تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 269 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه سوال کرار رو خریدیم یا نه؟
    با مدیر برنامه هاش که نماینده تام الاختیارش بوده قرارداد بستند ولی هنوز خودش نیومده ایران
    باشگاه از فیفا استعلام گرفته که بازیکن ازاد هست یا نه؟فعلا خبری نشده....
    فتح الله زاده گفته اگه کرار نتونه در اسیا بازی کنه اصلا جذب نمیشه
    چند تا سایت اعلام کردند منتفی شده ولی هنوز قطعی نیست مثل اینکه تا 3 شنبه وضعیتش مشخص میشه...فتح الله زاده یا قلعه نویی هیچکدوم از منتفی شدنش چیزی نگفتن
    3شنبه همه چی معلوم میشه

2. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض برای گریه‌کردن به استقلال نیامده‌ام

من به خودم و سبک بازی‌ام اعتقاد دارم. کارم را بلدم. کار من گل ساختن است. طراحی کردن. قرار است این کار را برای بهترین تیم ایران انجام بدهم و می‌دهم.

صدایش پای تلفن آرام است و صمیمی. کمی یاد مصاحبه با فابیو میفتی. فقط لهجه ها تفاوت دارند. اعتماد به نفس و خنده ها همانند. انگار داری با فابیو مصاحبه می کنی. برای مصاحبه زیاد وقت ندارد. تازه از تست پزشکی بیرون آمده و باید کلی کار اداری دیگر را پشت سر بگذارد. این همه در مصاحبه کوتاه ما شرکت می کند و قول مصاحبه بزرگ را می دهد برای اولین پاس گل.

* گوران کمی از استقلال بگو. از استقلال چه می دانی؟

- من می دانم استقلال تیم بزرگی است. دو بار قهرمان آسیا شده و امسال می خواهند حتما برای بار سوم برای رسیدن به این عنوان بجنگند. تا الان این را از همه شنیده ام. از مدیر عامل و کارمندان باشگاه تا هوادارانی که گذری مرا دیده اند و خودم هم نفهمیدم چطور مرا می شناسند. این همه اشتیاق برای رسیدن به قهرمانی در آسیا برای من جالب است. فکر کنم استقلال حالا شرایط خوبی دارد.

* بله. در صورت شکست دادن حریف تایلندی استقلال احتمالا با تیمی از کره جنوبی بازی می کند و بعد فینال. تا فینال فقط دو تیم پیش روی استقلال قرار دارد.

- خب این قطعا اتفاق خوبی است. امیدوارم در بازی های آسیایی هم بتوانم خودم را خوب نشان دهم.

* از استقلال فصل قبل چیزی می دانی؟

- نه زیاد. فقط می دانم که قهرمان لیگ شده اند و تا نیمه نهایی جام حذفی و یک چهارم نهایی آسیا صعود کرده اند. نمی شود تیم بدی بود و مدیریت یا کادر فنی یا بازیکنان بد داشت و این همه موفقیت کسب کرد. استقلال برای من انتخاب بزرگ و خوبی است. خوشحالم که به ایران آمده ام و امیدوارم در طول مسابقات ارزش و توانایی های خود را نشان دهم.

* از امیر قلعه نویی بگو.

- هنوز ملاقات فنی خاصی نداشتیم. یک بار برایش بازی کردم و یک جلسه هم در تهران تمرین داشتم. او سرمربی است و باید درباره من نظر بدهد نه من درباره او. فکر می کنم بتوانم در کنارش فصل خوبی داشته باشم.

* اگر استقلال بخواهد می توانی دربازی آینده بازی کنی؟

- این کاری است که برایش به ایران آمده ام. بی صبرانه منتظرم تا به من میدان دهند و بازی کنم.

* آمادگیش را داری؟

- بله. می توانم بازی کنم و خوب هم ظاهر شوم. فقط طبیعی است که 90 دقیقه ای نباشم. هماهنگی من با تیم زمان می برد.

