تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 148 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

وینگر پرتغالی تمدید کرد
    منچستر یونایتد خوشحال است که اعلام کند نانی قراردادش را تا سال 2018 تمدید کرده است .

دیوید مویز میگوید :" من واقعا خوشحالم که نانی قراردادش را تمدید کرده است . او توانایی بالایی دارد و در 26 سالگی در اوج دوران بازیش قرار دارد . من از توجهش به تمرینات تحت تاثیر قرار گرفته ام و مشتاق همکاری با وی در فصلهای اینده هستم . "

نانی ، وینگر پرتغالی میگوید :" بازی برای یونایتد تجربه فوق العاده ای برای من بوده است . وقتیکه به این باشگاه امدم تصور دست یافتن به همچین موفقیت هایی را نمیکردم . تمرین کردن روزانه با بازیکنان درجه یک که میخواهند هر سال جام ببرند محرک بسیار بزرگی برای من است . من بسیار خوشحالم که مربی جدید به من باور دارد و مشتاق کمک کردن به تیم برای کسب موفقیت های بیشتر در این فصل هستم . "

--------------------------------------------
    روزنامه نگار اگاه گاردین درباره تابستان یونایتد میگوید

دنیل تیلور گاردین که یکی از بهترین روزنامه گارها هست درباره تابستان یونایتد در تازه ترین مقالش توضیحاتی داده ....

هررا

یونایتد میدونه که فدراسیون فوتبال اسپانیا به رسانه ها اعلام کرده که ان 3 وکیل یک شرکت حقوقی اسپانیایی تحت استخدام یونایتد بودن و به درخواست ان ها به فدراسیون رفتن اما با این حال این موضوع را رد میکنن و موضعشان این هست که فقط خود یونایتد این صلاحیت را دارد که تایید کند این 3 وکیل از طرف ان ها بودن و یا نه ( شرکت حقوقی که 3 وکیل کارمند انجا بودن میگن بدلیل مفاد قراردادشان نمیتونند بگن که نماینده چه کسی بودن ، هررا هم میگه که نماینده خودش و وکیلش نبودن )

یونایتد اما تایید میکند که راجع به وضعیت حقوقی پیچیده قرارداد با چند وکیل و فرد اگاه صحبت کرده اما هیچ موقع قصد نداشتن که مبلغ بند جدایی ( 30 میلیون پوند ) رو بدن چون بازیکن رو حدود 20 میلیون پوند ارزش گذاری کرده بودن

یونایتد بعد از بازی 2 سال پیش با بیلبائو چند بازیکنشون از جمله هررا را زیر نظر داشتن و پیشنهادی به اندازه مقدار ارزش گذاریشون روی بازیکن دادن ولی بعد تاکید باشگاه بیلبائو مبنی بر پرداخت بند جدایی از خرید منصرف شدن و از اینکه حضور ان 3 وکیل و هیاهوی بعدیش باعث شده که این برداشت بشه که قصد خرید و پرداخت بند جدایی را داشتن ولی در اینکار شکست خوردن عصبانی اند

اوزیل

یونایتد همچنین از ادعاهای اخیر مبنی بر اینکه ارسنال ان ها را بر سر خرید اوزیل شکست داده متعجبند

اوزیل حدود 3 هفته پیش توسط پدر و کارگزارانش به یونایتد و بعد سیتی پیشنهاد داده شد ... یونایتد این پیشنهاد را رد کرد چون در ان موقع تصمیم قطعیشان را گرفته بودن که اجازه خروج به رونی نمیدن و با حضور رونی و کاگاوا در ان پست نیازی نمیبینند که بازیکنی با قیمت و دستمزد بالا در ان پست خریداری کنند

کاگاوا

کاگاوا علی رغم بازی نکردن در این فصل تا به اینجا کاملا در برنامه های مویز حضور دارد

مشکل تنها 2 چیز است : تابستان پرمشغله که با حضور در جام کنفدراسیون ها و حضور نصفه و نیمه در تور تابستانی بخاطر مسائل اسپانسرینگ تکمیل شد باعث شده که کادر فنی تصمیم به استفاده از شینجی موقعی که امادگی کامل بدنی و روانی دارد بگیرد تا از مصدومیت شدید ، ضربه خوردن اعتماد بنفسش و طولانی شدن زمان جا افتادنش جلوگیری کنند

