دوستان یه سوال. نسخه معمولی هم میتونه s voice آماده به گوش داشته باشه؟! چون اسنپ 800 داره و شنیدم مختص چیپ اسنپ 800 و موتورولا ام8 هست این آماده به گوش بودن
دوستان یه سوال. نسخه معمولی هم میتونه s voice آماده به گوش داشته باشه؟! چون اسنپ 800 داره و شنیدم مختص چیپ اسنپ 800 و موتورولا ام8 هست این آماده به گوش بودن
ماله من ( ان900 ) اس وویس داره ولی نمیدونم حالا آماده هست یا خوابیده ولی دکمه هوم رو نگه میدارم میره یه جایی تو همین s voice که زیادم باهاش کار نکردم و نمیدون چیه![]()
اسنپ آماده به گوشی نیستا!
اونایی که چیپ جداش رو دارن آماده به گوشن .
در هر صورت دقیق نمیدونم،ولی فکر نکنم باشه
چیزی رو که میگی بعلاوه چند برنامه دیگه مربوطه نصب کردم ولی اصلا درجه حرارت رو درست نشون نمیده . گوشیمو گذاشتم تو یخچال به مدت 20 دقیقه . درجه حرارت یخچال 2 درجه بالای صفره . ولی گوشی 14 بالای صفر نشون میدادیعنی خرابه سنسورش؟
جالبه که فقط یکنفر باهاش کار کرده! یعنی بقیه هنوز این قضیه ی درست کار کردن/نکردن حسگر دمای محیطش رو تابحال تست نکردند؟! عجب .
دوست عزیز میتونید برید توی تنظیمات S Voice بعد ببینید یه قسمت هست به نظرم باید Stay Awake یا یه همچین چیزی باشه! ببینید اونو داره یا نه و چطوریه؟ میخوام ببینم میتونه بدون گرفتن دکمه و این چیزا و فقط با صدا کردنش زبون بفهمه!
اسنپ 800 به ظطور اتوماتیک اون چیپ را داره. اینکه تا حالا ال جی و سونی نخواستن ازش استفاده کنند منم نمیدونم و مربوط به خودشونه!
دوستم داره میخره بعد کلی فیلم ازش دیده. میگفت یارو انداخته بود رو میز و داشت باهاش حرف میزد. فقط مونده بود کدون نسخه اس که بهش گفتم اسنپ بوده. زبانشم خب خوبه و واقعا استفاده میکنه و از اصلیترین دلیلهای گیر کردن بین 2تا نسخهاش همین قابلیت. میخواد ببینه بین المللنیش هم داره یا نه.
ممنون میشم به سوالات منم جواب بدید
سلاممن امروز کل مطالب این فروم رو خوندم دیروز این گوشیو خریدم 1720 رنگ سفید n900
یه سری مشکلات وجود داره از قبیل اینکه احساس میشه کمپانی رو رام اصلی زیاد سلیقه و ذوق بکار نبرده و گوشی با اون پردازنده قوی تو بعضی جاها لگ میزنه که امیدوارم با تعویض رام به نتیجه مطلوبم برسم...و یه زد حال دگه اینکه برنامه navitel رو نصب میکردم فقط صفحه اولش میومد و وارد برنامه نمیشد علتشو نمیدونم در کل باید یه تعویض رام انجام بدم بعد نتبجه گیری اصلیمو بگم...
2 تا سوالم دارم اول اینکه الان بهترین رام برای این گوشی چیه (رسمی)
دوم اینکه این گوشق فرمتای تصویری av رو ساپورت نمیکنه دیگه؟چون واس من اجرا نشد و فقط صدا ی کلیپ میومد...
راستی یه حسی بهم میگفت ک انگار کیفیت نمایشگر s4 شفافتر و ظریفتر لنظر میومد کسی نظری داره راجع ب این؟
بهتره برای اطلاع پیدا کردن از رام های مختلف این دستگاه به فروم اندروید برید. اونجا تخصصی روش کار شده.
navitel رو هم نمیدونم چیه.
شما میتوی برای دیدن فیلم از نرم افزار MX player استفاده کنی . تقریبا همه فرمتی رو ساپورت میکنه
s4 چون صفحش کوچیکتر هست رزولیشن بهتری داره. وگرنه جفتشون یک چیز هستند.
Last edited by hamidcrazy2; 04-12-2013 at 15:28.
دوستان هنگام خرید تست این کد یادشون نره. تا بتونن موبایل رو تست کنن
ستاره-مربع-صفر-ستاره-مربع
از راست به چپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)