خداکنه درست نباشه
همینجوری هم نصف تیم مصدومه![]()
تو اف بی خوندم ظاهرا در بازی فردا لو تصمیم گرفته لام رو در جناحین خط دفاعی بازی بده !
ظاهرا فشار رو لو تاثیر گذار بوده. کسی خبر داره ؟؟؟
سه بازی اخیر، ما با دو تیم به شدت دونده طرف بودیم....تو بازی الجزایر و تا حدی امریکا تحرک تیم المان خیلی خیلی کم بود طوری که به محض اینکه میخواستن حمله رو از دفاع پایه ریزی کنن بازیکن صاحب توپ اصلا نمیدونست به کی پاس بده
اونها خیلی سریع میدویدن و خیلی شدید هم پرس میکردن... اکثر اوقات دفاع وقتی توپ بهش میرسید، مجبور بود با نویر کار کنه که سرش باز بشه کمی....
دلیلش، مدل بای تیم مقابل بودش و نه ضعف بچه های خودی....
تیمی مثل امریکا هم که یه جورایی مثل خود المان بسته شده بود و انتظاری غیر از این ازش نمیرفت....
ولی مسئله اینه که ایا ما، انتظار همچین دویدنی رو از فرانسه داریم؟ به نظرم، همونجوری که پرتقال ندوید، فرانسه هم نمیدوه و بازی متعادل و بر اساس توانایی بازیکن هاست!...
پرس شدید و دویدن ازاین ور به اون ور الکی رو نداریم و تکنیک بازیکن ها به کار میاد....
بنابراین بچه ها کمتر خسته میشن، امکان کار تکنیکی و بازی سازی هم براشون هست...
سلام. امروز یه دوچرخه سوار آلمانی رو منزلمون دعوت کردیم برای استراحت چند ساعته و بعد به راهش ادامه داد به مقصد چین.
صحبت هایی درباره جام جهانی باهاش کردم. ظاهرا هنوز خبر نداشت که تیمشون با فرانسه بازی داره. خودش یه چرخ تو نت زد بعد که بازی ها رو دید تیم فرانسه رو واقعا از آلمان بالاتر میدونست و ظاهرا یکم میترسید از فرانسه. برام جالب بود. خودش به فوتبال زیاد علاقه داشت. امیدوار بود تیمشون ببره.
ما دو بازی در دو سال گذشته مقابل فرانسه داشتیم که یکی سال 2012 و قبل از جام ملت ها بود . استارت افت بازی المان در اون مقطع ، از همین بازی شروع شد . این بازی رو 2-1 واگذار کردیم ... میزبان بودیم وجالبه که هر دو گل رو از جناح سمت چپ خط دفاعی خوردیم ... تو اون بازی "دنیس ائوگو" دفاع چپ ما بود و فرانسه با "والبوئنا "ویرانگر از سمت راست ظاهر میشد ...
بازی سال 2013 ما فرانسه رو 2-1 بردیم بازی ای که اوزیل یه پاس تماشایی و بسکتبالی (رونالدینیویی هم می گن : دی ) به "خدیرا "داد و یک گل زیبا رو رقم زدن . توی این بازی "هوودس" دفاع چپ بود و لام دفاع راست . کمی بهتر بودیم اما باز هم فرانسه با "والبوئنا "خظرناک ظاهر می شد . این مهاجم سمت راست فرانسه در بازی دورتموند و مارسی هم چند سال پیش چندین باز دفاع دورتموند رو اذیت کرد .
خلاصه از گوش ها باید خیلی مراقب باشیم . فرانسه تیم خطرناکی نشون داده . ولی آلمان ما تجربه فوق العاده بیشتری داره . به جز "کریم بنزما" و "پاتریس اورا " فرانسه بازیکنی نداره که تجربه بازی ملی نزدیک به 100 رو داشته باشه . و اون نکته ای که به عنوان شخصیت قهرانی ازش یاد می شه در ما بیشتر وجود داره ...
به نظرم با یک بازی هوشیارانه می تونیم پیروز بشیم . پیروزی ای که البته شاید خیلی سخت بدست بیاد ...
هر چند احتمالا مرغ لوو یک پا داره و به هر حال مربی تیمه و صاحب اختیار تیم دم بختشهولی ترکیب مورد علاقه بنده :
--------نویر--------------
دورم - هوملس- ساکر- لام
------کرامر---شواینی---
شورله---اوزیل--مولر
--------کلوزه -------
هامان هم به کمپین در خواست از لوو برای بردن لام به گوشه ها پیوسته
کلا هیچ کسی این وسط از تصمیم لوو حمایت نکرده، حتی مورینیو هم چند وقت پیش به لوو توصیه کرده بود که لام رو برگردونه راست و از شورله استفاده کنه.
من مطمئن هستم اگه دفاع تیم بی دلیل جلو نباشه و بازیکنا برگردن سر پست های اصلیشون، میشه فرانسه رو تو همون 90 دقیقه شکست داد ولی اگه مثل بازی قبل بخواد بازی کنه واقعا معلوم نیست چه نتیجه ای رقم می خوره. لوو باید به همون مصاحبه قبل از بازی با پرتغالش برگرده که گفته بود اول از همه ساختار دفاعی مهمه و اونطور تونستن پرتغال رو شکست بدن.
این بازی، مهم ترین مسابقه چند سال اخیر فوتبال آلمان هست و لوو باید از همه پتانسیل های تیم استفاده کنه. به نظرم وقتش هست تا از انگیزه های کلوزه برای زدن رکورد تو این بازی استفاده بشه و حداقل نیمه دوم به زمین بیاد. شورله جای گوتزه بازی کنه یا حداقل پودولسکی جای گوتزه بازی کنه!
خلاصه امیدوارم امسال لوو با تصمیمات عجیب و غریبش تیم رو دچار مشکل نکنه
به نظرم اگه منصفانه به ترکیب هر دو تیم اضافه کنیم، آلمان توی اکثر بخش ها جلوتر از فرانسه هست. یعنی تک تک بازیکن های دو تیم رو مقایسه کنیم، آلمان وضعش بهتره.
این وسط مربی های دو تیم هستن که باید از این ترکیب ها کار بکشن. حالا جناب لو اگه خیلی از خودش مطمئن هست و فکر میکنه همه دنیا اشتباه میکنن و فقط تفکر خودش درست هست، امیدوارم این رو توی بازی امشب نشون بده. نه اینکه به خاطر اشتباهات استاد یه شکست تلخ بخوریم و بعدش دوباره توی یورو 2016 هم تیم رو هدایت کنه و سر اشتباهاتش باقی بمونه و بگه حرف مرد یکیه.
فرانسه تا اینجا بهترین تیم جام نشون داده هر چند گروهش هم ساده بود
ولی اگه بخوایم مثل بازی با الجزایر بازی کنیم من خیلی نگرانم
این روزا همش بازی بایرن و رئال میاد جلو چشمم و همش می ترسیدم بلایی که رئال سر بایرن اورد امشب واسه آلمان اتفاق بیفته
مهاجمای فرانسه دیگه مثل الجزایر نیستن که همش نویر به عنوان مدافع اخر جلوشون وایسه و اتفاقی نیفته
من هم معتقدم المان جلوی الجزایر خیلی خطرناک بازی کرد ، یعنی اگر دروازه بان المان نبود خدا میدونست چند تا میخوردیم ، ضمن اینکه دفاع بسیار پر اشتباه بود که طبیعتا این اشتباهات جلوی یک تیم قوی مثل فرانسه مساوی گل هست و اما مساله اخر هم مشکل گل زنی بود که علیرغم فرصت فراوان مهاجمین المان بسیار بد ضربات اخر رو میزدند.تنها امید من به اینه که المان از 1954 تا الان فقط در 62 - 78 - 94 -98 در بین 4 تیم نیمه نهایی نبوده وگرنه اگر بخوایم روند بازی ها جام رو درنظر بگیریم خیلی جای امیدواری نیست.
اگه گوتزه قراره مثل بازی قبل بازی کنه من با کمال میل حاضرم اصلا بازی نکنه 10 نفری بازی کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)