تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 752 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

px 100 رو از کجا میتونم بخرم
    از نمایندگی سنهایزر. قبلا آدرس و شماره تلفنشو دوستان گذاشته بودن.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

..در نظر داشته باش که برای این که قدرت واقعیش رو نشون بده باید با آمپلی فایر استفاده بشه.
    پس روی آیپاد یا کامپیوتر خوب جواب نمیده در ضمن من یک اسپیکر altec lansing fx5051 دارم که خروجی هدفون داره ،روی اون چطور؟
    نه که خوب جواب نده ولی برای گرفتن بهترین نتیجه باید به آمپلی فایر وصل بشن. ... فکر نمیکنم به اون سیستم وصل کنین چندان جالب باشه.
    نکته خوبی مطرح شد ...

بدون آمپ هم مشکلی نخواهی داشت، ولی اصولا کارای AKG می تونن از آمپ خوب منتفع بشن (اصطلاحا میگیم هارد-تو-درایو هستن)... این یه اصل کلیه و در مورد هر مارک و محصول بالایی صدق می کنه اساساً... یعنی همین PX100 که دوستان بهش علاقه دارند هم در حضور یه آمپ خوب می تونه عملکرد بهتری نشون بده ؛ ولی معنی اش این نیست که بدون آمپ بده ؛ به هیچ وجه ...

بصورت یه قاعده کلی، هدفون بدون آمپ باید زیر 65-70 اهم امپدانس داشته باشه (تا بدون آمپ هم از پس کار بربیاد) ... البته این صرفاً بحث امپدانس نیست و پارامترهای دیگه که نهایتا مفهوم کارآیی رو شکل میدن درش موثر هستند ..

3. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

شلام دوستان یه هدفون میخوام در حد 10 15 تومن واسم هیچی مهم نیست جز اینکه این هدفونی که میخرم بد از30 دقیقه گوشم رو اذیت نکنه و از فشارش بخوام درش بیارم و گوشم عرق بکنه ایا چنین چیزی هست چون من میخوام مدت طولانی هدفون رو گوشم باشه و باهاش زبان کار کنم اگه چیز خوبی باشه حاضرم تا 20 تومن هم پول بدم

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

ممنون از همه دوستان

از مارک سنهایزر سری hd کسی مدلی رو پیشنهاد میکنه.تا 230 تا 250 هم حاضرم هزینه کنم.فکر میکنم اینها برای گوش دادن به موسیقی بهتر باشن تا هدفون های استودیویی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمیده خیلی ضروری هست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

ممنون از همه دوستان

از مارک سنهایزر سری hd کسی مدلی رو پیشنهاد میکنه.تا 230 تا 250 هم حاضرم هزینه کنم.فکر میکنم اینها برای گوش دادن به موسیقی بهتر باشن تا هدفون های استودیویی ؟؟؟
    سری HD500 سه تا مدل داره. HD515 و HD555 و HD 595
    حدود قیمتشون هم به ترتیب 120 و 160 و 290 تومن هست. البته چند جا خوندم که تفاوت کیفیت صدای 555 و 595 چندان محسوس نیست (با توجه به اختلاف قیمتشون). ظاهرشونم تقریبا عین همه.
    کسی جواب ما رو نمیده خیلی ضروری هست
    با این بودجه جنس چندان با کیفیتی نمیتونین بخرین. ولی در هر صورت مدل هایی از phillips و jvc و a4tech هست که مطمئن تره از بقیه.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ممنون از همه دوستان

اگه من جات بودم چون کارت مثل خودمه ( گوش دادن موسیقی ) ممیرفتم سراغ کارای BOSE که خودم خیلی تو کفشونم ولی ما به همین هدفون خودمون قانعیم.
    بهت تبریک میگ بودجه خوبی تو این کار گذاشتی و مطمئن باش هر انتخابی که بکنی ازش راضی خواهی بود

10. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

اگه من جات بودم چون کارت مثل خودمه ( گوش دادن موسیقی ) ممیرفتم سراغ کارای BOSE که خودم خیلی تو کفشونم ولی ما به همین هدفون خودمون قانعیم.
    بهت تبریک میگ بودجه خوبی تو این کار گذاشتی و مطمئن باش هر انتخابی که بکنی ازش راضی خواهی بود
    کارهای bose توی ایران هست؟ آدرس نمایندگیش رو داری؟مدل خاصی مدنظرتون هست از این مارک
    ممنونم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

جدی پس من نرم PX100 بخرم دیگه ... من روزی 5 ساعت موزیک گوش میدم فجیه بودجه م هم 70 تومن بیشتر نیست ... چی بگیرم ؟ .. اون روزم کاری پیش اومد نتونستم بگیرم !!! ...
    فردا عصر میخوام برم بگیرم ...
    ممنون ...

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

Bose هدفونای خوبی داره. ولی حیطه ی اصلی کاریش noise cancelling هست (مدل های quietcomfort) که به درد ایشون نمیخوره. قیمتشونم خیلی بالاست. هدفون فول سایز فقط یه مدل داره که اونم در این حد و اندازه نیست.
    درسته. بودجه ی خوبیه ولی متاسفانه تنوع مدل تو ایران وجود نداره.
    کارهای bose توی ایران هست؟ آدرس نمایندگیش رو داری؟مدل خاصی مدنظرتون هست از این مارک
    ممنونم
    bose تا اونجا که من میدونم تو ایران یافت نمی شود!
    به نظر من AKG K271 هم در نظر داشته باشید.
    جدی پس من نرم PX100 بخرم دیگه ... من روزی 5 ساعت موزیک گوش میدم فجیه بودجه م هم 70 تومن بیشتر نیست ... چی بگیرم ؟ .. اون روزم کاری پیش اومد نتونستم بگیرم !!! ...
    فردا عصر میخوام برم بگیرم ...
    ممنون ...
    نه. همون px100 بهترین انتخابه.
    Last edited by prowler88; 28-08-2009 at 19:12.

14. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •