تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 70 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

دلایل فنی؟ میشه دلایل فنی رو بگین بهمون؟
    اوزیل تو این فصل لیگ برتر 22% از کل موقعیت های آرسنال رو ایجاد کرد که بهترین امار تو لیگه.
    تو هر بازی کم کم داره 2 تا پاس کیلیدی میده. بهترین امار پاس رو تو یک سوم حریف داره.
    و همه اینا در صورتیه که اولین فصلش تو لیگ برتره و هیچ مهاجم درست و حسابی جلوش بازی نمیکنه.
    اینم یه امار مربوط به فصل اول اوزیل، ماتا و سیلوا:

داوید سیلوا : 30 بازی ثابت - 5 تا تعویضی، 4 گل - 7 پاس گل
    خوان ماتا : 29 بازی ثابت - 5 بازی تعویضی، 6 گل - 13 پاس گل
    مسوت اوزیل : 21 بازی، 4 گل - 8 پاس گل

عملکرد اوزیل با یه پنالتی خراب کردن برای من زیر سوال نمیره.
    -------------------------------------------------------------------------------------

اینم عذرخواهی اوزیل:

الان صبح روز بعد از بازی است و احساس من نسبت به دیشب نه تنها بهتر بلکه بدتر شده است. از همه معذرت می خواهم. قرار نبود که این طور شود اما پیروز شدن با یک بازیکن کمتر برابر آنها واقعا غیرممکن بود.

یه خبرنگاری هم که اسمش الان یادم نیست گفته که نیمه دوم رو چمبو با درد بازی میکرده. قرار بوده که روسیچکی به جای اوزیل بیاد تو و بره همون سمت چپ ولی بعد اینکه چمبو گفته درد داره جای چمبو اومده.
    3 تعویض اجباری در برابر بهترین تیم دنیا. باید لقبمون رو از توپچی ها به بدشانس ها تغییر بدن.

نویر هم در مورد پنالتی اخراج گفته که میدونم قوانین چی میگن ولی این خطا ها نباید قرمز داشته باشه و آرسنال فقط مستحق پنالتی بود.
    ------------------------------------------------------------------------------------

بعد جناب ژیرو اینبار نوبت میرسه به بنتنر که حاشیه درست کنه واسه تیم.
    دیشب بعد بازی رفته به یه کلاب که روابط جنسی توش آشکارا انجام میشده.
    البته بنتنر دفعه اولش نیست و چندسال پیش بعد از حذف جلو لیورپول هم اینکارو کرده بود که با حالت کاملا مست و شلوار تا نیمه پایین دستگیر شده بود.
    Last edited by VBYOFSKI; 20-02-2014 at 22:24.

2. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حیف شد باختیم، داور گاگول تشریف داشت
    سیتی و آرسنال، هر دو اخراجی، مشکوک میزنه
    اوزیل: بیچاره عین اسب داره میدوه دیگه چکار کنه، بازی با لیور همه استراحت بودن به جز این مادر مرده
    اینم عذرخواهی اوزیل:

الان صبح روز بعد از بازی است و احساس من نسبت به دیشب نه تنها بهتر بلکه بدتر شده است. از همه معذرت می خواهم. قرار نبود که این طور شود اما پیروز شدن با یک بازیکن کمتر برابر آنها واقعا غیرممکن بود.

یه خبرنگاری هم که اسمش الان یادم نیست گفته که نیمه دوم رو چمبو با درد بازی میکرده. قرار بوده که روسیچکی به جای اوزیل بیاد تو و بره همون سمت چپ ولی بعد اینکه چمبو گفته درد داره جای چمبو اومده.
    3 تعویض اجباری در برابر بهترین تیم دنیا. باید لقبمون رو از توپچی ها به بدشانس ها تغییر بدن.

نویر هم در مورد پنالتی اخراج گفته که میدونم قوانین چی میگن ولی این خطا ها نباید قرمز داشته باشه و آرسنال فقط مستحق پنالتی بود.
    بیچاره معلومه اساسی ناراحته، دمش گرم که معذرت خواهی کرده

4. 3 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من همیشه ونگر رو به عنوان یه مربی میشناسم که خرید های کمی میکنه ولی وقتی خرید کنه، یه بازیکن آینده دار خوب میخره ولی الان چند وقته تو این فکرم که ونگر، چی تو این مونرئال دیده که خریدتش؟!!!! واقعا افتضاحه این، من تو این چند وقت هر چی بازی ازش دیدم، افتضاح و فاجعه بوده. اصلا در حد کریستال پالاس هم نیست چه برسه به آرسنال.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jamalu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Dark side of the Moon

پيش فرض

فلامینی یه الگوی فوق العاده ست. روحیه ش توی بازی و نگرشش به باشگاه لنگه نداره.
    خیلی ها موقع اومدنش فکر میکردن که آرسن جنس بنجل آورده. ولی حالا تفاوت بودن و نبودنش توی بازی خیلی دراماتیکه.

راجع به اوزیل تو مصاحبه گفته:
    "اون یکی از بازیکناییه که مقابل بایرن بیشترین دوندگی رو داشت. اون یه بازیکن تهاجمیه و اونقدرها عادت به بازی فیزیکی توی زمین نداشته. با این حال این کار رو انجام میده و من بهش افتخار میکنم چون تا آخرین لحظه تمام توانش رو بکار گرفت. همونطور که قبلن گفتم همه پشت مسوت هستن و اون یکی از نزدیکترین هم تیمی هامه. باهم خیلی صمیمی هستیم و داخل و خارج زمین هر کاری برای هم میکنیم. همه از بودنش خوشحالن چون خیلی بازیکن با استعدادیه و من نمیفهمم چرا مردم اینقدر بهش گیر میدن."

7. 3 کاربر از jamalu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آرسنال امروز فوق العاده بود. آرسنال بدون اوزیل یه تیم دیگست، واقعا خرید اوزیل بیخود بود. با اون پول میشد دو بازیکن خوب گرفت، حیف که ونگر مجبور شد به خاطر فشار بی منطق هوادارها، این خرید احساسی رو انجام بده. با اون پول میشد یوهان کابای و کریستین بنتکه رو خرید.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آرسنال امروز فوق العاده بود. آرسنال بدون اوزیل یه تیم دیگست، واقعا خرید اوزیل بیخود بود. با اون پول میشد دو بازیکن خوب گرفت، حیف که ونگر مجبور شد به خاطر فشار بی منطق هوادارها، این خرید احساسی رو انجام بده. با اون پول میشد یوهان کابای و کریستین بنتکه رو خرید.
    واقعا تحلیل های شما واسه من جالبه !!

خدا میدونه دید شما نسبت به فوتبال چیه !!

10. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

برد خوب و به موقع و روحیه بخش رو تبریک میگم. ولی سیتی یه بازی کمتر داره.

12. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا تحلیل های شما واسه من جالبه !!

خدا میدونه دید شما نسبت به فوتبال چیه !!
    دید من نسبت به فوتبال، واقع گرایانه و بر اساس منطق هستش. من اوزیل رو قبول ندارم و بیست میلیون پوند بیشتر نمی ارزه. اگه اوزیل نبود، الان آرسنال بایرن رو هم برده بود، بازی با لیورپول هم که دو تا پاس گل به لیورپولی ها داد. موفقیت امسال رئال هم به خاطر نبود بازیکن های کم کاری مثل اوزیله.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

15. 3 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دید من نسبت به فوتبال، واقع گرایانه و بر اساس منطق هستش. من اوزیل رو قبول ندارم و بیست میلیون پوند بیشتر نمی ارزه. اگه اوزیل نبود، الان آرسنال بایرن رو هم برده بود، بازی با لیورپول هم که دو تا پاس گل به لیورپولی ها داد. موفقیت امسال رئال هم به خاطر نبود بازیکن های کم کاری مثل اوزیله.
    اصلا اوزیل نبود دیگه الآن با کلی اختلاف اول بود آرسنال نه ؟
    برادر من چه استدلالیه ! مگه ریاضیه که فلانی نبود فلان بازی فلان موقعیت گل میشد و می بردیم یا 2 تا پاس نمیداد نمی باختیم ! صد تا عامل روی یه بازی تاثیر دارن حرکت با توپ و بدون توپ و کلی چیز دیگه .
    بعدشم تا جایی که یادمه شما که الآن انقدر سنگ ونگر رو به سینه میزنی و میپرستیش ، سر باختای قبلی تیم کلی ایراد گرفته بودی که نمیدونم بنجل خره و خسیسه و خرید بزرگ نمی کنه ! کلا با یه بازی شما نظرت راجع به همه چیز و همه کس عوض میشه و در کمال تعجب ادعای تعصب بر روی افراد/تیم ها رو هم داری .
    درضمن قرار بود یک نقد بسیار فنی بکنید بازی اوزیل رو !

17. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •