تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 51 اولاول ... 37434445464748495051 آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 503

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام جهانی 2014 | McDonald’s FIFA World Cup Fantasy

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منظورت از نفر اول من هم دیگه درسته ؟ kia soul رو می فروشم هر کی خریداره پیام خصوصی بده
    نه عزیز،نفر اول لیگ کلی رو گفتم
    تو لیگ خودمون اول بشی،فقط جایزه معنوی داره اگه نفرینات نفرات بعد رو درنظر نگیریم

ضمنا اگه از دوستان کسی تونست کیا سول رو ببره کلا بیخیالش بشه بهتره چون اولا یابد برید حضوری تحویل بگیرید ثانیا باید پول گمرک رو هم حساب کنید

من خیلی خوشانس بابا نیمار رو دو تاراند حزفی بر داشتم یه بار کلا پنج امتیاز آورد بار دومم کمرش شکست،بنزما رو برداشتم دیگه گل نزد و تیمش اوت شد،جیمز رودریگز و سایر کلمبیایی هارو برداشتم برای یه راند همون راند اوت شدن،تو گروهی دیماریا رو داشتم هیچ کاری نکرد مرحله بعد برنداشتمش گل پیروزی تیم رو زد فرمایلن رو برداشتم مصدوم شد،رونالدو رو برداشتم مصدوم بود بد بازی کرد و... یعنی می خواین کسی رو نفله کنین یا تیمی رو اوت کنین بهم بگین اون بازیکن رو بردارم

لطفا سال بعد در فانتزی لیگ قهرمانان شرکت کن کارت دارم

شانس آوردی که ترانسفر هر مرحله جداگانه هست وگرنه چکار میکردی...

------------------------------
    منتظر سوپرایزهای من باشید!!!(مثل تعویض هوملز و بواتنگ در بازی قبل )

2. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

تظر سوپرایزهای من باشید!!!(مثل تعویض هوملز و بواتنگ در بازی قبل )
    آقا یکی اون 30 امتیاز اختلافو بهش ترنسفر کنه خیلی رو دلش مونده تو هر پستت داری میگیا البته منم داشتم همون اشتباه رو میکردم ولی به خاطر مسائلی که گفتنش اینجا صلاح نیست هوملز رو گرفتم و ازش خیلی راضی بودم. کلاً بچۀ خوبیه .

4. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی دور قبل من روی هلند سرمایه گذاری کردم و به خصوص سه دفاع اون برای ما خوش امتیاز بودن
    کلا این فوتبال فانتزی شده فوتبال فانتزی دفاع ها و همین جوری امتیازها رو درو می کنن!
    ولی در مورد نیمه نهایی یکمی پیش بینی سخته که مثلا کدوم دفاع ها می تونن کلین شیت داشته باشن و همه تیم ها قوین
    تجربه هم نشون داده که حتما نباید بازیکنی دور قبلی بیشترین امتیاز داشته رو این دو کاپیتان بذارید و ممکنه ضد حال بخورید و خلاصه یه دفعه همه نرید هوملز رو کاپیتان بذارید
    با این حال به نظرم دفاع زیاد بذارید و در هر صورت از پستای دیگه احتمال امتیاز اوردنش بیشتره

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

توی دور قبل من روی هلند سرمایه گذاری کردم و به خصوص سه دفاع اون برای ما خوش امتیاز بودن
    کلا این فوتبال فانتزی شده فوتبال فانتزی دفاع ها و همین جوری امتیازها رو درو می کنن!
    ولی در مورد نیمه نهایی یکمی پیش بینی سخته که مثلا کدوم دفاع ها می تونن کلین شیت داشته باشن و همه تیم ها قوین
    تجربه هم نشون داده که حتما نباید بازیکنی دور قبلی بیشترین امتیاز داشته رو این دو کاپیتان بذارید و ممکنه ضد حال بخورید و خلاصه یه دفعه همه نرید هوملز رو کاپیتان بذارید
    با این حال به نظرم دفاع زیاد بذارید و در هر صورت از پستای دیگه احتمال امتیاز اوردنش بیشتره

به این میگن استراتژی طرف خودش هوملز رو گرفته گذاشته کاپیتان حالا میگه بقیه این کار رو نکنن ایول.
    من که الان تو جدول اون وسطام و امید خاصی که ندارم ولی دو تا بزی اول تیم نداشتم و بعداً اضافه شدم و شیرین 40-45 تا اونطوری پرید و اون وسطام رفتم مسافرت که مزاحم وحید شدم ولی تو دور مقدماتی بازیکن ها الجزایر خیلی برام امتیازای شیرین آوردن و همینطور اون آلهاندرو بدویا از آمریکا خوب بود.

حالا خدایی یکی زحمت بکشه بازیکن های مصدوم و محروم رو در بیاره من اون دور دفاع آرژانتینو برداشتم اصلاً نبود در حالی که هم قیمت اون بازیکنهایی بودن که در نظر داشتم ولی ...
    Last edited by powerslave; 08-07-2014 at 00:33.

8. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

لطفا سال بعد در فانتزی لیگ قهرمانان شرکت کن کارت دارم

شانس آوردی که ترانسفر هر مرحله جداگانه هست وگرنه چکار میکردی... )

چشم منتظر من باشید راستی دیدید آلمان اوت شد بدونید کارمنه زیاد آلمانی برداشتمدر مورد هوملز هم اون راندی که مصدوم شد اولین راندی بود که برداشتمشدفاع کاستاریکا هم که اخراج شد اولین راند بود که برش داشته بودم و تو تیمم فیکس بودبد بختی اینه کلا تو زندگیمم بدشانسم مثلا طرفدار آرسنال شدم 9 سال جام نیاورد
    Last edited by SoroushStar; 08-07-2014 at 09:44.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

چشم منتظر من باشید راستی دیدید آلمان اوت شد بدونید کارمنه زیاد آلمانی برداشتمدر مورد هوملز هم اون راندی که مصدوم شد اولین راندی بود که برداشتمشدفاع کاستاریکا هم که اخراج شد اولین راند بود که برش داشته بودم و تو تیمم فیکس بودبد بختی اینه کلا تو زندگیمم بدشانسم مثلا طرفدار آرسنال شدم 9 سال جام نیاورد

داداش دمت گرم هر چی آلمانی داری بنداز بیرون جاش برزیلی بردار...........

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا یکی اون 30 امتیاز اختلافو بهش ترنسفر کنه خیلی رو دلش مونده تو هر پستت داری میگیا البته منم داشتم همون اشتباه رو میکردم ولی به خاطر مسائلی که گفتنش اینجا صلاح نیست هوملز رو گرفتم و ازش خیلی راضی بودم. کلاً بچۀ خوبیه .
    اتفاقا میخوام امضام رو عوض کنم بنویسم هوملز
    بابا دارم جو رو عوض میکنم یکم بخندیم،هوملز بهانه هست

این آرژانتین اصلا ترکیبش مشخص نیست.کاش بازی اول بود یه چیزهایی میدیدیم.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

عجله کنین ترنسفر 50 دقیقه دیگه بسته میشه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این میگن استراتژی طرف خودش هوملز رو گرفته گذاشته کاپیتان حالا میگه بقیه این کار رو نکنن ایول.
    من که الان تو جدول اون وسطام و امید خاصی که ندارم ولی دو تا بزی اول تیم نداشتم و بعداً اضافه شدم و شیرین 40-45 تا اونطوری پرید و اون وسطام رفتم مسافرت که مزاحم وحید شدم ولی تو دور مقدماتی بازیکن ها الجزایر خیلی برام امتیازای شیرین آوردن و همینطور اون آلهاندرو بدویا از آمریکا خوب بود.

حالا خدایی یکی زحمت بکشه بازیکن های مصدوم و محروم رو در بیاره من اون دور دفاع آرژانتینو برداشتم اصلاً نبود در حالی که هم قیمت اون بازیکنهایی بودن که در نظر داشتم ولی ...
    کی گفته؟
    پیشنهاد می کنم همه بیایم فرد رو کاپیتان بذاریم و این فرصت فقط یکبار پیش میاد
    حالا اگه فرد هم نشد یکی از دفاع های هلند و کلا به هیچ وجه طرف لوئیز و هوملز برای کاپیتانی نرید و این راهنمایی بزرگی بودش

بعد اونایی که ویلیان رو توی ترکیبشون گذاشتن امشب بازی نمی کنه و برنارد جاشه همین طوره مایکون هم جای دنیل آلوز بازی می کنه
    برای ترکیب آلمان هم گوتزه نیست و کلوزه هم نوک حمله ست

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

Mats HUMMELS به همه رکب زد
    و نیمه اول فقط 2 امتیاز آورده ... اونم فقط به خاطر حضورش در زمین ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •