نترسین پیس خودش همراه با کرک میاد![]()
ما امسال دوباره برمیگردیم سراغ پیس خودمون
خدایی 14 افتضاح به تمام معنا بود و امیدوارم 15 اینجوری نباشه
کسی تریلری از گیم پلی بازی داره؟
ممنون میشم اگه قرار بدید
Mario Gotze که امسال ستاره کاور بازی خواهد بود و Adam Bhatti در آلمان مشغول بازی PES2015 .
![]()
نمیدونم این تصاویر مربوط به کدوم قسمت بازی هستش اما انگار سرمربیان هم لیسانس شدن !.
![]()
کاش به جای لیسانس کردن مربی، تیمها رو لیسانس می کرد بهتر بود یا یه دستی به گزارش و صداگزاری بازی می کشید که متاسفانه سالهاست در حد فاجعه هستن!
یا نهایتش می رفت اون تور دروازه رو درست میکرد که هیچ شباهتی به تور دروازه فوتبال نداره!
لیگ قهرمانان لیسانس شده ولی خیلی از تیمهای شرکت کننده اسم تیم و لباسشون واقعی نیست!
من نمی دونم لیسانس کردن مربی واجب تره یا این ایرادات؟
بعضی کارای کونامی واقعا" رو اعصابه...
حرفهای شما درست اما نمیدونم در جریان هستین یا نه که خیلی از تیم ها رو EA برای بازی FIFA بصورت انحصاری لیسانس کرده و کلا KONAMI در این رابطه هیچ کاری نمیتونه بکنه . از طرفی یادمون نره که بازی FIFA از طرف فیفا حمایت میشه و فیفا حامی اون هستش . خب وقتی فیفا پشت سرت باشه به راحتی میتونی هر تیم یا لیگ رو لیسانس کنی ! . مطمینا خود KONAMI هم از ما بهتر میدونه که یکی از مشکلات بازی همین مشکل لیسانسها هستش اما خب چاره ای نداره و دستش بسته هستش . لیسانس کردن تیمها و قانون کپی رایت حاشیه های زیادی داره که من و شما هیچ اطلاعی ازش نداریم !. نکته دیگه اینکه شرکت EA و KONAMI اصلا از لحاظ قدرت و نفوذ با هم قابل مقایسه نیستن . بطور مثال بازی FIFA شاید ده برابر PES در کل دنیا تبلیغات داره و این تبلیغات عظیم هم یکی از عوامل فروش بازی FIFA هستش .
البته باز نکته مثبت PES این هستش که براحتی با یک patch میشه تمامی ایرادات تیم ها و بازیکنها و...رو درست کرد .
این تنها وجه تمایز بین نسخه PC با کنسول هاست
اینجور که معلومه امسال کونامی دقیقا میخواد بازی رو سر وقتش ریلیز کنه![]()
اوناییکه از قدیم طرفدار سری WE / PES بودن تا حد خیلی زیادی به نبودن لیسانسها عادت دارن و به قول یکی از دوستام دیگه پوستمون کلفت شده !ولی بازم به عقیده من جا داره کونامی در این زمینه تلاشش رو بیشتر کنه.
تمام مشکلات بازی تو این سالها فقط مربوط به لیسانس نبوده تو خیلی از زمینه ها کونامی حقیقتا" کم کاری کرده و متاسفانه این رویه همچنان ادامه داره.
شرکت EA از روز اول که بوجود اومد مثل الآنش که نبوده. اونا با در پیش گرفتن سیاستهای درست تونستن تا این حد خودشونو بالا بکشن.
همین کونامی بغیر از لیسانس تو خیلی از زمینه ها کم کاری می کنه مثل بخش آنلاین که تو بازیهای در این سبک تو این دوره زمونه جز واجباته ولی می بینیم بازی تو بخش آنلاین مشکلات زیادی داره.
شما بخش مسترلیگ PES رو با کریر فیفا مقاسه کنی به عمق فاجعه پی میبری! حال شما بازیت هر چقدر هم از نطر مکانیسم های گیم پلی بهتر و عمیق تر باشه ولی قطعا" اونطور که باید فروش نخواهد کرد
کونامی یکم باید خلاقیت به خرج بده چند تا مد آفلاین و آنلاین جذاب و بدردبخور طراحی کنه و اینجوری مشتری بیشتری جذب کنه. شما الآن ببین تو فیفا بخشهایی مثل CareerMode، UltimateTeam، Seasonو... چقدر طرفدار داره.
حالا EA هر چقدر هم بازیش ایراد داشته باشه کسی که به وجود این بخشهای جذاب تو بازی عادت کرده باشه سخت می تونه بازی رو رها کنه و بره سمت بازیهای رقیب.
اصولا" تو فوتبال کسی که به یه بازی عادت کنه سخت رهاش می کنه و میره سراغ بازیهای دیگه، EA اینو خوب فهمیده ولی متاسفانه کونامی اینو درک نکرده.
من به این بازی خیلی امیدوارم و دوست دارم به روزای اوج برگرده ولی کونامی باید تلاشش رو بیشتر کنه خیلی بیشتر تا بتونه کم کاریها و سیاستهای غلط گذشته رو جبران کنه چون فیفا با این فن بیسی که برا خودش درست کرده خیلی بزرگتر و قوی تر از زمانPS, PS2 و...شده
طبق گفته های Adam نسخه نهایی بازی با نسخه دمو تفاوتهایی داره که اشاره ای به بعضی هاش کرده : . فیزیک توپ . سیستم پاسکاری .
حالا اونایی که بازی کردن متوجه خواهند شد .
Last edited by ™...; 28-10-2014 at 13:12.
این اضافه کنم که گفته شده در نسخه نهایی تیم های بیشتری لاینسس خواهند شد و کونامی همچنان داره با تیم های مختلف مذاکره میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)