تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 98 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

همون 3 نفر اول کافی بود تا بقیه لیست رو نگاه نکنم !!
    بازیکن هایی که ممکن هست در پنجره نقل و انقالات تابستون در دسترس باشن رو معرفی کرده برای هر کدوم هم دلیلی داشته، حالت حدس و گمان و شایعه داره اما جالبه، منظورش این نیست که این بازیکنان هدف منچستر یونایتد هستند.
    مثلا در مورد مسی، نوشته:
    However, speculation continues about the four-time Ballon d’Or winners’ future and, earlier this month, the man himself said: "I don’t know where I will be next season". With United’s £750m kit deal with Adidas – Messi’s sponsors - on the horizon, could a mega bid be on the way?

حدس و گمان ها در مورد آینده برنده 4 بار توپ طلا ادامه دارد، و در اوایل ماه جاری خود این بازیکن گفته است که: "نمی دانم فصل بعد کجا خواهم بود." با وجود قرارداد 750 میلیون یورویی کیت با آدیداس -اسپانسر مسی- ، آیا یک پیشنهاد می تواند در راه باشد؟

2. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رئال مادرید گفته می خواد تا پایان فصل آینده صبر کنه و دخیا رو به صورت آزاد به خدمت بگیرد. قرارداد دخیا تا تابستان 2016 با یونایتد اعتبار داره حالا این در حالیه که بعضی از خبرگزاریا اعلام کردن دخیا برای بستن یه قرارداد 5 ساله با یونایتد به توافق رسیده که اونو تبدیل به گران قیمت ترین دروازبان دنیا میکنه.

4. 6 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رئال مادرید گفته می خواد تا پایان فصل آینده صبر کنه و دخیا رو به صورت آزاد به خدمت بگیرد. قرارداد دخیا تا تابستان 2016 با یونایتد اعتبار داره حالا این در حالیه که بعضی از خبرگزاریا اعلام کردن دخیا برای بستن یه قرارداد 5 ساله با یونایتد به توافق رسیده که اونو تبدیل به گران قیمت ترین دروازبان دنیا میکنه.
    رئال مادرید خیلی خوش اشتها تشریف داره

به صورت آزاد خیلی خوب اومد

6. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حالا که منچستر بعد از رئال دومین باشگاه ثروتمند جهان اعلام شده کاملا مشخصه که مشکل مالی در خرید بازیکن نداریم اما اگه منچستر بتونه به اوجش برگرده دیگه برای خرید بازیکن یا تمدید قراردادها مشکلاتی مشابه دخیا رو نخواهیم داشت.

صادق الفطوری مدافع سالفورد سیتی هم رسما به یونایتد پیوست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استروتمن از بازیکنان مورد علاقه فن خال دوباره کارش به جراحی کشیده شده و دیگه باید قید این بازیکن رو زد.چه خوب شد که برای استروتمن و ویدال که دارای مصدومیت بودند باشگاه عجله نکرد.

البته باشگاه در خرید بازیکنان سالم هم عجله ای نداره

8. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازی با لستر سیتی رو 3-1 با گلهای فن پرسی، فالکائو و گل به خودی حریف بردیم و فعلا تا فردا که ساوتهمتون بازی داره در رده سوم هستیم. فن خال همون طور که قبل بازی گفته بود تو این بازی تیم 4-4-2 بازی کرد و تونستیم انتقام اون بازی مسخره 5-3 رو بگیریم. بلیند بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، خیلی خوبه بعد بازگشت از مصدومیت طولانی داره خوب کار میکنه.
    سیتی که مساوی کرد باید ببینیم امروز آرسنال و ساوتهمتون مقابل حریفاشون چیکار میکنن.

10. 9 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

قبل از شروع بازار نقل و انتقالات انتظار داشتیم حداقل یه مدافع جذب بشه؛ گرچه الان تیم به ثبات نسبی (حداقل از نظر بازیکنان) رسیده و البته نقل و انتقالات زمستانی هم شرایط خاص خودش رو داره. این احتمال وجود داره که تا فردا منچستر سرانجام یه مدافع بگیره، باید صبر کرد و دید. چه انتقالی صورت بگیره چه نگیره قطعا تویه تابستان خریدهای خوبی خواهیم داشت. فقط باید امیدوارم باشیم که سهمیه CL رو کسب کنیم.

12. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فلچر پس از دوازده سال منچستر را ترک کرد

دارن فلچر که شب گذشته پس از ۱۲ سال حضور در منچستریونایتد و انجام ۳۴۲ بازی برای شیاطین سرخ این تیم را ترک کرد و به وست‌برومویچ پیوست، اعتراف کرد که این جابه‌جایی برخلاف میل مسئولان باشگاه صورت گرفته است.

فلچر ۳۱ ساله که با عقد قراردادی دو سال و نیمی (با امکان تمدید آن برای یک سال دیگر) در شرایطی تصمیم به ترک شیاطین سرخ گرفت که در این فصل در تمامی رقابت‌ها تنها ۱۶ بازی برای من‌یونایتد انجام داد و به همین دلیل تیمی را که از ابتدای دوران بازیگری‌اش در آن توپ زده بود، ترک کرد.

وی در گفت‌وگو با تاک‌اسپورت اظهار داشت :
    مسئولان منچستریونایتد نمی‌خواستند که این تیم را ترک کنم. دوران حضور در منچستریونایتد برای من فصلی پرفرازونشیب بوده است اما حاضر نیستم آن را با یک دنیا عوض کنم.
    رفتار مسئولان این باشگاه با من عالی بود به خصوص زمانی که بیماری‌ام را پشت سر گذاشتم. هواداران هم در حق من لطف بزرگی داشتند.

فلچر افزود: من یک فوتبالیست حرفه‌ای هستم و می‌خواهم فوتبال بازی کنم. در این فصل من آنقدر که می‌خواستم فرصت بازی به دست نیاوردم و حالا به دنبال یک چالش جدید هستم.

فلچر در شرایطی به وست‌برومویچ پیوست که یک هفته پیش تا آستانه پیوستن به وستهام پیش رفت اما در نهایت زور تونی پولیس به سم آلاردایس چربید.

وی در این خصوص عنوان کرد :
    من برای سم آلاردایس احترام فراوانی قائلم اما به نظر من تونی پولیس مربی فوق‌العاده‌ای است. او واقعاً خواهان جذب من بود و به توانایی‌هایم ایمان داشت. این همان چیزی بود که می‌خواستم بشنوم.

فلچر نخستین بازی دوران بازیگری حرفه‌اش را سال ۲۰۰۳ در منچستریونایتد انجام داد و از آن زمان تاکنون در لیگ برتر بیش از ۲۰۰ بازی برای شیاطین سرخ انجام داده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ali*Reza; 03-02-2015 at 13:33.

14. 9 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

omg!
    یکی از بدترین خبرها بعد از بازنشستگی فرگی بود خبر رفتن درن!
    خدایی هنوزم باورم نمیشه.. درسته بازی بهش نمیرسید... ولی واقعا نمیشه دید که فلچر (یکی از بازمانده های بازیکنان نسل طلایی مون در تیم) دیگه لباس یونایتد رو نمیپوشه.
    .
    بعد از قهرمانی 20 ام، همش اتفاقات ناخوشایندی در تیم میفته و روز به روز تحملش سخت تر میشه. امیدوارم این فصل رو بتونیم با گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان و قهرمانی حذفی، تموم کنیم تا حالمون بهتر بشه.../

16. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

------------------------------------------
    یکم هضمش سخته که فلچر دوست داشتنی دیگه عضو باشگاه نیست
    خودش تو مصاحبش گفته همه می خواستن من بمونم ولی این تصمیم خودم بوده برای این که بیشتر بازی کنم
    امیدوارم تو وست بروم فوق العاده موفق باشه و تو این چند سال اخر دوران فوتبالش به اوج برگرده
    مسئولین باشگاه قبلا گفته بودن برای قدردانی کوچیک از درن برای انتقالش هیچ مبلغی نمی خوان تا بتونه به هر تیمی می خواد بره

18. 10 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دیشب یونایتد با نتیجه 3-0 کمبریج رو با گلهای ماتا، روخو (اولین گلش برای یونایتد) و ویلسون شکست داد تا دور بعد با پرستون بازی کنه جالبه این همون تیمیه که دارن فرگوسن پسر سر الکس هم یک سال مربیش بوده.
    --------------------
    فن خال: مدعی نخست فتح جام حذفی هستیم

فن خال بعد پیروزی تیمش به تلویزیون انگلیس گفت :" من می خواهم همیشه حداقل یک جام در هر فصل ببرم . جام حذفی امسال بهترین موقعیت برای ما در زمینه کسب جام است . این موقعیت نه فقط برای من بلکه برای منچستریونایتد، هواداران و بازیکنان هم است چون ۱۱ سال است که این جام را فتح نکرده اند .
    ما الان واقعا شانس خوبی برای قهرمانی داریم . فکر می کنم ما الان مدعی نخست فتح جام حذفی باشیم ولی لیورپول و آرسنال هم هنوز در این رقابت ها هستند . من هر جا که بودم در سال نخست یک جام بردم .
    باید گل های بیشتری می زدیم . فن پرسی ۴ موقعیت خوب داشت . شکست یک تیم دسته پایین تر همیشه دشوار است چون همه از شما توقع زیادی دارند . از اینکه با پرستون باید بازی کنیم خوشحالم ولی کار سختی داریم . رایان گیگز به من گفته است که آن ها تیم جنگنده ای هستند .
    فکر نمی کنم امشب خیلی خوب بازی کردیم ولی خب بازی مقابل تیم های دفاعی همیشه سخت است . می توانستیم بهتر کار کنیم ولی از نتیجه راضی هستم .
    با حضور فلاینی ما در خط حمله یک گزینه متفاوت نسبت به بقیه بازی ها داشتیم . کمبریج بازیکنان بلند قد زیادی داشت و ما به فلاینی نیاز داشتیم . روی قدرت وی روی توپ های هوایی حساب باز کرده بودیم و او امشب بار دیگر قدرت خودش در این زمینه را نشان داد ."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 7 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •