تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 293 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2930

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] عکسهایی که گرفتیم (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط تشکر به نظرم کم بود.

به نظرم نور و فضا بی نظیره
    بهش 20 میدم
    Like

2. 7 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فتوشاپ کردن عکس باعث تار شدن و تیره شدنش شده! در صورتیکه فتو شاپ می کنند که شفاف بشه و روشن
    هیچوقت برای ادیت عکس از بلور استفاده نکنید
    من در این قسمت با شما مخالفم فتوشاپ (و برنامه‌های مشابه دیگر) برای ادیت عکسها و نزدیک کردن یا حتی تغییر کامل آنها برای نزدیکتر کردن هر چه بیشتر آنها به نگاه خاص صاحب عکس می‌باشد و این همیشه شامل افزایش آب و رنگ و روشنایی تصویر نیست چون ممکن است مثلا افکت مورد نظر عکاس بدبختی و فلاکت باشد

بلور هم مثل سایر ابزارهای فتوشاپ کاربردهای خاص خودش را دارد و احتمالا یکی از پرکاربردترین ابزارهای فتوشاپ به ویژه در روتوش تصاویر پرتره می‌باشد.

ارادتمند

4. 3 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

D7000
    متشکل از 18 شات عمودی

6. 18 کاربر از Spak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 8 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باحاله. رفته تو مایه های نقاشی های آبرنگ.
    با این سایزی که شما عکاسی کردی جون میده واسه یه پرینت حسابی چند متری! اون موقع عزمت منظره رو با تمام وجود حس میکنی...

10. 4 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یک توضیح کامل و جامع از همون لحظه عکاسی تا ویرایش و... میدی؟
    تنظیمات دوربین چی بود ؟با چه نرم افزاری ویرایش کردی ؟ابره را چطور اینقدر خوب در اوردی .؟HDR هم استفاده کردی ؟
    کلا
    Now, explain it to me like I'm a four-year-old

12. 4 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من در این قسمت با شما مخالفم فتوشاپ (و برنامه‌های مشابه دیگر) برای ادیت عکسها و نزدیک کردن یا حتی تغییر کامل آنها برای نزدیکتر کردن هر چه بیشتر آنها به نگاه خاص صاحب عکس می‌باشد و این همیشه شامل افزایش آب و رنگ و روشنایی تصویر نیست چون ممکن است مثلا افکت مورد نظر عکاس بدبختی و فلاکت باشد

بلور هم مثل سایر ابزارهای فتوشاپ کاربردهای خاص خودش را دارد و احتمالا یکی از پرکاربردترین ابزارهای فتوشاپ به ویژه در روتوش تصاویر پرتره می‌باشد.

ارادتمند

بله عکس پرتره که بحثش جداست. صورت انسان را با بلور روتوش می کنند که اجزاش از بین بره . چون صورت انسان اگه صاف بشه خوشگل تر میشه. ولی طبیعت کاملا برعکسه. هر چی اجزای بیشتری نمایان باشه جلوه بیشتری داره.

من منظورم عکاسی منظره بود. به نظرم باید تک تک اجزای منظره از جمله علف توی عکس پیدا باشه. بلور باعث می شه عکس طبیعت تار بشه. عکس پرتره هم که از بلور یا Median استفاده می کنند فقط برای چهره کاربرد داره. فضای اطراف آدم را نباید بلور کرد. الان عکسی را که mahpesar فرستادند نگاه کنید. تک تک اجزای عکس پیداست. انگار آدم همونجاست. تک تک علفها پیدا هستند اما اگر این عکس بلور بشه دیگه این خاصیت را نداره.

فکرشو بکنید برید کلی پول دوربین گرون قیمت بدین. چون می دونید که مگا پیکسل هر چی بیشتر باشه کیفیت عکس بالاتره و اجزای بیشتری توی عکس پیداست ، بعد یهو بیاین با بلور تمام پیکسلها را از بین ببرید. یهو مثلا 40 مگا پیکسل بشه 2 مگا پیکسل
    Last edited by sara_program; 09-09-2013 at 09:10.

14. 4 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

من منظورم عکاسی منظره بود. به نظرم باید تک تک اجزای منظره از جمله علف توی عکس پیدا باشه. بلور باعث می شه عکس طبیعت تار بشه. عکس پرتره هم که از بلور یا Median استفاده می کنند فقط برای چهره کاربرد داره. فضای اطراف آدم را نباید بلور کرد. الان عکسی را که mahpesar فرستادند نگاه کنید. تک تک اجزای عکس پیداست. انگار آدم همونجاست. تک تک علفها پیدا هستند اما اگر این عکس بلور بشه دیگه این خاصیت را نداره.
    مرسی از لطفی که به عکس من دارید، خودم رو در اون حد نمیدونم
    امیدوارم که تشویق و راهنمایی شما و همه دوستان و مدیران باعث بشه
    با تلاش بیبشتری در عکاسی پیشرفت کنم و خوشحالم که از عکسم خوشتون اومد

در مورد عکس دوستمون vtn54 که عکسای زیبایی هم اینجا قرار دادند من با شما موافقم

که میشد عکسشون ادیت بهتری کرد و شاید افکت بلور کمتر استفاده کرد(از نظر خودم)

ولی همینطور که توضیح دادن و خودتون هم تایید کردید افکت بلور در عکاسی کاربردای زیادی

داره اگه درست استفاده بشه به زیبایی کار کمک میکنه

برای روشن تر شدن موضوع لازم دیدم کمی درباره افکت بلور اینجا توضیحاتی بدم

برای مثال میشه برای متمایز کردن سوژه از پس زمینه از این افکت برای فلو کردن بک گراند استفاده کرد

یا برای تاثیرگذاری بیشتر حتی میشه قسمتی از پیش زمینه رو بلور کرد که اگه در مرحله عکاسی هم این

اتفاق با تغییر دیافراگم و وفوکس انجام نشده باشه میشه در مرحله ویرایش این کارو کرد.

ما در عکاسی منظره سبکی به نام عکاسی تیلت شیفت / tilt-shift داریم که برای عکسبرداری
    از لنزهایی با همین نام استفاده میشه و میتونیم تصاویر بسیار زیبایی ایجاد کنیم
    که حاشیه کادر این عکسها معمولا فلو است که به زیبایی کار کمک میکنه
    و چون این لنزها بسیار گران قیمت هم هستند
    به همین دلیل در مرحله ویرایش عکس های با لنز واید رو میشه بوسیله فتوشاپ و افکت بلور
    افکت لنزهای تیلت شیفت رو شبیه سازی کرد که خودش یک سبکی در عکاسی
    البته معمولا سوژه اصلی عکس با وضوح بسیار خوبی و عمق میدان بالا ست
    که افکت مینیاتوری هم نامیده میشه

توصیه میکنم حتما این نو عکاسی رو در گوگل یا بینگ جستجو کنید و از دیدن عکسهاش لذت ببرید
    توضیحات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند عکس رو در ادامه برای نمونه قرار میدم :

شاید بعضی دوستان از این نو سبک کمتر اطلاع داشته باشند امیدوارم از نظر مدیران اشکالی نداشته باشه
    Last edited by mahpesar; 09-09-2013 at 12:28.

16. 6 کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فکرشو بکنید برید کلی پول دوربین گرون قیمت بدین. چون می دونید که مگا پیکسل هر چی بیشتر باشه کیفیت عکس بالاتره و اجزای بیشتری توی عکس پیداست ، بعد یهو بیاین با بلور تمام پیکسلها را از بین ببرید. یهو مثلا 40 مگا پیکسل بشه 2 مگا پیکسل
    یک نکته رو لازم دیدم ذکر کنم. بزرگترین اشتباه در مورد دوربینهای دیجیتال اینه که تصور میشه هرچه دوربین تعداد پیکسل بالاتری رو بتونه ثبت کنه پس کیفیت بهتری داره. درصورتی که اصلا اینگونه نیست.
    مثلا یک موبایل با دوربین 8 مگاپیکسلی آیا کیفیت عکساش مثل دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی هست؟

18. 3 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک نکته رو لازم دیدم ذکر کنم. بزرگترین اشتباه در مورد دوربینهای دیجیتال اینه که تصور میشه هرچه دوربین تعداد پیکسل بالاتری رو بتونه ثبت کنه پس کیفیت بهتری داره. درصورتی که اصلا اینگونه نیست.
    مثلا یک موبایل با دوربین 8 مگاپیکسلی آیا کیفیت عکساش مثل دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی هست؟
    مسلماً نه !!! ولی کیفیت دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسلی بیشتر از کیفیت دوربین دیجیتال 2 مگاپیکسلی است.

پیکسل یکی از عوامل مهم در کیفیته. کافی نیست ولی لازمه...

20. 3 کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •