تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 168 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله امسال فیفا رفته تو خط آرکید و صرفا یک بازیه خیلی بازیه ولی pes خیلی شبیه ساز تره و به فوتبال واقعی شبیه تر.... خودتون بازی کنید متوجه میشید

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

این حرفی که در فروم بازی بقلی! در بازی سنتر میزنن درسته؟
    جوکی بیش نیست که این حرف هم دو سه کاربر همین انجمن که اونجا هم عضون میزنن همونایی که میگفتن pes2014 عالی بوده
    که تو این تاپیکشم کاملا مشخصه کیا هستن

محتوای مخفی: ... 
    http://forum.ba zicenter.com/thread92551/page11/

3. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر بدم میاد از این کلمه آرکید

این بازی فوق العاده س. یه گام بلند دیکه برداشته شده در جهت شبیه سازی فوتبال. واقعا هرچی بیشتر بازی می کنم بیشتر لذت می برم. انصافا به اندازه یک نسل قدم برداشته شده. یعنی ریپلای گلها از دوربین داخل دروازه با اون نورپردازی و تماشاگرا و ... فوق العاده س!

5. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا اشکال داره ولی بازی. یکی اینکه ضربه فنی زدن خیلی راحت شده. البته خب برای مسی زدن چنین گلهایی ساده س ولی نباید برای همه انقدر ساده باشه.

دوم اینکه رسما پاس تو عمق هوایی از بین رفته.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دو تا اشکال داره ولی بازی. یکی اینکه ضربه فنی زدن خیلی راحت شده. البته خب برای مسی زدن چنین گلهایی ساده س ولی نباید برای همه انقدر ساده باشه.

دوم اینکه رسما پاس تو عمق هوایی از بین رفته.
    جفتشو بر عکس گفتی
    ضربه فنی زدن خیلی هم سخت شده یعنی دروازبان ها عین خفاش میپرن میگیرن مثلا با مسی تو فیفا14 بغل پا نزدیک دروازه میزدی میرفت گوشه دروازه دروازبان هم نمیتونست بگیره ولی فیفا15 دموش چند بار بغل پا از نزدیک و پشت محوطه زدم دروازبان ها اینقدر کش میدادن بدنشونو میگرفت
    مورد دوم هم اتفاقا خیلی بهتر شد یه جور باگ بود طرف بازی بارش نبود از هر جای زمین l1 + مثلث میزد پاس عمق هوایی همشم میرسید همینطوری گل میزد حالا دیگه هی الکی از هر جای زمین پاس عمق هوایی بدی قشنگ نمیاد جلوی پای بازیکنت

8. 4 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فیفا 15 امسال خیلی عالیه و بنظرم یک گام بلند برداشته ولی بنظرم گام شرکت konami امسال خیلی بلندتره.... من تا pes15 بازی نکرده بودم همین فیفا15 رو با عشق صبح تا شب بازی میکردم و بازم میگم که فیفا 15 واقعا عالیه خودم سرش ps4 خریدم

11. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میگم منی که دارم بازی رو دانلود میکنم،فقط نزدیک 10 گیگ،دانلود فایل های نصب بازی تازه اونم بصورت زیپ شدس ! سال پیش تا اونجایی که یادمه حدود 5 گیگ اینا بود
    گمونم بازی خیلی سنگین شده

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان فقط یه چیزی .من لگ ندارم......فقط وقتی نزدیک محوطه جریمه ها میشه لگ میاد.چی کار کنم؟
    ورزشگاه انفیلد چون تماشاچی ها به میدون نزدیکن به خاطر همین کمی سنگین هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جفتشو بر عکس گفتی
    ضربه فنی زدن خیلی هم سخت شده یعنی دروازبان ها عین خفاش میپرن میگیرن مثلا با مسی تو فیفا14 بغل پا نزدیک دروازه میزدی میرفت گوشه دروازه دروازبان هم نمیتونست بگیره ولی فیفا15 دموش چند بار بغل پا از نزدیک و پشت محوطه زدم دروازبان ها اینقدر کش میدادن بدنشونو میگرفت
    مورد دوم هم اتفاقا خیلی بهتر شد یه جور باگ بود طرف بازی بارش نبود از هر جای زمین l1 + مثلث میزد پاس عمق هوایی همشم میرسید همینطوری گل میزد حالا دیگه هی الکی از هر جای زمین پاس عمق هوایی بدی قشنگ نمیاد جلوی پای بازیکنت
    اولا که من منظورم ضربات راه دور بود. بله تو تک به تک ها ضربه فنی زدن از کنار دروازبان سخت تر شده. اما از پشت محوطه از فاصله 25 تا 30 متر من چند تا گل مشابه با ژاوی و اینیستا و مسی زدم. توپ زیادی دقیق از بالا سر دروازبان به شدت کات بر می داره و میره تو گل.

در مورد پاس تو عمق هم من نگفتم از هرجای زمین بکشی زیرش. من اصلا سبک بارسایی رو زمین بازی می کنم. ولی وقتی ژاوی مثلا در شرایط بدون فشار و مسلط به توپه، باید بتونه پاس تو عمق خوب برای نیماری که با اون سرعت استارت زده بندازه. اما عملا نمی تونه. پاسش انقدر ضعیفه که مدافع بلند میشه و هد می زنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •