تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 80 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من این لپ تاپ HP ProBook 450 G1 امروز خریدم و ویندوز سون 32 بیت هم نصب کردم.ولی درایورهاشو نمیدونم چطور بگیرم.میشه لینک بذارید؟لطفابگیدکدون از لینک ها رو دانلود کنم.آخه شنیدم لازم نیست همه درایورها رو دانلود کرد.
    Last edited by hp450; 23-04-2014 at 01:05.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میشه از فینگر برای اینترنت هم استفاده کرد
    یعنی چی فقط مخصوص نرم افزاره ؟ تو ویندوز هرجا ازت پسورد بخواد میتونی از فینگر پرینت استفاده کنی
    برای بالا اومدن ویندوز ، برنامه وین رر ، یاهو مسنجر و .. و .. و ..
    باید افزونه اش رو تو مرورگر فعال کنی تا تو صفحات لاگین سایت ها هم کار کنه
    منظورم همون یاهو مسنجر و ... ایناست

اسم افزونش واسه فایر فاکس چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من این لپ تاپ HP ProBook 450 G1 امروز خریدم و ویندوز سون 32 بیت هم نصب کردم.ولی درایورهاشو نمیدونم چطور بگیرم.میشه لینک بذارید؟لطفابگیدکدون از لینک ها رو دانلود کنم.آخه شنیدم لازم نیست همه درایورها رو دانلود کرد.
    شما به نظر من 8.1 64 بیتی نصب کن تا از همه قابلیتای لپتاپت استفاده کنی

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    از این صفحه نوع ویندوز رو انتخاب کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو صفحه دانلود درایور ها هم اول از همه Chipset ها رو دانلود کنید و نصب کنید
    بعدش هم برو سراغ گرافیک و کارت صدا
    بقیه چیز ها هم مثل بلوتوث و وبکم و فینگر پرینت رو میشه راه اندازی کرد مهمترین چیز ها همونی بود که اول گفتم
    در مورد اینکه شنیدی همه چیز ها رو لازم نیست نصب کنم باید بگم که خوب بستگی به استفادت از لپ تاپ داره
    اگر فینگر پرینت به دردت نمیخوره پس احتیاجی نیست نصبش کنی ، در مورد وبکم و بلوتوث هم همینطور
    فقط تو بخش Security چند تا برنامه هست که به درد نمیخوره و بهتر هست که نصبش نکنی
    همینطور چند تا برنامه گذاشته برای رایت کردن یا باز کردم فایل های PDF و یا ویرایش عکس که میتونی اونارو هم نصب نکنی
    اما پیشنهاد من هم مثل دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هست که ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

منظورم همون یاهو مسنجر و ... ایناست

اسم افزونش واسه فایر فاکس چیه؟
    داداش تو مرورگز IE که اصلا افزونش نصب هست و همیشه فعاله هرجا لوگین میبینه خودش میاد تو کار
    تو فایر فاکس هم نمیخواد کاری کنی خودش نصبش میکنه فقط باید فعالش کنی :

من خودم تا بحال فعالش نکرده بودم ببینم چطوری کار میکنه بخاطر روی ماه تو فعالش کردم ، این هم یه شات دیگه موقع ورود به انجمن P30World خودش لوگون اسکرینش میاد بالا :

6. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مرسی داداش اقایی

تو IE الان امتحان کردم .اره درسته خودش نصب بود. ولی تو فایر فاکس اصن نصب نبود که فعالش کنم.

باید یگردم پیداش کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    از این صفحه نوع ویندوز رو انتخاب کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو صفحه دانلود درایور ها هم اول از همه Chipset ها رو دانلود کنید و نصب کنید
    بعدش هم برو سراغ گرافیک و کارت صدا
    بقیه چیز ها هم مثل بلوتوث و وبکم و فینگر پرینت رو میشه راه اندازی کرد مهمترین چیز ها همونی بود که اول گفتم
    در مورد اینکه شنیدی همه چیز ها رو لازم نیست نصب کنم باید بگم که خوب بستگی به استفادت از لپ تاپ داره
    اگر فینگر پرینت به دردت نمیخوره پس احتیاجی نیست نصبش کنی ، در مورد وبکم و بلوتوث هم همینطور
    فقط تو بخش Security چند تا برنامه هست که به درد نمیخوره و بهتر هست که نصبش نکنی
    همینطور چند تا برنامه گذاشته برای رایت کردن یا باز کردم فایل های PDF و یا ویرایش عکس که میتونی اونارو هم نصب نکنی
    اما پیشنهاد من هم مثل دوست عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هست که ویندوز 8.1 64 بیتی نصب کنید
    سلام و صبح بخیر.واقعا ممنون از شما به خاطر راهنمایی های خوبتون.
    یه سوال داشتم.من رفتم توی همین لینکی که شما قرار دادید.ولی مثلا واسه گرافیک 2تا فایل برای دانلود گذاشته نمیدونم باید کدومش رودانلود کنم برای چیپست 3 تا فایل هست.میشه کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام و صبح بخیر.واقعا ممنون از شما به خاطر راهنمایی های خوبتون.
    یه سوال داشتم.من رفتم توی همین لینکی که شما قرار دادید.ولی مثلا واسه گرافیک 2تا فایل برای دانلود گذاشته نمیدونم باید کدومش رودانلود کنم برای چیپست 3 تا فایل هست.میشه کمک کنید.
    سلام ممنون
    والا برای ویندوز 8.1 که من دانلود کردم برای چیپست فقط یه فایل بود
    اما برای ویندز 7 تو قسمت چیپست 3 تا فایل هست که فکر میکنم باید هر 3 تاش رو دانلود و نصب کنید

در مورد گرافیک هم درسته چون خود لپ تاپ 2 تا کارت گراف داره یکیش Intel هست که آنبورده و دیگری هم گرافیک AMD 8750 یا همون ATI که رو سایت نوشته هست باید هردوشو نصب کنید .. تا وقتی که گراف اینتل رو نصب نکنی گرافیک دومت کار نمیکنه و نمیتونی بازی یا کارای گرافیکی سنگین انجام بدی

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

مرسی داداش اقایی

تو IE الان امتحان کردم .اره درسته خودش نصب بود. ولی تو فایر فاکس اصن نصب نبود که فعالش کنم.

باید یگردم پیداش کنم
    ورژن فایر فاکست چیه ؟ چون من چیزی نصب نکردم خودش اومده !!
    تو برای فینگر پرینت Smart Security رو نصب کردی یا HP Protect tools ??

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام ممنون
    والا برای ویندوز 8.1 که من دانلود کردم برای چیپست فقط یه فایل بود
    اما برای ویندز 7 تو قسمت چیپست 3 تا فایل هست که فکر میکنم باید هر 3 تاش رو دانلود و نصب کنید

در مورد گرافیک هم درسته چون خود لپ تاپ 2 تا کارت گراف داره یکیش Intel هست که آنبورده و دیگری هم گرافیک AMD 8750 یا همون ATI که رو سایت نوشته هست باید هردوشو نصب کنید .. تا وقتی که گراف اینتل رو نصب نکنی گرافیک دومت کار نمیکنه و نمیتونی بازی یا کارای گرافیکی سنگین انجام بدی
    درود برشما.مثل اینکه ویندوز 8.1نصب کنم بهتره طبق توصیه شما.اوکی پس همه فایلا رو دانلودمیکنم.ممنون از پاسخ مناسبتون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •