منم دقیقا همین مشکل رو دارم. همه آپدیت ها و کرک ها رو هم امتحان کردم. یکی بگه چیکار کنم. win 7 - 64bit
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. همه آپدیت ها و کرک ها رو هم امتحان کردم. یکی بگه چیکار کنم. win 7 - 64bit
باید data exeption preventation رو off کنید به این صورت که باید cmd رو run as administrator باز کنید و این دستور رو وارد کنید :
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
بعد سیستم رو ی restart کنید اجرا میشه.
البته باید قبلش حتما مطالب موجود در پست اول را انجام بدین(اپدیت بازی و اپدیت کارت گرافیک و...)
مطمئنین درست نوشتین دستور رو ؟ ارور میده
بله کاملا درسته...دقت کنید که حتما cmd در حالت administrator اجرا شده باشد
آقا من پیر شدم یکی نیست یه روش صد در صدی به ما بده برای اینکه بازی برام اجرا بشه؟!همه اینکارایی که قبلاً گفته شده رو انجام دادم من بازی اصلاً برام بالا نمیاد یعنی روی فایل اجرایی فیفا که کلیک میکنم آیکن موس نشون میده که داره چیزی لود میشه ولی بعد از چند ثانیه هیچ اتفاقی نمی افته و اصلاً وارد بازی نمیشه(خواهشاً نگید درایور گرافیک و نمیدونم فلان نرم افزار رو آپدیت کن و ازین حرفا و نمیدونم فلان چیزو نصب کن که قبلاً این راهو رفتم نمیدونم تو سی ام دی فلان چیزی بنویس هم نگید)
کسی نیست جواب مارو بده؟؟
من علاوه بر کرش یه مشکل دیگه هم دارم.
وقتی از کریر میام بیرون لودینگ مینویسه.بعد 2 .3 بار از کریر بیرون امدن دیگه لودینگ تمون نمیشه.باید بازی رو ببندم دوباره اجرا کنم
چیکار کنم؟
مشکل کرش حل نمیشه.همه راه هارو هم امتحان کردم
دوستان یه سوال فنی از کسایی که پچ Moddingway ریختن.. اگه پچ جدید مودینگوی رو بریزیم کریر مود قبلیم خراب نمیشه؟
اگه ویندوزت 8 هست راه بالا رو برو به اضافه ی راه های اخر اولین پست
اصلاً انگار همه رفتن دارن بازی میکنن کسی نیست جواب بده
چرا عزیزم
بایی یه کریر مود جدید بسازی
البته بزار یه باره چندتا پچ جدید منتشر شه بعد نصبشون کن که ارزش از اول بازی کردن کریر مود رو داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)