تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 302 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاکا: درتئوری ما و یووه قدرتهای گروه هستیم ولی نباید گالا رانادیده گرفت

تمام حریفان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا سخت هستند و پارسال شروع خوبی مقابل حریفان بزرگ داشتیم. چون این باعث شد تا تیم ما تمرکز خوبی داشته باشد
    سایت گل- ریکاردو کاکا ستاره برزیلی باشگاه رئال مادرید 5شنبه شب در صحبت هایی از تصمیمش برای جدایی از رختکن تیم مادریدی خبر داد.
    او در بخش دیگری از صحبت هایش درمورد گلزنی در دیدار دوستانه 5شنبه شب مادریدی مقابل دپورتیوو لاکرونیا صحبت کرد و در آنالیز این بازی گفت:« این برای دومین بار است که من به ورزشگاه ریاسور، ورزشگاه خانگی دپورتیوو می آیم و به گل می رسم.»
    کاکا در مورد انجام قرعه کشی رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و مشخص شدن یووه، گالاتاسرای و کپنهاگن به عنوان حریفان رئال دراین مرحله گفت:« گروهی که ما در آن قرار گرفته ایم، گروه خیلی سختی است. تمام حریفان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا سخت هستند و پارسال شروع خوبی مقابل حریفان بزرگ داشتیم. چون این باعث شد تا تیم ما تمرکز خوبی داشته باشد. این بازیها برای مرحله اول لیگ قهرمانان اروپا هیجان انگیز است.»
    اولین بازی رئال در رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا روز 17 سپتامبر در ترکیه و مقابل گالاتاسرای خواهد بود. کاکا دراین باره گفت:«گالاتاسرای حریف خیلی سرسختی برای شروع است. چون آنها در ورزشگاه خانگی شان خیلی قوی هستند. بازی مقابل یوونتوس هم دوئل زیبا و ویژه ای خواهد بود. در تئوری ما دو حریف قدرتمند گروه هستیم ولی باید گالاتاسرای را هم در نظر داشت؛ چون آنها نیز حریف پیچیده و سختی هستند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اوزيل در رئال مي‌ماند

هافبک آلماني رئال مادريد تاکيد کرد که مي‌خواهد در اين تيم بماند.

در اين چند روز اخير رسانه‌هاي انگليسي و اسپانيايي از جدايي مسوت اوزيل و احتمال پيوستن اين بازيکن ترک تبار به منچستر يونايتد نوشتند، اما هافبک رئال مادريد تاکيد کرد که مي‌خواهد هم چنان در سانتياگو برنابئو بماند.

به نقل از ايسنا، اوزيل که در دوران ژوزه مورينيو از مهره‌هاي اصلي کهکشاني‌ها بود در گفت و گويي که با مجله "کيکر" آلمان داشت، گفت: مثل هر بازيکن ديگري دوست دارم در ترکيب اصلي تيمم به ميدان بروم. مي‌خواهم در رئال مادريد باقي بمانم. نمي‌خواهم تمرکزم را روي فصل نقل و انتقالات بگذارم. در اينجا احساس راحتي مي‌کنم. ارتباط خوبي با بازيکنان دارم و به کارلو آنچلوتي، سرمربي تيم ايمان دارم. من در تيمي بازي مي‌کنم که بلندپروازي‌هاي زيادي در آن وجود دارد. همه اين دلايل باعث مي‌شود که به جدايي فکر نکنم. مي‌توانم تصور کنم که تا سال 2016 در رئال مادريد باقي بمانم.

