امشب خوب پس زیاد نباید حرص خورد
سلام به دوستان
خب همه یه عالمه احتمال گفتن ولی توجه کنید امشب اگر ببازیم 95 درصد حذف شده ایم . و اگر امشب فرانسه پیروز باشه و ما ببازیم همین امشب قطعا حذف شده هستیم
فرانسه 16
لهستان 15
امریکا 16 - البته من هر 2 بازی امریکا رو برنده حساب کردم که احتمالشم بسیار بالاست
و بازی فردا شب ما تشریفاتی میشه
تیمی که میخواد بره بالا باید امشب ببره و تمام . اگر باختیم امشب خوب پس زیاد نباید حرص خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)