سلام
من موندم بین دو گوشی W900 و N73 کدوم رو بخرم ؟ لطفآ راهنمایی کنید
کلاس گوشی هم برام مهمه
سلام
من موندم بین دو گوشی W900 و N73 کدوم رو بخرم ؟ لطفآ راهنمایی کنید
کلاس گوشی هم برام مهمه
آقا تو 810 توي ليست شماره ها نميتونم گروه ها رو براي افراد مشخص كنم تمام گوشيها در ليست تماسها تنظيم گروه داره غير اين !!!!!!!!!!!!!
با تشكر از دوستان كه اظهار لطف كرده اند و جواب بنده را داده اند مخصوصا از Mehdi_MaX و jaafar بابت لطفشان.نوشته شده توسط Mehdi_MaX
معمولا باتري موبايل من با اينكه بلوتوث خاموش دارد و از واكمن اون استفاده نمي كنم و چيزي در حدود روزي 30 دقيقه صحبت مي كنم در كل 2 روز دوام مي آورد. آيا اين منطقي است يا باطري اش خراب است. به يكي از فروشگاه ها زنگ زدم گفت باطري اصلي آن نيست و همه چيني است و حالت استند باي آن هم 2 روز است. با اين حساب باتري آن چندان مشكل ندارد.
در ضمن اگر كسي مي داند باتري اصلي آن را از كجا و به چه قيمتي مي شود خريد من را راهنمايي كند. در ضمن آيا مثل بعضي از موبايل ها باتري پر قدرت تري براي آن هست يا نه؟
مثل اينكه خيلي سوال شد. ببخشيد.![]()
قيمت z800 & w800 در ایران![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هيچكدوم رونوشته شده توسط siavash_Skh
![]()
نوكيا رو كه اصلا دورش رو خط بكش علتش هم تو انجمن سرچ كن زياد بحث شده !!
دبليو 900 هم اولا خيلي كمياب شده ثانيا با اين قيمت نمي ارزه
پيشنهاد ميكنم با بودجه 500000 تومان اگه دوربين برات مهمه يه K800 بگير و اگه مهم نيست يه M600
موفق باشي![]()
قيمتها در اينجانوشته شده توسط ya3r
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من همون باطري كه تو جعبه اون هست اصليه و اصلي اون هم چينيه و باطري شما هم مشكلي نداره تقريبا طبيعيهنوشته شده توسط sahl
![]()
در ضمن باطري پرقدرتي نيست و بايد از باطري استاندارد اون كه 900 ميلي آمپر هست استفاده كني![]()
سلام
صداي اهنگ و550 دوستم از و810 من خيلي بيشتره ( از اسپيكر)
طببيعيه؟؟؟
با سلام در مورد آپگريد يا فلش كردن S700 هاي مدل ژاپني كه كاملا با مدل هاي جديد فرق دارن سوال داشتم كسي مي تونه راهنمايي كنه هزينه فلش S700 چقدر هستش؟؟؟؟
سيد جان خوب معلومه كه صداي دبليو 550 بيشتره يعني تو گوشيهاي موجود بازار يكي دبليو 550 و ديگري دبليو 900 هست كه صداشون از تمام گوشيها بيشتره . جفتشون رو هم داشتمنوشته شده توسط seyed1370
![]()
![]()
علي جان اينجا مطرح كن فكر كنم آقا سیاوش بتونه کمکت کنهنوشته شده توسط alirezamatinrad
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارت مموري هاي m2 با بقيه چه تفاوت و مزايايي دارند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)