اوزيل درباره آمدن گرت بيل به رئال مادريد اين گونه سخن، گفت: از آمدن بيل استقبال خواهم کرد. ما از پيوستن بازيکنان بزرگ به رئال خوشحال خواهيم شد، چرا که تيم با حضور آنها قوي‌ و قوي‌تر خواهد شد. شخصا از آمدن هر بازيکن جديدي استقبال مي‌کنم. ما به بازيکناني که بتوانند در رقابت‌هاي ليگا و ليگ قهرمانان اروپا به رئال کمک کنند احتياج داريم. بدون شک در تيمي بزرگ همچون رئال مادريد با اين همه ستاره رقابت سختي براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي وجود دارد. به خوبي از توانايي‌هاي خود آگاه هستم. همواره چنين چالش‌هايي را پشت سر گذاشته‌ام. اين براي چهارمين سال است که در تيم بزرگي همچون رئال مادريد بازي مي‌کنم. مي‌خواهم بار ديگر اين چالش بزرگ را از پيش‌رو بردارم، آماده‌ام تا با تمام وجود براي رئال بازي کنم.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

نشست کاسياس با مالک پاري سن ژرمن

رسانه هاي اسپانيايي از نشست ايکر کاسياس با ناصر الخليفي مالک متمول پاري سن ژرمن خبر دادند.

به نظر مي رسيد با آمدن کارلو آنچلوتي به رئال مادريد مشکل ايکر کاسياس حل شود و بار ديگر به سنگربان اصلي کهکشانيها تبديل شود اما اينگونه نشد و سرمربي ايتاليايي رئال مادريد در هر دو ديدار فصل جديد ليگا ديگو لوپز را به کاسياس ترجيح داد.

به نقل از ايسنا، نيمکت نشيني کاسياس در رئال مادريد باعث شده است تا شايعه هاي درباره جدايي چهره محبوب سانتياگو برنابئو به گوش رسد. برنامه تلويزيوني "البونتو" اسپانيا از نشست کاسياس با ناصر الخليفي رييس باشگاه پاري سن ژرمن خبر داد.

اين برنامه پر بيننده اسپانيايي در سايت رسمي خود نوشت: کاسياس براي پيوستن به پاري سن ژرمن با مالک قطري اين باشگاه ديدار کرد اما ايکر مي خواهد در رئال باقي بماند و با ديگو لوپر براي بازپس گرفتن جايگاه خود رقابت کند.

علاوه بر پاري سن ژرمن از تيم هاي ديگر اروپايي از جمله منچستر يونايتد،بارسلونا و آرسنال به عنوان مقصد بعدي کاسياس سخن به ميان مي آيد.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ملاقات رئيس پاري‌سن‌ژرمن با کاسياس

با توجه به نيمکت نشيني ايکر کاسياس در رئال مادريد، اين دروازه بان با سه پيشنهاد از تيم هاي بزرگ اروپا روبرو شده است.

آرسنال، منچسترسيتي و اکنون پاري سن ژرمن تلاش مي کنند ايکر کاسياس سنگربان نيمکت نشين رئال مادريد را به خدمت بگيرند. آرسنال که اعتمادي به وويچيخ ژسني لهستاني ندارد به دنبال يک سنگربان مطمئن است، منچسترسيتي نيز با توجه به افت جو هارت در چند هفته اخير به فکر جذب کاسياس افتاده است.

اما در اين ميان به نوشته سايت فرانسوي France24 باشگاه پاري سن ژرمن آماده است تا پيراهن شماره يک خود را به ايکر کاسياس پيشنهاد دهد. ناصر الخليفي رئيس باشگاه پاري سن ژرمن که تلاش مي کند اين تيم را به يکي از بزرگان فوتبال اروپا تبديل کند با کاسياس ملاقات داشته و صحبت هاي اوليه را با اين دروازه بان ملي پوش داشته است.

به گزارش مهر، کاسياس در ديدار مقابل گرانادا در هفته دوم لاليگا نيز روي نيمکت نشست

با توجه به اينکه دو طرف تقريبا موافق اين انتقال هستند اکنون توپ در زمين پاري سن ژرمن است و اين باشگاه فرانسوي احتمالا آرسنال و من سيتي دو رقيب انگليسي خود را در جذب کاسياس شکست خواهد داد.

در حالي که جام جهاني 2014 تابستان آينده در برزيل برگزار مي شود کاسياس 32 ساله به هيچ عنوان نمي خواهد پيراهن شماره يک تيم ملي اسپانيا را از دست بدهد و به همين دليل نيمکت نشيني در رئال را تحمل نخواهد کرد و به دنبال تيمي است که بتواند در ترکيب ثابت آن به ميدان برود.

ورزش 3

///////////////////

اوزیل که به هیچ عنوان نمیره (( از رئال بهتر کجا میخواد بره ؟؟

حالا جدا از اینا داستان کاسیاس به کجاها کشیده میشه /؟؟؟

4. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان چرا اینقدر راحت خام این اخبار میشید؟!
    اینا باید فروش کنن و در نتیجه اخبار حاشیه ای میسازن..
    جدی نگیرید...خودتون رو ناراحت نکنید و به فکرش نباشید...
    +
    جز کاکا، احتمالا یه کوئنترائو به عنوان بخشی از قرارداد بیل میره فقط...(اصلا دوست ندارم از دستش بدیم)

6. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این کاکا معلوم نیست 2 روز دیگه تو تیم هست یا نه اونوقت میگه گروه مـــــــا .....!(کاش که بمونه!)

8. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مبلغی که این روزها از در مورد انتقال بیل صحبت میشه، 84 میلیون یورو(+7 میلیون بسته به شرایط) از طرف رسانه های اسپانیایی و 101 میلیون یورو از طرف رسانه های انگلیسی هست.
    بعضی از رسانه های اسپانیایی معتقدن که امروز این انتقال قطعی میشه، در حالی که رسانه های انگلیسی عنوان کردن که به بعد از بازی این هفته تاتنهام در لیگ جزیره موکول میشه.
    +
    در طرف دیگه تاتنهام در ادامه خریدهای متعددی که در این تابستان داشته (با قیمت های: Soldado 30, Paulinho 20, Capua 11, Chiriches 9.5, Chadi 8)، انتقال Lamela (نزدیک به 30 میلیون یورو) و Eriksen (نزدیک به 13 میلیون یورو) رو هم قطعی کرده و در مجموع 121.5 میلیون یورو هزینه کرده که بدون تصمیم به فروش بیل از ابتدا توجیه پذیر نیست.

10. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب دوستان بازی اصلی با یوننتوس هست که تاریخ بازی این شکلیه

چهارشنبه ۱ آبان ۱۳۹۲

رئال مادرید – یوونتوس

سه‌شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲

یوونتوس – رئال مادرید

بی صبرانه منتظرم
    Last edited by wooooow; 31-08-2013 at 13:43.

12. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اوزیل: با آمدن بیل، از رئال نمی روم؛ شانه به شانه اش برای حضور درترکیب اصلی می جنگم؛

من چه به عنوان یک انسان و چه به عنوان یک بازیکن به بلوغ فراوانی رسیده ام و اصلا درفکر تغییر نیستم و درذهن من باشگاه دیگری وجود ندارد.
    سایت گل- درطول هفته های اخیر و با جدی ترشدن خبر انتقال گرث بیل به رختکن رئال مادرید، تردیدها درمورد حضور مسعوت اوزیل در رختکن رئال به گوش می رسید و تیم های بزرگی از جمله یونایتد و آرسنال به دنبال جذب او بودند.
    تردیدها در مورد جدایی این ستاره آلمانی نیز افزایش می یافت تا اینکه او در صحبت هایی اعلام کرد که قصد ترک رئال را ندارد.
    اوزیل حالا برای دومین بار در هفت روز اخیر در صحبت هایی شایعاتی مبنی برجدایی اش از باشگاه مادریدی را تکذیب کردو در گفتگو باروزنامه بیلد باردیگر تکرار کرده که حتی با انتقال بیل به رئال هم از این تیم جدا نخواهد شد:« من احساس غرور می کنم که دراین تیم بازی می کنم. راضی هستم. هم از حضور دررئال وهم از زندگی در مادرید. من چه به عنوان یک انسان و چه به عنوان یک بازیکن به بلوغ فراوانی رسیده ام و اصلا درفکر تغییر نیستم و درذهن من باشگاه دیگری وجود ندارد.»
    اوزیل در ادامه صحبت هایش درمورد رقابت حساس موجود در رختکن تیم مادریدی برای حضور درترکیب اصلی تیم گفت:« وقتی در تیم بزرگی مثل رئال مادرید بازی می کنی، همیشه رقابت وجود دارد. ما از آمدن هر بازیکنی به رختکن تیممان استقبال می کنیم؛ هیچ مشکلی با آمدن بیل ندارم . می دانم که از اعتماد سرمربی تیم برخوردارم و حالا وارد چهارمین فصل حضورم دررئال می شود و می دانم که دقیقا چه کارهایی می توانم برای تیم انجام دهم.»

14. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کریس به آمار خیره کننده 60 میلیون لایک در فیسبوک رسید!!

16. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آمار خیره کننده رونالدو مقابل بیلبائو؛ 10 گل در 8 بازی

او در هشت بازي ليگ براي تيمش در برابر بيلبائو، 10 گل زده است و در هر يك از 4 فصل حضورش در لالیگا، دروازه بیلبائو را باز کرده است.
    سایت گل- تيم فوتبال رئال مادريد در هفته سوم لاليگا در برابر اتلتيك بيلبائو قرار خواهد گرفت و رونالدو نيز اين شانس را دارد تا آمار گلزني هايش را در برابر اين تيم باسكي بيشتر كند.
    او در هشت بازي ليگ براي تيمش در برابر بيلبائو، 10 گل زده است و در هر يك از 4 فصل حضورش در لالیگا، دروازه بیلبائو را باز کرده است.
    اولين گل رونالدو برابر اين تيم به فصل10-2009 در هفته 37 لاليگا برميگردد؛ او گل خود را از روي ضربه پنالتي زد جايي كه رئال مادريد موفق به پيروزي قاطع 5-1برابر حريف باسكي شده بود.
    او در برابر اين تيم در فصل2010/11 توانست 3 گل بزند؛ هت تریکی که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو رقم خورد.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

ارسال کفشهای معارفه بیل، به شهرک ورزشی رئال مادرید

صبح پنجشنبه بسته ای به شهرک ورزشی رئال مادرید رسید که اسم گرث بیل روی آن ثبت شده بود؛ بسته ای از آلمان که توسط کمپانی آدیداس ارسال شده و حاوی کفش های بیل بود
    سایت گل- صبح روز پنجشنبه بسته ای به شهرک ورزشی والدبباس رئال مادرید رسید که روی آن نام گرث بیل درج شده بود.از آنجا که بیل هنوز به شهر مادرید نرسیده،مسئول شرکت پستی دی.اچ. ال این مرسوله را تحویل یکی از افراد حاضر در شهرک ورزشی والدبباس داد. این بسته از طرف کمپانی آدیداس، مارکی که گرث بیل مدل تبلیغاتی آن است و باشگاه مادریدی نیز با آن قرارداد دارد بود و از آنجا که بیل هنوز در اسپانیا آدرس پستی ندارد، سران آدیداس کفش هایی که قرار است او در مراسم معارفه اش در سانتیاگو برنابئو برپا کند را به شهرک ورزشی رئال ارسال کردند.
    این بسته از آلمان به مادرید ارسال شده بود. روزنامه آ.اس با بازتاب عکسی از این مرسوله به این نکته اشاره کرده که تدریجا همه چیز برای مراسم معارفه بیل در باشگاه مادریدی آماده می شود. پیراهن شماره 11 او چاپ شده و کفش هایش نیز از آلمان رسیدند. نه روزی هم می شود که جایگاه برگزاری مراسم معارفه او در سانتیاگو برنابئو تعبیه شده و حتی وب سایت فروشگاه باشگاه مادریدی هم برای دقایقی پیراهن شماره 11 بیل را فروخته. حالا همه چیز فقط منتظر ورد بیل به شهر مادرید است

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

مدیر برنامه های کاکا: او می خواهد به سری آ یا لیگ برتر برود

این ملی پوش سابق برزیلی به تازگی اعلام کرد که قصد دارد در همین تابستان سانتیاگو برنابئو را ترک کند.
    سایت گل- مدیر برنامه های کاکا، هافبک برزیلی رئال مادرید، اعلام کرد که این بازیکن می خواهد پیش از پایان بازار نقل و انتقالات تابستانی به ایتالیا یا لیگ برتر برود.
    این ملی پوش سابق برزیلی به تازگی اعلام کرد که قصد دارد در همین تابستان سانتیاگو برنابئو را ترک کند.
    او که زیر نظر پیگرینی و مورینیو در رئال به یک بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده بود، امیدوار بود که با پیوستن آنچلوتی به رئال، شرایط متفاوتی پیدا کند اما کاکا هنوز در فصل جدید برای رئال به میدان نرفته و دیوگو کوتشو، مدیر برنامه های او، معتقد است که بازگشت به ایتالیا یا رفتن به لیگ برتر می تواند گزینه واقع بینانه ای برای این ستاره برزیلی باشد.
    کوتشو به خبرنگاران گفت:" دشوار است در حال حاضر در مورد مقصد احتمالی او صحبت کنیم اما باشگاه هایی برای به خدمت گرفتن او براز علاقه کرده اند؛ از جمله باشگاه های ایتالیایی و انگلیسی. دشوار است که در حال حاضر بگوییم او کجا می رود اما همه می دانند که کاکا دوست داد به ایتالیا برگردد. ولی این به مسائل مختلفی بستگی دارد.
    بازار نقل و انتقالات برزیل به پایان رسیده است. ام ال اس هم یکی از گزینه هاست. او دوست دارد در آخرین سال های دوران حرفه ای اش در آمریکا زندگی کند اما باید گزینه ها را بررسی کرد. اما این اتفاق در حال حاضر رخ نخواهد داد."

18. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آنچلوتي: لوپز امشب درون دروازه مي‌ايستد

سرمربي ايتاليايي رئال مادريد اعلام کرد لوپز در بازي امشب مقابل بيلبائو درون دروازه قرار خواهد گرفت.

يک روز به پايان بازار نقل و انتقالات باقي مانده است و کارلو آنچلوتي شرايط ايکر کاسياس و ديگو لوپز را به اين صورت تشريح کرد: ديگو لوپز در بازي امشب مقابل اتلتيک درون دروازه خواهد بود. او عالي بازي مي‌کند و خونسرد است. کاسياس يک حرفه‌اي است و شايسته بيشترين احترام‌ها از سوي من است. مي‌خواهم در چند روز آينده با او صحبت کنم تا شرايط را برايش توضيح دهم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: ايکر درباره رفتنش صحبتي نکرده است. به دو دروازه‌بان بسيار خوب نياز داريم و مطمئنم که کاسياس فرصت بازي کردن در اين فصل را به دست خواهد آورد.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: کاکا در نشست خبري خيلي واضح اعلام کرد که مي‌خواهد از تيم برود. باشگاه تصميم او را درک مي‌ کند. تلاش مي‌کنيم در روزهاي آينده به نتيجه خوبي برسيم.

وي اضافه کرد: درست است که جايگاه رونالدو کمي تغيير کرده است اما اينکه تاکنون موفق به گلزني نشده، مسئله‌اي نيست.

آنچلوتي گفت: رقابت‌هاي زيادي براي کاسميرو وجود دارد. او عالي بازي مي‌ کند؛ گل مي‌زند. او بسيار جوان است؛ بايد مراقب جوان‌ها باشيم و مسئوليت‌هاي زيادي بر دوش‌شان نگذاريم.

وي تأکيد کرد: اين اولين بار نيست که اوزيل تعويض شده و فکر نمي‌کنم آخرين بار هم باشد. مودريچ عالي کار مي‌کند، همچنين خديرا. او هيچ مشکلي براي بازي در اين پست ندارد. هم خديرا و هم مودريچ مي‌توانند بازي کنند.

سرمربي ايتاليايي تصريح کرد: انتظار ندارم در اين دو روز تغييرات زيادي رخ دهد. بي‌صبرانه منتظر دوشنبه هستم زيرا بعد از آن ديگر درباره بازار نقل و انتقالات حرف نمي‌زنيم.

/////////

بازی رو 10 دقیقه دیگه شبکه ورزش نشون میده (( که متاسفانه شبکه ورزش ندارم ))

20. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •