نمیخوام باخت رو توجیح کنم
ولی یه چیز در مورد تکلتیکو
ولی انگار به بازیکنان تکلتیکو تو تمرینات میگن تیم حریف حمله کرد فقط بزنید !!
نصف بازیکنان تکلتیکو کارت زر گرفتن
همیشه جلوی آتلتیکو مشکل داشتیم !
خیلی خشن و خطری بازی میکنن !!
نمیخوام باخت رو توجیح کنم
ولی یه چیز در مورد تکلتیکو
ولی انگار به بازیکنان تکلتیکو تو تمرینات میگن تیم حریف حمله کرد فقط بزنید !!
نصف بازیکنان تکلتیکو کارت زر گرفتن
همیشه جلوی آتلتیکو مشکل داشتیم !
خیلی خشن و خطری بازی میکنن !!
Last edited by albertxx; 13-09-2014 at 23:21.
اصلاً دیگه حوصلهی حرفهای تکراری و همیشگی بابتِ شیوه بازیکن کردنِ تیمِ حریف که انگار تیمِ فوتباله رو ندارم .
متاسفانه اصلاً تیم شرایط خوبی نداره . مهاجم نوک و دفاع ؛ ضعفهای بزرگی داریم توی نقاطِ مهم . "بنزما" که به معنای واقعی کلمه ... . :)
"چیچاریتو" هم آنچنـان کاری نکرد و اصلاً دیده نشد . من بازی رو عکسوار دیدم ! [ آنلاین ] فکر میکنم "ایسکو" رو به جای "بیل" آوردش تو . واقعاً لازم بود ؟!
"رونالدو" و "جیمز" بهترین ها بودن . حتی حاضرم همون ترکیب "بیل" در پست هافبک دفاعی عملی بشه ولی به نفع تیم شه . خیلی عقب افتادیم . [ حریفها رو کلاً فراموش کنین . از صدر عقب افتادیم . ]
کارلـو فصل رو بد شروع کرده ...
Hala Madrid .![]()
چلسی مهاجم میخره ما هم مهاجم تمدید میکنیم، الان هم به لطف کریس اینجوری باختیم وگرنه کریس نبود امکان داشت 4-5 تا گل بخوریم.
وضعیت تیم هولناک خطریه
همون ضعف های دفاعی......چندمین گل پیاپی بود که رو ارسال خوردیم؟
ولی من امیدوارم بازم...........جیمز که عالی بود.......باز کروس خوب نبود!ولش کن حوصله ندارم.......به زور بازی رو دیدم حالا هم باختیم!
جیمز کجا خوب بود؟
آنجلوتی آدم لالیگا نیست! تعویض هم بلد نیست ، تو اون شرایط که تیم گل میخواد تعویض مسخره آربلوا چه لزومی داره؟
از اول بازی میبینه بیل محوِ بازم نمیکشش جلو بر میداره با ایسکو تعویش میکنه
بنزما که بنده خدا اصلا با دروازه حریف قهره
همه هم عشق جلو کشیدن و گل زدن دارن غیر بنزما رونالدو اونور خالیه همه تک روی میکنن
آربلوا همیشه میخواد زرنگ بازی در بیاره و یه خطا زیرکانه بکنه
در کل گند زدند به اسکلت تیم مورینیو
Last edited by A/|\IR; 14-09-2014 at 00:15.
با توجه به اختلاف اندک تیمهای بالای جدول در انتهای فصل دارم امیدمو به قهرمانی از دست میدم![]()
من گل هارو دیدم ، گل اول رو که رو همون ضعف همیشگی خوردیم ( یخوردم آنلاین دیدم ، همون یه کمی که دیدم اتلتیک حمله میکرد و رئال دفاع ، به شدت سرعت تیم کم شده ، مخصوصا سرعت ضد حمله هامون ، اون 7 ثانیه رو کی یادشه)
گل دوم هم به مضحک ترین شکل ممکن خوردیم ، تو شیش فدم خودمون دو تا بازیکن اونقدری آزاد بودن که یکی توپ رو ول میکنه برای اون یکی ، اون با فراغ بال میزنه تو دروازه
چرا اینطوری شده تیم ؟!!!
تو خبرها خوندم ، که تو ورزشگاه هم علیه کاسیاس شعار دادن و هم علیه پرز
درست پرز تو تابستون اشتباه داشته ولی کلا نشون داده با لیاقت ترین مدیره برای رئال
کاسیاس هم که اصلا مقصر نبود رو دوتا گل ، گل اول که از نزدیکای تیر اول خوردیم ( که به نظرم جا برای بیرون اومدن مناسب نبود ) ، گل دومم خیلی زاویه داشت
+
رفتن دیماریا اشتباه بود و رئال با دادن ژابی و نگهداشن خدیرا اشتباهشو دوباره تکرار کرد
این کلیپ برای بازی دیشبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Abdolreza2012; 14-09-2014 at 13:21.
به نظر من اندکی صبر سحر نزدیک است.
اما خب ما هر فصل باید منتظر هماهنگ شدن بمونیم؟ قرار بود شیرازه ی تیم بهم نخوره اما خورده بدم خورده.......
اگه هرفصل قرار باشه یه سری بازیکن برن یه سری بیان نمیشه.......هر فصل باید منتظر بمونیم که اینا هماهنگ شن.....بازیکنامون رو باید بهتر حفظ کنیم. نیم فصل هم وراتی بیاد....یا پوگبا.
من هنوزم فکر میکنم جیمز میتونه مهاجم نوک بازی کنه .......بازیکن بازیسازی هم هست. هم گلزن هم بازیساز.....بنزما = هم کند هم گل نزن ولی بازیساز! خدایی جیمز بهتره نوک بازی کنه.....حداقل ازمایشش کنن.
ولی اگه 4-2-3-1 بشه همه چی جور در میاد چرا انجلوتی لج میکنه؟
منم همین عقیده رو دارم که بهتره چند جلسه ای کریم روی نیمکت بشینه
هنوز هم که هنوز وقتی دارم اون موقعیت تک به تکی که هدر داد رو نگاه میکنم از عصبانیت می خوام کلمو بکوبم به دیوار![]()
مثل این که دیشب موقع تعویض کریم تماشاگرا هو کردنش و البته حق هم دارن.
با این وضعیت خدا به داد الکلاسیکو برسه اونم با این وضعیت دفاعی که داریم.
لینک دانلود خلاصه ی بازی برای دوستانی که بازی رو ندیدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)