علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با سايپا که در هيات فوتبال استان البرز برگزار شد، ابتدا با تبريک "عيد فطر" و روز "خبرنگار" و همچنين راهيابي تيم ملي بسکتبال به فينال قهرماني آسيا، بيان کرد: از زحمات دکتر محمودي و سردار خاکي که اجازه دادند، امروز (شنبه) در کرج تمرين کنيم، تشکر ميکنيم. قطعا بازي فردا از حساسيت زيادي برخوردار خواهد بود و سعي مي کنيم با گرفتن سه امتياز خودمان را به بالاي جدول بچسبانيم و در آن بالا بمانيم.
به گزارش ايسنا،وي ادامه داد: سايپا هم ميآيد تا از امتياز ميزباني استفاده کرده و با پيروزي خودش را بالا بکشد. بازي سختي خواهد بود. سايپا تيم خوبي است و امسال هم کادرفني خوبي دارد ولي ما هر سه بازياش را آناليز کرده و ميدانيم که تيمي نبوده که بخواهد در زمين خودش ببازد. سايپا هم در اهواز خوب بازي کرد و پارسال هم مقابل ما در راهآهن عملکرد موفقي داشت. همچنين يک ديدار با اين تيم داشته و ميدانيم که از کيفيت خوبي برخوردارند ولي نتايج در سه بازي قبل را ملاک قرار نميدهم. با اين حال معتقدم که بازي زيبايي خواهد بود و انشاءالله حق به حق دار برسد.
سرمربي پرسپوليس همچنين درباره برگزاري بازي در ورزشگاه انقلاب کرج عنوان کرد: ميزباني حق هر تيمي است که در استان خودش بازي کند. سال قبل هم روي اين موضوع پافشاري داشتم. اميدوارم که مسئولان اجرايي و شوراي تامين کرج تمهيداتي را بينديشند تا فردا مشکلي پيش نيايد. همه چيز دست مسئولان امنيتي ورزشگاه و هواداران خواهد بود. اميدوارم که فقط تيم خودشان را تشويق کنند و دست به کار غيرفوتبالي نزنند. هواداران اگر يار ما باشند توان بيشتري خواهيم داشت.
علي دايي در ادامه اين نشست خبري در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا درباره همکاري با انگين فيرات در سالهاي قبل تصريح کرد: زماني که به سايپا آمدم، فيرات در پنج هفته اول کمک مربي لورانت بود. در تيم ملي از او هم استفاده کردم اما وسطش رها کرد و به سپاهان رفت. با اين حال هم من از او شناخت دارم و هم او از من. ولي شناخت در فوتبال ايران نسبي است و همه از هم يک شناخت نسبي دارند.
علي دايي همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا از عملکرد بازيکنانش در سه بازي قبل راضي است يا خير، بيان کرد: از عملکرد تمام بازيکنانم راضي هستم؛ چه در دوران بدنسازي و چه طي انجام بازيها. ما تيم خوبي داريم که همه در آن زحمت کشيدهاند. اميدوارم که بتوانيم با تلاش بيشتر دل هواداران را هم به دست آوريم و نتايج در خور شان پرسپوليس را بگيريم. بازيکنان جواني داريم که زمان ميبرد با تيم هماهنگ شوند ولي من به آينده اميدوارم.