اکثر کریستالهایی که برای این گوشی موجودند،اینطورین.
من که چند وقته بیخیال کریستال و این جور چیزا شدم.
بابا خود گوشیو عشق است. حیف نیست ظاهر قشنگشو با کریستال خراب کنی!![]()
اکثر کریستالهایی که برای این گوشی موجودند،اینطورین.
من که چند وقته بیخیال کریستال و این جور چیزا شدم.
بابا خود گوشیو عشق است. حیف نیست ظاهر قشنگشو با کریستال خراب کنی!![]()
این واژه به معنی اینه که گوشی های رجیستر دستی پس از فلش کردن حالت رجیستر خودشونو از دست می دن و باید دوباره رجیستر بشند ولی رجیستر اصلی ها دیگه این مشکلو نداره حا فهمیدی یا وفهمونمت
اگه مث من دوربین گوشی واست مهمه شک نگن به 750
در ضمن نداشتن فلاش در 6630 خیلی محدودیت میاره
کسی جواب منو نمیده؟؟؟آخه فوریه!
سلام
آیا راهی برای افزایش کیفیت فیلمبرداری 750 هست؟ آخه n91 هم دوربین 2مگا داره ولی کیفیت فیلمش خیلی بهتر از این گوشیه.
ممنون می شم کمکم کنین.
باز هم سلام
راهی واسه برداشتم محدودیت زمانی واسه زنگ اس ام اس وجود داره؟
من اونو نميگم. اي ي ي كه الآن وگفتي:این واژه به معنی اینه که گوشی های رجیستر دستی پس از فلش کردن حالت رجیستر خودشونو از دست می دن و باید دوباره رجیستر بشند ولی رجیستر اصلی ها دیگه این مشکلو نداره حا فهمیدی یا وفهمونمت
اي يعني چه؟فلش كردن
ممنون
چطور میشه اس ام اس رو محدود به افراد خاصی کرد؟مثلا اگر من نخوام از یه نفر اس ام اس بگیرم چطور باید اینکارو بکنم؟فكر نمي كنم راهي داشته باشه. ولي اگه فهميديد لطفاً به ما هم بگيد.کسی جواب منو نمیده؟؟؟آخه فوریه!
به خصوص ميخوام بدونم راهي هست كه تماس هاي تلفني بعضي مخاطبين رو مسدود كنيم؟
ممنون
سلام دوستان من گوشيم k750 است.
هيچگونه فارسي هم در قسمت Language نداره اگه ميشه فايل فارسي ساز كردن اين مدل رو برام بذاريد چون براي SMS فرستادن خيلي لازم دارم حداقل اگه فارسي بنويسه خيلي خوبه
متشكرم از سايت بسيار خوب و پر فايده تان.
منتظرم.....
تا اونجايي كه ميدونم اين هم راه حلي نداره. البته شما بايد توي تنظيمات دوربين، picture size رو روي Large و Picture Quality رو روي Fine بگذاريد. شايد كمي بهتر بشه.آیا راهی برای افزایش کیفیت فیلمبرداری 750 هست؟ آخه n91 هم دوربین 2مگا داره ولی کیفیت فیلمش خیلی بهتر از این گوشیه.
ممنون می شم کمکم کنین.
منظورتون از محدوديت زماني چيه؟ يعني مثل بعضي گوشيهاي ديگه، اگه اس ام اس رو نخونديم، هر 5 دقيقه يك بار بهمون يادآوري كنه؟ اين هم فكر نمي كنم امكان پذير باشه. كلاً K750 عليرغم امكانات زيادي كه داره، اختيار زيادي در شخصي سازي تنظيمات به كاربران نميده. مثلاً (با روش هاي معمولي) نميشه صداي دوربين رو قطع كرد، يا ولوم صداي keypad رو كم و زياد كرد.راهی واسه برداشتم محدودیت زمانی واسه زنگ اس ام اس وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)