تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 103 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

دوستان یه سوال. نسخه معمولی هم میتونه s voice آماده به گوش داشته باشه؟! چون اسنپ 800 داره و شنیدم مختص چیپ اسنپ 800 و موتورولا ام8 هست این آماده به گوش بودن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوستان یه سوال. نسخه معمولی هم میتونه s voice آماده به گوش داشته باشه؟! چون اسنپ 800 داره و شنیدم مختص چیپ اسنپ 800 و موتورولا ام8 هست این آماده به گوش بودن
    ماله من ( ان900 ) اس وویس داره ولی نمیدونم حالا آماده هست یا خوابیده ولی دکمه هوم رو نگه میدارم میره یه جایی تو همین s voice که زیادم باهاش کار نکردم و نمیدون چیه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسنپ آماده به گوشی نیستا!
    اونایی که چیپ جداش رو دارن آماده به گوشن .
    در هر صورت دقیق نمیدونم،ولی فکر نکنم باشه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوست عزیز نرم افزار ambient از مارکت بگیر سنسور دما و رطوبت و فشار سنج رو دارن.
    چیزی رو که میگی بعلاوه چند برنامه دیگه مربوطه نصب کردم ولی اصلا درجه حرارت رو درست نشون نمیده . گوشیمو گذاشتم تو یخچال به مدت 20 دقیقه . درجه حرارت یخچال 2 درجه بالای صفره . ولی گوشی 14 بالای صفر نشون میداد یعنی خرابه سنسورش؟

5. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

جالبه که فقط یکنفر باهاش کار کرده! یعنی بقیه هنوز این قضیه ی درست کار کردن/نکردن حسگر دمای محیطش رو تابحال تست نکردند؟! عجب .

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

ماله من ( ان900 ) اس وویس داره ولی نمیدونم حالا آماده هست یا خوابیده ولی دکمه هوم رو نگه میدارم میره یه جایی تو همین s voice که زیادم باهاش کار نکردم و نمیدون چیه
    دوست عزیز میتونید برید توی تنظیمات S Voice بعد ببینید یه قسمت هست به نظرم باید Stay Awake یا یه همچین چیزی باشه! ببینید اونو داره یا نه و چطوریه؟ میخوام ببینم میتونه بدون گرفتن دکمه و این چیزا و فقط با صدا کردنش زبون بفهمه!

اسنپ آماده به گوشی نیستا!
    اونایی که چیپ جداش رو دارن آماده به گوشن .
    در هر صورت دقیق نمیدونم،ولی فکر نکنم باشه
    اسنپ 800 به ظطور اتوماتیک اون چیپ را داره. اینکه تا حالا ال جی و سونی نخواستن ازش استفاده کنند منم نمیدونم و مربوط به خودشونه!

دوستم داره میخره بعد کلی فیلم ازش دیده. میگفت یارو انداخته بود رو میز و داشت باهاش حرف میزد. فقط مونده بود کدون نسخه اس که بهش گفتم اسنپ بوده. زبانشم خب خوبه و واقعا استفاده میکنه و از اصلی‌ترین دلیلهای گیر کردن بین 2تا نسخه‌اش همین قابلیت. میخواد ببینه بین المللنیش هم داره یا نه.

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من امروز کل مطالب این فروم رو خوندم دیروز این گوشیو خریدم 1720 رنگ سفید n900
    یه سری مشکلات وجود داره از قبیل اینکه احساس میشه کمپانی رو رام اصلی زیاد سلیقه و ذوق بکار نبرده و گوشی با اون پردازنده قوی تو بعضی جاها لگ میزنه که امیدوارم با تعویض رام به نتیجه مطلوبم برسم...و یه زد حال دگه اینکه برنامه navitel رو نصب میکردم فقط صفحه اولش میومد و وارد برنامه نمیشد علتشو نمیدونم در کل باید یه تعویض رام انجام بدم بعد نتبجه گیری اصلیمو بگم...
    2 تا سوالم دارم اول اینکه الان بهترین رام برای این گوشی چیه (رسمی)
    دوم اینکه این گوشق فرمتای تصویری av رو ساپورت نمیکنه دیگه؟چون واس من اجرا نشد و فقط صدا ی کلیپ میومد...
    راستی یه حسی بهم میگفت ک انگار کیفیت نمایشگر s4 شفافتر و ظریفتر لنظر میومد کسی نظری داره راجع ب این؟
    ممنون میشم به سوالات منم جواب بدید

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

n9005 = 1885

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز کل مطالب این فروم رو خوندم دیروز این گوشیو خریدم 1720 رنگ سفید n900
    یه سری مشکلات وجود داره از قبیل اینکه احساس میشه کمپانی رو رام اصلی زیاد سلیقه و ذوق بکار نبرده و گوشی با اون پردازنده قوی تو بعضی جاها لگ میزنه که امیدوارم با تعویض رام به نتیجه مطلوبم برسم...و یه زد حال دگه اینکه برنامه navitel رو نصب میکردم فقط صفحه اولش میومد و وارد برنامه نمیشد علتشو نمیدونم در کل باید یه تعویض رام انجام بدم بعد نتبجه گیری اصلیمو بگم...
    2 تا سوالم دارم اول اینکه الان بهترین رام برای این گوشی چیه (رسمی)
    دوم اینکه این گوشق فرمتای تصویری av رو ساپورت نمیکنه دیگه؟چون واس من اجرا نشد و فقط صدا ی کلیپ میومد...
    راستی یه حسی بهم میگفت ک انگار کیفیت نمایشگر s4 شفافتر و ظریفتر لنظر میومد کسی نظری داره راجع ب این؟
    سلام
    بهتره برای اطلاع پیدا کردن از رام های مختلف این دستگاه به فروم اندروید برید. اونجا تخصصی روش کار شده.
    navitel رو هم نمیدونم چیه.
    شما میتوی برای دیدن فیلم از نرم افزار MX player استفاده کنی . تقریبا همه فرمتی رو ساپورت میکنه
    s4 چون صفحش کوچیکتر هست رزولیشن بهتری داره. وگرنه جفتشون یک چیز هستند.
    Last edited by hamidcrazy2; 04-12-2013 at 15:28.

11. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان هنگام خرید تست این کد یادشون نره. تا بتونن موبایل رو تست کنن
    ستاره-مربع-صفر-ستاره-مربع
    از راست به چپ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •