سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
فقط اگه یه لطف بکنید آدرس شرکتی که رابط رو میفروشه بنویسید یا تلفن بدید.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟
سلام
بله با شما بودم
خیلی ممنون
خب ردیفه دیگه من الان بدون اس اس دی 1 دقیقه بوت میشه یه دقیقه هم طول میکشه تا ویندوز بفهمه دنیا دست کیه.
فقط اگه یه لطف بکنید آدرس شرکتی که رابط رو میفروشه بنویسید یا تلفن بدید.
رابط ساتا 3 هم پیدا میشه؟؟؟؟
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین
شارژ اولیه نیاز نداره
برای گرافیک هم مطمعنی درایورش درسته .درایور ویندوز 8 با 8.1 فرق میکنه ها .باید دانلود کنی.احتمالا درایور مال اون ویندوز نیست
سی دی داخل جعبه رو گذاشتم دیگه
از کجا دانلود کنم؟
اگه ویندوز 8.1 نصب کردی باید دانلود کنی براش ار اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عاملتو از بالا انتخاب میکنی .وسلام
مرسی
نه ویندوز 8 ه
بعد باتری مینیموم و ماکسش چند باشه بهتره یا بذارم خالی بشه دوباره 100
زیر 15 یا 20 نزار بشه.
اگه هم مدتی نمیخای ازش استفاده کنی با 60 در صر نگهش دار. خالی خالی یا پر پر مدت زیادی نزارش.
تو خونه هم کلا درش بیار.
این طرفی که واسه ما ویندوز نصب کرده اومده 5 تا درایو ایجاد کرده(350 مگ رزرو) که به نظرم مسخرست،اگه بخوام همین الان که هیچی تو درایوا بجز C نیست 2 یا 3تا پارتیشن داشته باشم چکار باید کنم که مثلا چند گیگی بدم به درایو C بقیشم 2 تا درایو دیگه(اون 350 مگم بمونه)؟(اصلا خوبه این کار؟)
بعد این که شما چه آنتی ویروسی نصب دارین؟(ایست 7 خوبه البته کرک شده!)
Last edited by P.Cworld; 05-06-2014 at 19:51.
دوست عزیز این چیزا به کار آدم ربط داره که چند تا پارتیشن داشته باشه.من خودم 6 تا پارتین دارم.البته بگم که درایو سی رو زیر 100 گیگ نزارید چون اگه این درایو بیش از حد پر بشه سرعت سیستمتون پاسسن میاد.حد اکثر تا 70 در صد پرش کنید.آنتی ویروس هم من نورتون سکوریتی 2012 دارم .بنظرم خوبه آپدیت هم میشه. 90 روزش که بعدش کرکش باید ریست بشه
می دونم عزیزم سلیقه ایه
منظورم اینه ک چجوری دقیقا اون کاری که گفتم انجام بدم؟
در ضمن تو قسمت Maximum Procesor State باتری فقط On Battery رو 60 بذارم؟(تنظیمات دیگه ای واسه باتری لازم نیس؟)
حسابی سرتو خوردماا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)