یونایتد همچنین در خواست اتلتیکو مادرید برای خرید و یا قرض گرفتن کاگاوا رو فورا رد کرد است

رونی

یونایتد در پشت صحنه از اینکه انچنان تمرکز رسانه ای مبنی بر موفقیتشان در نگه داشتن رونی در حالیکه زمان و تلاش زیادی روی این موضوع که به عقیده شان میتواند فاکتور تعیین کننده در کورس قهرمانی باشد صرف کردن نشده ناراحت است

خواست رونی مبنی بر ترک باشگاه ، فعالیت پشت پرده پل استرتفورد مدیر برنامش که روابط خوبی با یونایتد و بخصوص سر الکس فرگوسن ندارد و تمایل شدید چلسی برای جذب رونی یکی از مسائل بزرگ این تابستان الدترافورد بوده و بیشتر از نصف زمانیکه مقامات یونایتد صرف خرید و فروش بازیکن در این تابستان کردن روی این موضوع گذاشته شده است ... یونایتد مصمم بود که اراده اش برای نگه داشتن رونی را نشان بدهد ... این ماجرا همچنان در جریان است و هر دو طرف قبول دارند که حل و فصل کلی مشکل اسان نخواهد بود اگر چه یونایتد نگه داشتن رونی در این تابستان و جلوگیری از تقویت چلسی را به عنوان یک پیرروزی برای خود میبینند

فابرگاس

یونایتد از چند ماه قبل با مدیر برنامه فابرگاس در ارتباط بوده و بهشان اطمینان داده شده بود که وی از ایده پیوستن به ان ها استقبال میکند و از اینکه در سال قبل جام جهانی چندان بهش فرصت بازی در پست دلخواه نرسد شدیدا احساس نگرانی میکند اما در نهایت این انتقال عملی نشد و یونایتد این را یک شکست میداند و عقیده دارد که ازشون توسط فابرگاس و کمپش برای اطمینان گرفتن از بارسا مبنی بر زمان بازی بیشتر و ارزش نهادن بیشتر استفاده شده است

تیاگو

ماجرای تیاگو اینجوری بازتاب داده شده که وی پیشنهاد یونایتد را بخاطر بایرن و گواردیولا رد کرده است در حالیکه این همه حقیقت نیست ... دلیل اصلی که یونایتد علی رغم توافق بر سر مسائل شخصی حاضر به دادن پیشنهاد نشد این بود که مویز کاملا باور نداشت که وی میتواند بازیکن مناسبی برای یونایتد و سیستمش باشد . یونایتد در زمان سر الکس حدود 3 سالی تیاگو را زیر نظر داشت و در ماه های اخر حضور سر الکس حتی مقدمات ترانسفر را فراهم کرد اما مویز همانجوری که تمام افراد داخل باشگاه اورتون شهادت میدهند دوست دارد که اطلاعات بسیار وسیعی از تمام جوانب بازیکن و سابقه اش داشته باشد و حتما مدت نسبتا طولانی بازی بازیکن را بطور دقیق زیر نظر داشته باشد تصمیم گرفت که بنا به همین دلایل علی رغم گزارش مثبت استعدادیاب های یونایتد دستور پیشنهاد رسمی برای تیاگو را صادر نکند.

این ماجرا بخوبی نخستین تجربه حضور مویز در یک بازار نقل و انتقالات کاملا جدید و متفاوت به نسبت ان بازاری که اورتون در ان حضور داشت و همچنین زمان کمش در این تابستان بدلیل قرارداد سر الکس که تا 1 جولای اعتبار داشت و خواست اورتون که وی تا پایان رسمی قراردادش که همان 1 جولای است نباید بطور رسمی در یونایتد مشغول بکار شود و در انجا حضور یابد را نشان میدهد .

نانی

یونایتد نمیخواست که چیزی را به مویز تحمیل کند به همین دلیل به وی قول دادن که بهش فرصت میدهند تا ترکیب بازیکنان فعلی را در فصل اول بررسی کند و بازیکنی را برخلاف نظرش نمیفروشند و به همین دلیل پیشنهاد تاتنهام برای خاویر هرناندز و همچنین درخواست 5 باشگاه مختلف برای صحبت بر سر نانی را رد کردند .

مویز در این تابستان خواهان 2 هافبک و همچنین یک دفاع چپ برای رقابت با اورا بود اما به دلایل مختلف تنها موفق به جذب فلاینی شدن و به همین خاطر مسئولان یونایتد در بین خود این موضوع که تابستان چندان موفقی نداشتند را قبول دارند .

یونایتد همچنین به اطلاع چندین رسانه رسانده است که از اینکه این موضوع مطرح میشود که باشگاهی با عظمت و تجربه اون ها در زمینه ترانسفرها 3 وکیل اسپانیایی که ادعا میکنند نمیشناسنشان استخدام کرده چون اطلاعی از وضعیت حقوقی و مالیاتی قراردادها در اسپانیا نداشته عصبانی و خشمگین است .

2. 9 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وین رونی در آستانه تمدید قرارداد با منچستریونایتد

اتفاقات تابستان امسال در مهلت نقل و انتقالات سرانجام به جایی ختم شده که وین رونی در آستانه تمدید قراردادش با شیاطین سرخ قرار گرفته است.

به نوشته روزنامه انگلیسی تلگراف، باشگاه منچستریونایتد قصد دارد یک قرارداد بلند مدت دیگر به وین رونی مهاجم ملی پوش این تیم ارائه دهد که شاید او را تا پایان دوران فوتبال در این باشگاه نگه دارد.
    قرارداد فعلی رونی در سال 2015 وقتی او 30 ساله شده به پایان خواهد رسید اما سران یونایتد مشتاق هستند این بازیکن تا بعد از آن زمان نیز در اولدترافورد بماند و برای شیاطین سرخ بازی کند. رونی در تابستان از چلسی و پاری سن ژرمن پیشنهاد داشت و گفته می‌شد قصد ترک اولدترافورد را دارد اما در نهایت در این تیم ماند. اخبار مبنی بر جدایی احتمالی رونی به دلیل اختلاف او با سرالکس فرگوسن در پایان فصل گذشته و استخدام دیوید مویس به عنوان سرمربی جدید بود. رونی در اورتون هم شاگرد مویس بود و به نظر اختلافاتی نیز با هم داشتند. آخرین باری که رونی قرارداد خود را با یونایتد تمدید کرد، سال 2010 بود که تقریبا همین شرایط پیش آمده بود و اختلاف رونی با فرگوسن باعث شده بود او به دنبال ترک باشگاه باشد اما سرانجام قرارداد خود را تا سال 2015 تمدید کرد.

4. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

همون 250 هزار پوند در هفته رو میخوان بهش بدن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

این ریوی دوست داشتنی!

7. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همون 250 هزار پوند در هفته رو میخوان بهش بدن؟
    شما مخالفی؟!!!
    یه نگاه به قیمت بیل بندازین قیمت رونی اتوماتیک دستتون میاد
    فوتبال فعلا بر مدار پول میچرخه درست یا غلطش رو کار ندارم اما وقتی قرار باشه یه ستاره رو توی تیمت حفظ کنی باید بهاشو بدی دیگه

باید حفظش کنیم چون این منچستر بدون رونی دیگه واقعا دیدن داره

9. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما مخالفی؟!!!
    یه نگاه به قیمت بیل بندازین قیمت رونی اتوماتیک دستتون میاد
    فوتبال فعلا بر مدار پول میچرخه درست یا غلطش رو کار ندارم اما وقتی قرار باشه یه ستاره رو توی تیمت حفظ کنی باید بهاشو بدی دیگه

باید حفظش کنیم چون این منچستر بدون رونی دیگه واقعا دیدن داره
    چرا میزنی؟؟
    سوال پرسید دیگه
    بعد اون قیمت خرید بیل بود ، نه مقدار دست مزد
    یه نکته ی دیگه جالب شده تازگیا هر تاپیکی بحث ارزش و مقدار پول دستمزد بازیکن میشه مبلغ قرارداد بیل رو مثال میزنه
    Last edited by Abdolreza2012; 09-09-2013 at 01:04.

11. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چرا میزنی؟؟
    سوال پرسید دیگه
    بعد اون قیمت خرید بیل بود ، نه مقدار دست مزد
    یه نکته ی دیگه جالب شده تازگیا هر تاپیکی بحث ارزش و مقدار پول دستمزد بازیکن میشه مبلغ قرارداد بیل رو مثال میزنه
    نه داداش زدن چیه من چاکر دوستمونم هستم
    آخه تو دوره ای که تیمایی مثل سیتی و... میان خیلی راحت ستاره ها رو میخرن
    تو دوره ای که تیمایی مثل موناکو یه شبه پر از بازیکن تاپ میشن
    نگه داشتن رونی توی تیمی مثل منچستر خواسته زیادیه؟

بی احترامی به بیل و رئال هم نباشه من اصلا کاری به قیمت بیل ندارم فقط منظورم این بود که رونی برای من و خیلی از طرفدارای منچستر قیمتش خیلی بیشتر از بیل هست
    فالکائو داره خداتومن در هفته پول میگیره دیگه این پولا برای رونی چیزی نیست

اگه احساس میشه بد حرف زدم از دوستمون عذر میخوام ولی به جان خودم من خیلی روی رونی حساسم
    99 درصد دوستام روی موبایل و اتاق و... عکس مسی و رونالدو رو زدن ولی من همیشه رونی همیشه
    یه بار بابام تازه سمند گرفته بود هنوز پلاکش نیومده بود رفتم روی در راننده نوشتم رونی وقتی دیدش من بدو اون بدو دور ماشین آخه لامصب چسب حروفش قوی بود راحت کنده نمیشد
    اون گل قیچی معروفش رو اگه قبل از خواب نگاه نکنم شبم روز نمیشه توی موبایلم گذاشتم تا میگیرم دستم و هدفون میذارم رو گوشم اولین کاری که میکنم اونو پلی میکنم
    اونم با گزارش اون یارو انگلیسیه که دهنش باز مونده بود نمیدونست چی بگه زبونش برای لحظاتی فلج شده بود

هر چی پول در هفته میگیره حلالش
    Last edited by +ali; 09-09-2013 at 08:47.

13. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

نامگذاری خیابانی به نام سرآلکس فرگوسن

به گزارش ایسنا، هر چند فرگوسن از هدایت منچستریونایتد پس از نزدیک به سه دهه خداحافظی کرد اما یاد و خاطر او هنوز در اذهان هواداران این تیم باقی است؛ چرا که دستاوردهای او با این تیم بزرگ فراموش‌نشدنی است.

شورای منطقه ترافورد شهر منچستر برای پاسداشت و قدردانی از مرد بزرگ شیاطین‌سرخ خیابانی را که به ورزشگاه اولدترافورد منتهی می‌شود، به نام سرآلکس فرگوسن نامگذاری کرد. نام کنونی این خیابان ووتر ریچ است که از این به بعد به نام چهره محبوب اولدترافورد خواهد بود. همچنین شورای منطقه ترافورد در مراسمی از فرگوسن قدردانی خواهد کرد.
    فرگوسن 71 ساله از این اقدام بسیار خوشحال است. او گفت: از این که چنین افتخاری را به دست آوردم، خوشحال هستم. وقتی در سال 1986 برای نخستین بار از این خیابان گذشتم انتظار چنین سفر طولانی را نداشتم.
    فرگوسن در سال 1986 هدایت قرمزپوشان شهر منچستر را برعهده گرفت و توانست با این تیم به قدرت نخست لیگ برتر انگلیس تبدیل شود. او پس از قهرمانی تیمش در فصل قبل لیگ برتر انگلیس به ماراتن طولانی خود با این تیم پایان داد و پس از 27 سال نشستن بر روی نیمکت شیاطین‌سرخ جای خود را به هموطنش دیوید مویس داد.

15. 5 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 | خواندنی |

فرگوسن رازهای مدیریتش را بازگو می‌کند: نگذار بازیکن قوی‌تر از تو شود / هیچ گزینه‌ای به جز بردن برای من وجود نداشت / ماجراجو بودیم و ریسک‌پذیر / هرگز نباید درجا زد

سر الکس فرگوسن در گفتگویی بسیار خواندنی با مجله هاروارد بیزنس ریویو روش مدیریت خود در منچستریونایتد را شرح داده است. در این مطلب گزیده هایی از صحبت های سر الکس را می خوانید.

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی اسطوره‌ای منچستریونایتد متدها و ذهنیتی را فاش کرده که باعث شد او در 26 سال مربی‌گری 28 قهرمانی بزرگ به دست بیاورد.

مربی اسکاتلندی اجازه داد اساتید دانشکده بازرگانی هاروارد متدهای او را در آخرین فصل حضورش در اولدترافورد زیر نظر گرفته و بررسی کنند. او همچنین در بازدید از دانشگاه هاروارد متدهایش را برای دانشجویان بیشتر توضیح داده است.

فرگوسن در مصاحبه‌ای مفصل با مجله هاروارد بیزنس ریویو گفته که اولین کارش پس از پیوستن به شیاطین سرخ تمرکز روی جوانان بود.

هراس و ستایش

هیچ کس دوست ندارد از او انتقاد شود. آدم‌های کمی هستند که با نقد بهتر شوند؛ اکثرا با تشویق بهتر می‌شوند. پس تلاش کردم که زمانی که می‌توانستم از تشویق استفاده کنم. برای یک بازیکن – یا برای هر انسانی – هیچ چیز بهتر از این نیست که بشنود: "کارت عالی بود". این بهترین کلماتی است که تاکنون ساخته شده. نیازی نیست که از صفات تفضیلی استفاده کنید.

اما در همین حین باید در رختکن زمانی که بازیکنان انتظارات را برآورده نمی‌سازند به اشتباهاتشان اشاره کنید. این‌جا تنبیه مهم می‌شود. من این کار را دقیقا بعد از بازی انجام می‌دادم. تا آغاز هفته بعد صبر نمی‌کردم. سریع انجامش می‌دادم و تمام می‌شد و می‌رفت. سپس به بازی بعدی می‌پرداختم. هیچ دلیلی ندارد بخواهید یک بازیکن را تا ابد زیر سوال ببرید.

به آنها می‌گفتم که اخلاق کاری بسیار مهم است. این کار انگار غرورشان را افزایش می‌داد. به آنها یادآوری می‌کردم که برای ساخت کاراکتر تیم باید به یکدیگر اعتماد داشته باشند، نه این که پشت آنها را خالی کنند.

در جلسات تمرینی تلاش می‌کردیم تیمی بسازیم از ورزشکاران برتر که از نظر تاکتیکی هم هوشمند بودند. اگر روش شما بیش از حد آسان‌گیرانه باشد نمی‌توانید به این هدف برسید. باید از فاکتور ترس استفاده کنید اما ممکن است زیاده‌روی کنید. اگر بازیکنان تمام مدت بترسند هم خوب کار نخواهند کرد. پیرتر که شده‌ام دریافته‌ام که اگر در تمام مدت خشم بگیرید جواب نمی‌دهد. باید لحظات را دریابید. به عنوان مربی باید نقش‌های متفاوتی را در زمان‌های مختلف بازی کنید. گاهی باید دکتر باشید. گاهی معلم. گاهی هم پدر.

از لحظه‌ای که به منچستریونایتد آمدن تنها به یک چیز فکر می‌کردم: این که باشگاهی برای فوتبال بسازم. می‌خواستم از پایین‌ترین سطح شروع به ساختن کنم.

می‌دانستم تمرکز روی جوانان هم برازنده تاریخ باشگاه است و هم این که تجربه قبلی مربی‌گری من نشان می‌داد بردن با بازیکنان جوان شدنی است و من هم خوب بلدم با آنها کار کنم. پس اعتماد به نفس لازم را داشتم و مطمئن بودم که اگر یونایتد قرار است باز هم معنایی بیابد باید حتما ساختار جوانان را بازسازی کرد. می‌توانید بگویید کار من شجاعانه بود. اما بخت و اقبال هم با شجاعان است.

در برخی باشگاه‌ها تنها کافی است سه بازی پیاپی را ببازید تا اخراجتان کنند. در دنیای امروز فوتبال با مدیران و مالکان جدید مطمئن نیستم باشگاهی وجود داشته باشد که صبر کند تا مربی تیمش را در طول چهار سال بسازد.

بردن بازی تنها سودی کوتاه‌مدت است. ممکن است بازی بعدی را ببازید. اما ساخت یک باشگاه با خود استمرار و ثبات به همراه می‌آورد.

همیشه تلاش می‌کردم ثابت کنم این موضوع صحیح نیست. اما با این حال باور دارم که چرخه یک تیم موفق شاید چهار سال طول بکشد و سپس تغییراتی لازم است. پس تلاش کردم سه، چهار سال آینده تیم را به تصویر بکشم و بر اساس آن تصمیم بگیرم.

چون برای مدتی چنین طولانی در یونایتد بودم می‌توانستم پیشاپیش نقشه بکشم. هیچ کسی انتظار نداشت من جایی بروم. از این نظر بسیار خوش‌شانس بوده‌ام.

هر کاری که کردم برای این بود که استانداردهایی که به عنوان یک باشگاه فوتبال قرار داده بودیم را حفظ کنیم. این شامل تمامی مراحل ساخت تیم و آماده‌سازی آن، صحبت‌های انگیزی و صحبت‌های تاکتیکی می‌شد. من باید انتظارات بازیکنان را بالا می‌بردم. آنها هرگز نباید تسلیم می‌شدند.

همیشه به آنها می‌گفتم: یک بار که تسلیم شوید دفعه دوم هم تسلیم خواهید شد. به نظر می‌رسید روحیه کاری و انرژی را در تمام باشگاه پخش می‌کردم.

فوق ستاره‌ها با غرورشان برخلاف آن‌چه برخی فکر می‌کنند مشکل‌ساز نیستند. آنها نیاز دارند برنده باشند چون این کار غرورشان و آن "من"شان را ماساژ می‌دهد و هر کاری لازم باشد برای برنده شدن انجام می‌دهند. می‌دیدم رونالدو، بکام، گیگز، اسکولز و بقیه ساعت‌ها تمرین می‌کنند.

اگر روزی می‌آمد که بازیکنان مربی منچستریونایتد را کنترل کنند – مثلا بازیکنان بگویند تمرین چگونه باشد، چه روزهایی تعطیل باشد، انضباط چگونه حاکم باشد و تاکتیک‌ها چه باشد – منچستریونایتد دیگر آن منچستریونایتدی نمی‌شد که اکنون می‌شناسیم.

پیش از آن که به یونایتد بیایم به خود گفتم قرار نیست به احدی اجازه بدهم قوی‌تر از من باشد. شخصیت شما باید بزرگ‌تر از آنها باشد. این نکته ضروری است.

بردن با گل‌های دیرهنگام

بردن در ذات من است. من استانداردهایم را در این مدت طولانی چنان تنظیم کرده‌ام که هیچ گزینه دیگری برایم نمانده است. من مجبورم پیروز شوم. انتظار داشتم هر گاه که بازی می‌کنیم برنده شویم. حتی اگر پنج نفر از مهم‌ترین بازیکنانم هم مصوم بودند انتظار برد داشتم.

من انسان ریسک‌کننده‌ای هستم. دیدید که در دقایق پایانی مسابقاتمان چگونه بازی می‌کردیم. اگر در بین دو نیمه عقب بودیم پیام من ساده بود: وحشت‌زده نشوید. تنها روی انجام وظیفه تمرکز کنید.

اگر 15 دقیقه تا پایان مسابقه مانده بود و هنوز عقب بودیم، مثلا با نتیجه دو بر یک، آماده ریسک بیشتر می‌شدم. حتی اگر سه بر یک می‌باختیم هم کاملا راضی می‌بودم چون در این صورت معنایش این بود که ما فرصت خوبی برای تساوی یا برد برای خود ساخته بودیم. پس در 15 دقیقه پایانی تلاشمان را انجام می‌دادیم. بازیکن تهاجمی دیگری به زمین می‌فرستادم و کمتر نگران دفاع می‌شدم. می‌دانستیم که اگر در نهایت سه بر دو پیروز شویم احساسی رویایی خواهیم داشت و اگر سه بر یک می‌باختیم هم فرقی نمی‌کرد چون باخت، باخت بود دیگر.

سبک ما این بود: مثبت باشید و ماجراجو و ریسک‌پذیر. ما می‌خواستیم بازی را ببریم. طرفدارانمان این را درک می‌کردند و از این موضوع حمایت می‌کردند. تماشای بازی ما در 15 دقیقه پایانی حسی عالی داشت. ما محوطه جریمه را بمباران می‌کردیم. بازیکنان را همه‌جا می‌دیدید. آنها نبردی واقعی را به نمایش می‌گذاشتند. البته خب ممکن بود ضدحمله‌ای انجام شود و کار تمام شود. اما لذت پیروزی، آن هم زمانی که فکر می‌کردید باخت در راه است، وصف‌ناپذیر است.

لحظاتی پیش می‌آید که باید از خود بپرسید آیا بازیکنان خاصی هستند که روی جو رختکن، عملکرد تیم و کنترل شما بر بازیکنان و کارکنان اثر می‌گذارند یا نه. اگر بودند باید سیمشان را قطع می‌کردید.

مطلقا هیچ راه حل دیگری وجود نداشت. حتی اگر او بهترین بازیکن دنیا بود هم اهمیتی نداشت. دید بلندمدت باشگاه مهم‌تر از هر بازیکنی است. مربی باید مهم‌ترین فرد باشگاه باشد.

برخی باشگاه‌های انگلیسی مربیانشان را به حدی عوض می‌کنند که بازیکنان در رختکن قدرت می‌گیرند. این بسیار خطرناک است. اگر مربی کنترلی نداشته باشد که دوام نمی‌آورد. باید به جایگاهی برسید که کنترلتان فراگیر باشد.

بازیکنان باید بفهمند که به عنوان مربی در موضع کنترل رویدادها هستید. اگر از خود بپرسید: "آیا بازیکنان دوستم دارند؟" زندگی را بر خود بسیار سخت می‌سازید. اگر کارم را درست انجام دهم بازیکنان به من احترام می‌گذارند و این تنها چیزی است که نیاز دارید.

زمانی که بازیکنی اثر منفی می‌گذاشت به‌سرعت اقدام می‌کردم. برخی می‌گویند حرکات من غیرارادی بود. اما به نظرم مهم بود که سریع در ذهن خود به نتیجه برسم. چرا باید شب‌ها با شک و تردید می‌خوابیدم؟ پس فردا صبح بیدار می‌شدم و گام‌های لازم برای برقراری انضباط را برمی‌داشتم.

مشاهده بخش آخر ساختار مربی‌گری من بود. زمانی که کار مربی‌گری را آغاز کردم به چندین اصل اساسی اتکا کردم: این که خوب بازی کنم، مهارت‌های فنی برای موفقیت در بالاترین سطح را داشته باشم، بتوانم بازیکنان را هدایت کنم، و بتوانم تصمیم بگیرم.

اگر می‌دیدم عادات یک بازیکن تغییر کرده یا شور و شوق او ناگهان فروکش کرده اوضاعش را بیشتر زیر نظر می‌گرفتم. نکند مشکل خانوادگی دارد؟ آیا از نظر مالی در مضیقه است؟ خسته شده است؟ چه حس و حالی دارد؟ گاهی حتی می‌توانستم مصدومیت بازیکنان را تشخیص دهم. آن هم زمانی که خودشان فکر می‌کردند مشکلی ندارند!

فکر نمی‌کنم اکثر مردم ارزش زیر نظر گرفتن را کاملا درک کنند. اما این کار بخشی کلیدی از مهارت‌های مدیریت من بود. توانایی دیدن مسائل نکته‌ای است کلیدی. یا دقیق‌تر بگویم، توانایی دیدن چیزهایی که انتظار دیدنشان را نداری.

زمانی که شروع کردم خبری از ایجنت‌ها نبود و هرچند مسابقات پخش تلویزیونی می‌شدند رسانه‌ها بازیکنان را تا حد هنرپیشگان بالا نمی‌بردند و مرتبا دنبال ماجراهای جدیدی درباره‌شان نبودند. ورزشگاه‌ها بهتر شده‌اند، اوضاع زمین‌ها عالی است و علم ورزش اثر بسیاری در آماده‌سازی تیم‌ها گذاشته است.

مالکانی از روسیه، خاورمیانه و نقاط دیگر پول بسیاری به این بازی آورده‌اند و به مربیان فشار می‌آورند. بازیکنان زندگی تحت حفاظت بیشتری دارند و به این دلیل نسبت به 25 سال پیش بسیار شکننده‌تر و حساس‌تر شده‌اند.

یکی از چیزهایی که در طول این سال‌ها عالی انجام دادم مدیریت تغییر بود. بر این باورم که با پذیرش تغییر است که آن را کنترل می‌کنید. این همچنین یعنی به بازیکنانی که استخدام می‌کنی باید اعتماد کنی. از همان لحظه‌ای که کارکنان را استخدام می‌کنی باید به این که آنها کارشان را انجام می‌دهند اعتماد کنی. اگر بخواهی مدیریت در سطح خُرد انجام دهی و به افراد بگویی دقیقا چه کاری انجام دهند پس چرا استخدامشان کرده‌ای؟

مهم‌ترین نکته این است که درجا نزنی. چند سال قبل به دیوید گیل گفتم: تنها راهی که می‌توانیم بازیکنان را در منچستریونایتد نگاه داریم این است که بهترین زمین تمرین اروپا را داشته باشیم. از آن زمان بود که مرکز پزشکی را به راه انداختیم. نمی‌شد دست روی دست بگذاریم و بنشینیم.

اکثر افرادی که سابقه‌ای مانند من دارند به دنبال تغییر نیستند. اما من همیشه حس می‌کردم نمی‌شود تغییر نکنی. ما باید موفق می‌بودیم. چون هیچ گزینه دیگری برای من وجود نداشت. پس من هر ابزاری را برای بهبود بررسی می‌کردم. من به سخت‌کوشی ادامه می‌دادم. برایم هر موفقیتی انگار اولین موفقیتم بود. کار من این بود که بهترین فرصت ممکن برای پیروزی را در اختیارمان قرار دهم. این چیزی بود که من را به پیش راند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اهدا کلید منطقه الترافورد به سرالکس فرگوسن

این مربی اسکاتلندی که در پایان فصل گذشته از دنیای مربیگری خداحافظی کرد،در 26 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 13 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان به دست آورد
    سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی اسطوره ای باشگاه منچستریونایتد، به پاس افتخارات فوق العاده ای که در دوران حضورش در این باشگاه کسب کرد، کلید منطقه ترافورد را دریافت خواهد کرد. همچنین قرار است یک جاده در اطراف ورزشگاه الدترافورد به نام او شود.
    این مربی اسکاتلندی که در پایان فصل گذشته از دنیای مربیگری خداحافظی کرد، در 26 سالی که هدایت شیاطین سرخ را برعهده داشت، 13 قهرمانی در لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان به دست آورد. او در مجموع 38 جام مختلف برای این باشگاه به دست آورد و بسیاری او را بزرگترین مربی تاریخ فوتبال می دانند.
    فرگوسن پیش از این کلید شهر آبردین را هم به خاطر دستاوردهایی که با باشگاه این شهر داشت، دریافت کرده بود. اکنون قرار است شورای منطقه ترافورد به افتخار او در روز 14 اکتبر (32 روز دیگر) مراسمی برگزار کرده و کلید این منطقه را او به اهدا کنند.
    فرگی به خبرنگاران گفت:" اینکه این نشان را از شورای منطقه ترافورد دریافت کنم، باعث خوشحالی ام خواهد شد. وقتی در سال 1986 به الدترافورد آمدم، کمترین ایده ای در مورد روزهایی که در انتظارم خواهد بود، نداشتم. کمتر از ربع قرن بعد، به دست آوردن کلید منطقه ترافورد و بودن یک خیابان به اسم من، واقعا غرورانگیز است."
    مت کالج، رئیس شورای منطقه ترافورد هم گفت:" سرالکس فرگوسن نقش مهمی در توسعه این منطقه در دوران هدایت قدرتمندانه اش در باشگاه منچستریونایتد داشت. دادن این نشان به او و تغییر نام یکی از خیابان منطقه، تقدیر مناسبی می تواند از او باشد."
    پیش از این باشگاه منچستریونایتد بخشی از جایگاه ورزشگاه الدترافورد را به نام فرگوسن نام گذاری کرده بود و یک مجسمه از او نیز مقابل یکی از ورودی های این ورزشگاه نصب شده است. در دیگر ورودی ورزشگاه الدترافورد، مجسمه سرمت بازبی، دیگر مربی اسطوره ای شیاطین سرخ قرار دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •