سلام
آزاد فقط تهران داره تراز 9300 هم می خواد (اگه اشتباه نکنم)
بله کنکور سراسری شرکت می کنید که به نظرم با تراز 8000 جاهای دور برای مصاحبه قبولید اگر هم مدرک کامپیوتر و زبان داشته باشید در مصاحبه احتمال قبولیش خیلیه
سلام
آزاد فقط تهران داره تراز 9300 هم می خواد (اگه اشتباه نکنم)
بله کنکور سراسری شرکت می کنید که به نظرم با تراز 8000 جاهای دور برای مصاحبه قبولید اگر هم مدرک کامپیوتر و زبان داشته باشید در مصاحبه احتمال قبولیش خیلیه
من زنگ زدم به دانشگاه تهران واحد بین الملل ! گفت دندانپزشکی رتبه 6000 میخواد ! ترمی فکر کنم 7 میلیون ناقابل![]()
چطوره از الان که 8 ماه به کنکور مونده، دنبال آزاد نگردین. بخون دولتی قبول شو. مگه شما از اونایی که قبول میشن چیزی کم داری؟!
اینو همینجوری جهت کنجکاوی زنگ زدم ! وگرنه من دانشگاه آزاد هم نمیرم ! شده 10 سال هم پشت کنکور بمونم باید دانشگاه دولتی برم !!! من خودم الان 3 سالی هست که از محفل درس و انس دور بودم![]()
![]()
من بعد از چند وقت دارم دوباره پست میذارم
میخوام نظرتونو در باره یه چیزی بدونم خواهش میکنم جواب بدین
مثلا من رو فیزیک 30 درصد برنامه ریزی کردم
یه سری ها میگن بشین پیش2 با ترمودینامیک و گرما و ویژگی رو چند دور خوب بخون از رو گاج صد درصد به هدفت میرسی
یه سری هم میگن باید کل مطالب رو بخونی چون ممکنه سوالات اسون از بخشای سختی مثل دینامیک بیادش
به نظر شما کدوم یک از این حرفا درسته ؟
بچه ها از دینامیک + حرکت نوسانی کلا 7 تا تست میاد
اگه میشه یا بخشای آسونشو بگین همونا رو بخونم یا اگه میتونین بخشای سختشو بگین که نخونم.
من کلا 2-3 تا تست از این 7تا رو بگیرم راضیم
چرا 30 ؟ مشکلت چیه که اینقدر کم میخوای بزنی؟
بشین از الان خوب بخون میتونی بالاتر از اینا بزنی
بنظرم همه رو بخون و بعد از عید مبحث رو حذف کن
تازه با فیزیک سه و نور خیلی خیلی راحت تر میشه درصد آورد!! نوسان رو بخونی بعدش میری موج های مکانیکی هم میخونی دیگه خلاص
بنظرم همه رو بخون با تستای سراری تالیفی نزن! اگه به سراسری ها مسلط شی درصد بهتر اینا میشه
سلام
بخش انتگرال از فصل آخر ریاضی پیش تجربی حذف شده برای 93 ؟
بخش اول فیزیک 3 یعنی ترمودینامیک هم حذف شده؟
شیمی 2 چطور؟
یعنی سوال ازشون نمیدن توی کنکور 93؟
از بیشتر بدانیم ها و مطالعه ازاد توی کنکور سوال میدن؟؟
سلام
انتگرال حذف نشده و هنوز هست
فیزیک سوم ریاضی این فصل رو داره برای تجربی از اولم نبود
شمی دو هم 11 سوال داره در کنکور!!
خیر نمیاد
ممنون امیر جان
پس خیالم راحت باشه دیگه برای مطالعه آزاد ها و بیشتر بدانیم ها
من کتاب چاپ 92 ریاضی تجربی پیش که گرفتم چیزی به نام انتگرال اصلا نداره.گویا حذف شده.برای همین میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)