چطوره؟
![]()
جالب نیست ! عوض کن غارتش بالاست طلاها رو رو هوا میزنن،جیانت بمب رو سعی کنید داخل به کار ببرید تا با یه بربر خنثی نشه
اگه جاینت بمب رو داخل ببرم کلا مپم خراب میشه
اگه می شه چند تا مپ خوب واسه تاون هال 7 پیشنهاد بدید
سرام به نمام دوستان کلنی!
چندتا سوال داشتم لطف میکنید پاسخ بدید؟
۱-وقتی من ازبازی میام بیرون کسی میتونه بهم حمله کنه؟اگه میشه میتونه کلا نابودم کنه؟اگه میشه بعد چه اتفاقی میفته!ینی تمام چیزهایی که ساختم رو باید از صفر شروع کنم؟
۲-یک فرد لول بالا میتونه به اونایی که لولاشون پایینه حمله کنه؟
۳-اگه بخوام سربازام لول بگیرن باید چکار کنم؟
شرمنده من تازه این بازی رو شروع کردم برای همون ...
ممنون
Last edited by mahmodcomputer92; 27-08-2014 at 19:36.
سلام
1- بله میتونن حمله کنن ( البته اگه شیلد نداشته باشی ) اگه همه چیزم خراب بشه وقتی وارد بازی میشی دوباره درست میشن.
2- حریفای هم سطح میتونن بهتون حمله کنن ولی بعضی وقتا حریفای قوی هم حمله میکنن. نوح حریفا بستگی به لول تاون هال و کاپتون داره.
3- وقتی تو بازی پیشرفت کنین یه آزمایشگاه باز میشه که با اون میتونین لول سربازا رو افزایش بدین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kiar; 27-08-2014 at 19:52.
ممنون از راهنماییتون
بازم چند تا سوال شرمنده
۱-چطوری باید شیلد بزارم؟بعضی وقتها وقتی وارد میشم میبینم بهم حمله کردن بعد میخوام حمله کنم میگه شیلد برداشته میشه! اون جریانش چطوری هست؟
۲-من میخوام وارد یک گروه بشم اون چطوری هست؟
۳-سوال بعدی هم اینکه فرمودید نوع حریفا بستگی به لول تاون هال و کاپتون داره دقیقا چی هستن اینا که گفتید؟
شرمنده
خیلی ممنون
عالیه میلاد جان فقط یک مورد اونم اینه که Hiden Tesla رو جزء آخرین آپگرید های TH7 بزار چون خیلی کم پیش میاد کسی با PEKKA حمله کنه در این سطح
فعلا Archer Tower و Wizard Tower رو بعد از Mortar ها به سطح مکس برسون .
الان در حال حاضر اول 3 تا Mortar ها رو یک سطح افزایش بده که دیگه خیالت راحت باشه از بابتشون .
شما این ترفند رو اجرا کن احتمالا مشکلت رفع میشه :
1- از منوی Task Manager وارد پنجره ی Process شو و تمام پردازش های شروع شده با پسوند HD-** رو متوقف کن
2- وارد پنجره بعدی یعنی Service شو و پردازش هایی که BlueStacks دارند رو متوقف کن
3- در پنجره ی Process گزینه Show Process From All رو بزنید و بعد از اون دوباره برنامه BlueStacks رو اجرا کنید
تقریبا بعله اما خب خیلی فان تر و جالب تر با گرافیک قابل قبول
1- خب شما وقتی بهتون حمله میشه بین 12-16 ساعت محافظت میشید اگه بیش از 50% از دهکده اتون تخریب شده باشه و اگه قبل از پایان این تایم بخواید حمله کنید باید شیلد رو از دست بدید ( قانون بازیه )
2- باید Clan Castle رو باز سازی کنید تا بتونید وارد یک کلن بشید و با دوستان گروهی بازی کنید .
3- سطح Town hall یا همون خونه ی اصلی شما و سطح تروفی شما که همون امتیاز کسب کرده شما از دفاع و حملات شما هست که به صورت یک کاپ در سمت شمال غربی تصویر شما موجوده و میتونید ببینید.
خواهش میکنم
سلام
سوال دیگه اینکه من وقتی میخوام حمله بدم سربازام رو مثلا حدود ۲۵ هستن و آخر جنگ حداقل ۲۰ تاش زنده میمونن اما بعد از پیروزی این سربازا چی میشن؟میان تو مکان خودم یا نا پدید میشن؟ و اینکه تو حمله کردن باید چه چیزهایی رو مد نظر بگیرم تا بهترین بازدهی رو داشته باشه؟
ممنون ازز همتون
سربازایی که وارد میدان میشن دیگه بر نمیگردن اگه میخاین صرفه جویی کنید کمترین سرباز رو بفرستین داخل میدان جنگ
تو حمله کردن هم باید اول کلن کستل رو خالی کنید بعد حواستون به تله ها باشه سربازهای ضعیف رو رو یه نقطه رها نکنید وکلی استراتژی دیگه که به مرور خودتون یاد میگیرید
سلام
ممنونم از راهنماییتون
بازم سوال داشتم
شرمنده
اینکه میخوام از صفحه گوشیم تو بازی عکس بگیرم بزارم تو سایت چطوری باید انجام بدم اینکارو؟
یکی اینکه الان اینجا گروهی هست که بخوام برم داخل اون گروه(البته من تازه کارم راه میده کسی منو تو گروهش!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)