رفیق ناباب مدیری رو خراب کرده![]()
رفیق ناباب مدیری رو خراب کرده![]()
نمیدونم چرا با وجودی که دیالوگ خسته کننده و ضعیف ترین کار مدیری هست . باز دوست دارم برای اون پشت صحنه تا اخر سریال نگاه کنم .
Last edited by استاد شیفو; 11-01-2016 at 23:27.
نکته 1: من تازه فهمیدم مهران مدیری خیلی هنرمنده!
میگی چطور؟
به این خاطر که خیلی هنر میخواد آدم این همه بازیگر داشته باشه و نتونه ملت رو بخندونه.
یعنی یه گروه 50 نفری هم اگه بشینن فکر کنن تا یه کاری بکنن که این همه بازیگر طنز یه جا جمع بشن ولی نتونن ملت رو بخندونن, باز هم به اون نتیجه مطلوبی که این سریال بهش رسیده, نخواهند رسید.
نکته 2:
من چند قسمت پشت صحنه رو دیدم, هیچ نکته خاص یا خنده داری ندیدم که میگید؟
نکته 3: من یه حدسی دارم میزنم! شایذ سریال به عمد اینطوری شده باشه!
یعنی چی؟
چون هنوز خود مدیری و چند تا از بازیگرا وارد سریال نشدن. احتمالا با ورود خودش به صحنه, برای اینکه ثابت بشه آره من کارم خیلی درسته, سریال دچار تحولات بشه.
خیلی خنده داره کارگردان کار همچین کاری بکنه اونم مهران مدیریچون هنوز خود مدیری و چند تا از بازیگرا وارد سریال نشدن. احتمالا با ورود خودش به صحنه, برای اینکه ثابت بشه آره من کارم خیلی درسته, سریال دچار تحولات بشه.
در ضمن مهران مدیری تو این سریال بازی نداره تا بخواد ورود کنه
من نمیدونم چرا دوستان علاقه به تحلیل های ماورایی دارن؟
خیلی سادس ،مدیری بعد از چن سال برگشت به تلوزیون و یه کار ضعیف ارایه داده!همین!
دیگه اگر عده ای نمیخوان قبول کنن مهران مدیری بد جور خراب کرده و با تحلیل های من در آوردی بدنبال تبریه اون هستن موضوع جداییه!و بحثی باقی نمیمونه!
دوستان این قسمتش یعنی همون تیمور بینابینی خیلی قشنگ بود . البته در بین سایر قسمت ها این قسمتش یکم خنده دار بود .![]()
به نظرم داستا داره قشنگتر میشه .
قسمت دیروز وقتی که برف شادی زدن خیلی خندیدیم![]()
سریال پاورچین هر شب از شبکه ای فیلم پخش میشه
فقط کافی با این مقایسه بشه
!!!!
پاورچینم مسخره بود .
این دو قسمت تیمور بینابینی خنده دار بود اما شخصیتها به دل ادم نمی نشینن یه جوری هستن بیش از حد فانتزی در واقع اگه قراره چیزی به اسم سریال بسازیم باید شخصیت هم داشته باشیم فرقی نمیکنه چه ژانری باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)