* اگر امیر قلعه نویی از تو بپرسد که از اول بازی می کنی یا ذخیره، چه می گویی؟

- به نظرم سرمربی از آن دست آدم هایی است که به بازیکن اعتماد دارد و خوشحال می شوم جنین اعتمادی بین ما باشد. من دوست دارم و می توان در بازی بعدی استقلال از ابتدا در ترکیب اصلی استقلال قرار بگیرم. نمی توانم 90 دقیقه بازی کنم اما دوست دارم از اول بازی کنم. دوست دارم همبازیانم را داخل زمین کمک کنم. تصمیم با مربی است نه با من. با این همه اگر سرمربی از من چنین چیزی بپرسد پاسخ من این است.

* انتظارات از تو خیلی بالاست. با رفتن جباری بازیساز اصلی تیم تو تنها بازیساز تیم هستی.

- از اینکه بازیساز تیم رفته چیزی نمی دانم. از اینکه انتظار از من زیاد است مطمئنم. حتی اگر او نمی رفت هم انتظار از من زیاد بود چون بازیکن خارجی هستم و اگر قرار بود خوب نباشم دلیلی برای استخدام من نبود. بازیکن خارجی همیشه تحت فشار است. در فوتبال یا باید نتیجه بگیری یا بازی نکنی. من برای گریه کردن به ایران نیامده ام. آمده ام تا لبخند را روی صورت هواداران استقلال بنشانم. امیدوارم با عمل این را ثابت کنم.

* حرف آخر؟

- ممنون از مصاحبه شما. ببخشید که وقت زیادی نبود. قول می دهم پس از اولین پاس گلم باز هم در خدمت شما باشم.

گل

4. 9 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

6. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبعات سوت هایی که پر از کینه و غرض بود

فغانی تا اطلاع ثانوی محروم شد

و اقای مظفری زاده شده داور بازی با فجر ...
    Last edited by Nasser_ZRE; 04-08-2013 at 15:40.

8. 11 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

10. 15 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

تبعات سوت هایی که پر از کینه و غرض بود

فغانی تا اطلاع ثانوی محروم شد

و اقای مظفری زاده شده داور بازی با فجر ...
    خدا رو شکر یکم دلم خنک شد حداقل یک تا دو هفته باید محروم باشه
    در ضمن منم موافقم چون این گزارشگر ......... هیچ راه ارتباطی نداره یکم باهاش بحرفیم تنها راهش بیانیه دادن باشگاه هست

12. 7 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 آتش بس جباری به استقلالی ها

هافبک سابق استقلال دیگر جواب آبی ها را نمی‌دهد تا پایان جنگ رسانه‌ای از طرف شماره 8 اعلام شود.
    جام ورزشی؛ مجتبی جباری بعد از جدایی از استقلال با مسئولان این باشگاه وارد جنگ رسانه‌ای شد و طرفین مصاحبه‌های مختلفی علیه یکدیگر انجام دادند.

در شرایطی که در این چند هفته مدیریت علی فتح الله زاده را بارها مورد انتقاد قرار داد دیگر دوست ندارد در مورد اتفاقات گذشته صحبت کند. این در حالی است که مسئولان استقلال در چند روز اخیر مصاحبه‌هایی را در مورد جباری انجام دادند و افرادی مثل میرشاد ماجدی، علی امیری، منصور پورحیدری و همچنین کمیته حقوقی باشگاه استقلال علیه بازیکن فعلی سپاهان موضع گرفتند.

خیلی‌ها منتظرند تا جباری دوباره جواب استقلالی‌ها را بدهد ولی او تصمیم گرفته که روی فوتبالش در سپاهان تمرکز کند و جواب استقلالی‌ها را ندهد. این در حالی است که باشگاه استقلال و فتح الله زاده، بازیکن سابق خودشان را تهدید به شکایت کرده‌اند.

+

تمرین امروز استقلال

تمرین امورز استقلال از ساعت 18:30 در کمپ مرحوم حجازی آغاز شد.
    به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران؛ تمرین امروز استقلال از ساعت 18:30 در کمپ مرحوم حجازی آغاز شد.

ابتدا دکتر ستوده برای دقایقی با بازیکنان به صحبت پرداختريا، سپس بازیکنان به همراه عالمی به دویدن دور زمین پرداختند.

حدود 50 هوادار تمرین را از نزدیک نظاره گر هستند.

پورحیدری نیز در محل تمرین آبی پوشان حضور داشت، پژمان نوری و رحمتی با پسران خود در تمرین حاضر شده بودند.

سیروس دین محمدی، ماجدی و فنونی زاده در تمرین حضور داشتند.

رحمتی و حسینی بطور جداگانه در گوشه زمین تمرین می کردند.

ساموئل، جمشیدیان و بیک زاده غایبان تمرین امروز بودند.

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

قلعه‌نویی: بهترین بازی‌مان را برابر بوریرام ارائه می‌دهیم‌

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی استقلال با تمجید از بازی تیمش برابر سپاهان می‌گوید امیدوار است استقلال تا زمان بازی برابر «بوریرام» تایلندی‌ در لیگ قهرمانان آسیا به آمادگی همیشگی‌اش برسد

و بازی خوبی را ارائه دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی پیش از آغاز تمرین امروز استقلال درباره دیدار این هفته استقلال برابر فجر سپاسی گفت: اصلا نباید فجر را دستم

گرفت. تیم‌های غلامحسین پیروانی تیم‌های خوب و غیرقابل پیش‌بینی هستند. آن‌ها جوان و جنگنده‌اند. به هیچ وجه بازی با آن‌ها آسان نیست. ما برابر سپاهان هم می‌توانستیم

برنده باشیم اما موقعیت‌های زیادی را از دست دادیم و داور هم پنالتی ما را نگرفت. با این حال بازی خوبی را انجام دادیم و باید بهتر از این‌ها شویم. ما برابر فجر سپاسی،

جمشیدیان، بیک‌زاده و ساموئل را نداریم اما کسانی مثل نکونام و تیموریان هستند. البته از لحاظ آمادگی صددرصد نیستند اما آرام آرام آن‌ها هم آماده می‌شوند و وضعیت‌شان

مطلوب‌تر می‌شود. تیم ما به آمادگی و روحیه لازم رسیده و ما همه تلاش‌مان را می‌کنیم تا بهترین بازی و بهترین کیفیت‌مان را برابر بوریرام تایلند به نمایش بگذاریم.

او در ادامه با ابراز تاسف از حادثه رخ داده برای مهدی کریمیان بازیکن تیم تراکتورسازی افزود: کریمیان از شاگردان من بوده و بسیار از شنیدن خبر سانحه‌اش متاسف شدم. همه

دعا کنیم تا او هرچه سریع‌تر سلامتی‌اش را به دست آورد. البته آن گونه که به من گفتند خطر از او رفع شده و روند سلامتی‌اش رو به بهبودی است.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که آیا برابر فجر دست به تغییر تاکتیک می‌زند اظهار کرد: نه، چه چیز را تغییر بدهم؟ تیم ما از این بابت مشکلی ندارد.

قلعه‌نویی در پایان و در پاسخ به سوالی درباره جاسم کرار بیان کرد: متاسفانه تا آنجایی که من می‌دانم مدیر برنامه‌های کرار اطلاعات کاملی نداشته و من چندان اطلاعات کاملی

در این زمینه ندارم. با این حال فکر می‌کنم ماجرای انتقال او به استقلال منتفی شده است.

16. 4 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان تاپیک بغلی افتخارات مجیدیو زدن ! ولی یا تحریف کردن یا یادشون رفته که فرهاد سابقه قهرمانی آسیا داره ! ولی به احتمال زیاد اصلا نمی دونن دارم در مورد چی حرف می زنم !

18. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بازم دم خود حاجي گرم كه گير داده به «مردك»

20. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •