بله امسال فیفا رفته تو خط آرکید و صرفا یک بازیه خیلی بازیه ولی pes خیلی شبیه ساز تره و به فوتبال واقعی شبیه تر.... خودتون بازی کنید متوجه میشید
بله امسال فیفا رفته تو خط آرکید و صرفا یک بازیه خیلی بازیه ولی pes خیلی شبیه ساز تره و به فوتبال واقعی شبیه تر.... خودتون بازی کنید متوجه میشید
جوکی بیش نیست که این حرف هم دو سه کاربر همین انجمن که اونجا هم عضون میزنن همونایی که میگفتن pes2014 عالی بوده
که تو این تاپیکشم کاملا مشخصه کیا هستن![]()
محتوای مخفی: ...
چقدر بدم میاد از این کلمه آرکید
این بازی فوق العاده س. یه گام بلند دیکه برداشته شده در جهت شبیه سازی فوتبال. واقعا هرچی بیشتر بازی می کنم بیشتر لذت می برم. انصافا به اندازه یک نسل قدم برداشته شده. یعنی ریپلای گلها از دوربین داخل دروازه با اون نورپردازی و تماشاگرا و ... فوق العاده س!
دو تا اشکال داره ولی بازی. یکی اینکه ضربه فنی زدن خیلی راحت شده. البته خب برای مسی زدن چنین گلهایی ساده س ولی نباید برای همه انقدر ساده باشه.
دوم اینکه رسما پاس تو عمق هوایی از بین رفته.![]()
جفتشو بر عکس گفتی
ضربه فنی زدن خیلی هم سخت شده یعنی دروازبان ها عین خفاش میپرن میگیرن مثلا با مسی تو فیفا14 بغل پا نزدیک دروازه میزدی میرفت گوشه دروازه دروازبان هم نمیتونست بگیره ولی فیفا15 دموش چند بار بغل پا از نزدیک و پشت محوطه زدم دروازبان ها اینقدر کش میدادن بدنشونو میگرفت
مورد دوم هم اتفاقا خیلی بهتر شد یه جور باگ بود طرف بازی بارش نبود از هر جای زمین l1 + مثلث میزد پاس عمق هوایی همشم میرسید همینطوری گل میزد حالا دیگه هی الکی از هر جای زمین پاس عمق هوایی بدی قشنگ نمیاد جلوی پای بازیکنت
فیفا 15 امسال خیلی عالیه و بنظرم یک گام بلند برداشته ولی بنظرم گام شرکت konami امسال خیلی بلندتره.... من تا pes15 بازی نکرده بودم همین فیفا15 رو با عشق صبح تا شب بازی میکردم و بازم میگم که فیفا 15 واقعا عالیه خودم سرش ps4 خریدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم منی که دارم بازی رو دانلود میکنم،فقط نزدیک 10 گیگ،دانلود فایل های نصب بازی تازه اونم بصورت زیپ شدس ! سال پیش تا اونجایی که یادمه حدود 5 گیگ اینا بود
گمونم بازی خیلی سنگین شده![]()
ورزشگاه انفیلد چون تماشاچی ها به میدون نزدیکن به خاطر همین کمی سنگین هستش
اولا که من منظورم ضربات راه دور بود. بله تو تک به تک ها ضربه فنی زدن از کنار دروازبان سخت تر شده. اما از پشت محوطه از فاصله 25 تا 30 متر من چند تا گل مشابه با ژاوی و اینیستا و مسی زدم. توپ زیادی دقیق از بالا سر دروازبان به شدت کات بر می داره و میره تو گل.
در مورد پاس تو عمق هم من نگفتم از هرجای زمین بکشی زیرش. من اصلا سبک بارسایی رو زمین بازی می کنم. ولی وقتی ژاوی مثلا در شرایط بدون فشار و مسلط به توپه، باید بتونه پاس تو عمق خوب برای نیماری که با اون سرعت استارت زده بندازه. اما عملا نمی تونه. پاسش انقدر ضعیفه که مدافع بلند میشه و هد می زنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)