تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 53 اولاول ... 37434445464748495051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 528

نام تاپيک: برنامه بیست چهارده

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من فقط برنامه اول با كافو رو فقط كامل ديدم! هم خنگ بودن جاوداني (كه قطعا فقط صداوسيما تحمل يك چنين شخصيت بي استعدادي رو داره) هم

چرند گويي بيش از اندازه برخي كارشناسان به حد كافي دافعه ايجاد كرده! طبعا فردوسي پور مخلوط اين عناصر هم نمي تونه باعث ايجاد جاذبه باشه! ولي ميثاقي يا هيچ مجري گزارشگر ديگه اي نمي تونه به گرد پاي عادل برسه

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

موردش بعدیش هم همین دیشب بود که گفت هلند و یونان به هم تعارف میکنن که آقا شما بیا برو فینال. ما نخواستیم!
    این دومیه خفیف تر بود ولی وقتی به مرحله حساس جام میرسیم باید دقت کنیم روی حرفهایی که میزنیم و روی اعصاب طرفدارای تیم ها راه نریم با تریبونی که در اختیار داریم.
    خب اگه به اینه که ما از خود عادل و دار و دستش بارها دیدیم و تیکه پرونی هاشون به طرفدارای رئال تمومی نداره ( البته فقط رئال نیست مثال عرض کردم) .
    کلا میثاقی در حد هموناست و یکم بالاتر به نظر من. نباید یک مجری کم تجربه و تازه کار رو اینجوری کوبید.

3. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عادل سروره و حالا حالاها کسی رو دستش نمیاد

من شخصا به جز یکی دو مورد که از میثاقی دیدم مشکلی باهاش ندارم
    یه بار سر یکی از بازیهای یونان بود(فکر کنم با کاستاریکا) که خیلی یونان رو کوبید و خرابش کرد.
    برای مجری خوب نیست که از طرف یه جمعیت میلیونی قضاوت کنه و بگه " هیشکی یونان رو دوست نداره"
    دیگه ضایه های گزارشگری و مجری گری هم اینطوری حرف نمیزنن.
    موردش بعدیش هم همین دیشب بود که گفت هلند و یونان به هم تعارف میکنن که آقا شما بیا برو فینال. ما نخواستیم!
    این دومیه خفیف تر بود ولی وقتی به مرحله حساس جام میرسیم باید دقت کنیم روی حرفهایی که میزنیم و روی اعصاب طرفدارای تیم ها راه نریم با تریبونی که در اختیار داریم.
    بعدشم صدای میثاقی خیلی دلچسب نیست که اونم دیگه نمیشه کاریش کرد و طبیعیه.چون جثه خودشم کوچیکه صداش هم زیـــره و انعطاف لازم رو به نظرم نداره و یه خط سیر مستقیم داره صداش.

اما اشتباهات کم با سرعت بالا و دقت زیادش در ارائه مطالب واقعا ارزش تمجید داره و من نتونستم نفر دومی براش پیدا کنم
    آره اون جمله هیشکی یونان رو دوست نداره خیلی جالب بود!
    حالا تو از کجا می دونی کسی دوسش نداره شاید یکی پای تلویزیون بود دوسش داشت از حرف تو عصبانی شد
    خود فردوسی پور هم گهگاه علایقش رو دخالت میده در حرفاش و گزارشش البته چند وقتیه کمی بهتر شده ولی اون سال های اول که اومده بود خیلی سلایقش رو بروز میداد
    یادم نرفته چقدر نسبت به آلمان مسنقیم و غیرمستقیم ابراز نفرت میکرد و علنا میگفت من از آلمان بدم میاد!
    دقیقا یادمه فینال یورو 2004 که بین یونان و پرتغال بود قبل بازی فردوسی پور تو استودیو گفت یونان یک آلمان نوینه! یعنی از این توهین بدتر نمی تونست به آلمان بکنه یعنی ببین چقدر آلمان رو داغون فرض کرده بود که میگفت مدل نوینش میشه یونان!
    گزارش نیمه نهایی 2006 بین آلمان و ایتالیا رو هم که مستقیم از ورزشگاه گزارش می کرد همه یادشونه که چقدر آلمان رو می کوبید و یه جوری گزارش می کرد که انگار ایران با اسراییل بازی داره که روز بعدش روزنامه ها هم ازش انتقاد کرده بودن
    یا روز فینال 2002 که قبل گزارش بازی تو استودیو شبکه 1 شفیع ازش پرسید دوست داشتی چه تیمی قهرمان بشه اقای فردوسی پور اونم گفت اولویت اولم انگلیس بود دوم برزیل و اونی هم که اصلا دوست نداشتم قهرمان بشه آلمان هست که رسیده فینال بعدم زد زیر خنده

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

یه نکته ای که گزارشگر باید رعایتش کنه این هست که نباید با اطلاعات شخصی بره رو اعصاب بیننده
    و نظرات خودشو در گزارش تحمیل کنه (( مثل طرفداری از تیم خاص و کوبیدن تیم حریف ))
    چیزی که امثال خیابانی - مزدک و حتی عادل رعایت نمیکنن ولی میثاقیان هیچوقت همچین چیزی نداشته !!

Gregar

این میثاقی مگه گزارش هم میکنه بازی ها رو ؟ چطور تا حالا ندیدم . حالا شبکه ورزش یا شبکه سه ؟
    بله گزارش میکنه
    شبکه ورزش

همچنین میثاقیان تو برنامه 120 که از شبکه ورزش پخش میشه بخش FUN رو در دست داره و میشه گفت عالیه
    لحن فوق العاده ای داره و واقعا عالی و وخوب کار خودشو انجام میده !

6. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

عادل که ماشاالله حرفش حرف دهن مردمه ، هرچی میگه پس فردا طوطی وار توی کوچه و بازار تکرار میشه

8. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جاوداني ميگفت 7 تا خوردن برزيل از آلمان عجيب نيست! چون اعتراضات مردمي هست عجيب شده:|

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امشب ساعت 21 رودگولیت میهمان برنامه جام از نگاه 2

11. 2 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امروز یه برنامه ورزشی تو شبکه ورزش یه سوتی در رابطه با قرعه کشی مسابقات پیامکی داد که نتیجه گیری با خودتون:
    مجری اسم برنده دیروز رو خوند و گفت باز هم از همدان،بعد برنده اومد رو خط و مجری به برنده گفت جالبه شما هم مثل چندتا از برنده های قبلی ما از همدان هستید.طرف گفت اتفاقاً من نمی خواستم تو مسابقه شرکت کنم اما همکارتون آقای X که همشهری(یا دوست)منه گفت شرکت کن...مجری یه لحظه جا خورد و دیگه چیزی نگفت
    گفتم نتیجه گیری با خودتون
    Last edited by وین رونی; 12-07-2014 at 21:52.

13. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

15. 2 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از این کانال SRG ادم بازیا رو نگاه میکنه تازه میفهمه فوتبال چیه خدایی
    گزارشگر اصلا حرف اضافه نمیزنه .فقط بازیو گزارش میکنه و تفسیر نمیکنه واسه خودش . زیادی هم صحبت نمیکنه و هر از گاهی چند کلمه میگه. صدای ورزشگاه رو هم کامل پخش میکنن آدم حس میکنه تو ورزشگاست.
    فوتبال گزارش کردنشونم با ما فرق میکنه این جهان اولیا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •