تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 59 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نسخه سفيد كنسول xbox one كه فعلا مخصوص كارمندان بخش ايكس باكس هست بانضمام امكانات رايگاني كه واسشون همراه كنسول داده ميشه و كنارش نوشته شده(اي كاش اين نسخه سريعتر عمومي بشه چون واقعا خيلي زيباتر از سياهس به نظرم) :

.

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

وقتی اینطوری معرفی میشه،مطمئنا زود به بازار عمومی عرضه میشه!!!

+
    ولی به نظر من هنوز هم مشکیش جذابتره...........
    فقط خیلی عالی میشه اگه اون یک سال گلد رایگان هم روش بدن

4. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میگم این سایت DC داره PS4 با قیمت 1,700,000 پیش فروش میکنه.به نظرتون خوبه قیمتش بچه ها؟میشه اطمینان کرد و سفارش داد؟

محتوای مخفی: لینک سایت 
    http://dcinpc.com/store/index.php?route=product/product&product_id=326

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

میگم این سایت DC داره PS4 با قیمت 1,700,000 پیش فروش میکنه.به نظرتون خوبه قیمتش بچه ها؟میشه اطمینان کرد و سفارش داد؟

میبینم که فن های X1 هم دارن میان طرف ما!!!!
      محتوای مخفی: :دی 
    شوخی کردم،چون خودمم احتمالا X1 رو برای فان میگیرم

+
    از نظر اعتماد که بله،کارشون درسته............
    ولی گردش مالیشون به ما نمیرسه

در ضمن،اینم مطمئن باشید به جای اون صد تومن یکم بیشتر باید بپردازید موقع تحویل،شاید تا 2 تومن هم بره بالا...............
    توصیه میکنم بذارید یک ماه بعد از عرضه ی کنسول،خیلی شیک و مجلسی برید خرید کنید.............

در ضمن،اینم در نظر داشته باشید شاید شاید شاید شاید ارز بیاد پایین و اون موقع هستش که شما بدو و نیما بدو.....................
    خوب هم میدوئه،یه بار ساعت 4 صبح لب ساحل با چاقو دنبالش کردم به شوخی،عین چی ترسیده بود

7. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه داداش مگر دنبالت کردن..
    این سایتش خیلی بدون چِــفتُ بَســتِ اصلآ حساب کتاب درستی نداره!از همینجاش باید متوجه بشی که وقتی قیمت دقیق نداره یعنی همش کشک
    والا همه اشتیاق دارن زود بگیرن ولی تو مملکت ما بهترین کار صبر کردنِ چون هیچ حساب کتابی به قیمتها نیست
    1 ماه بعد از شِـــیر شدن کنسول به بازار جهانی تو بازار ایران فَت و فراوون یافت میشه چون به این زودیا -- نمیشه اوریج خورها میرن سمتش

9. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میبینم که فن های X1 هم دارن میان طرف ما!!!!
    شوخی کردم،چون خودمم احتمالا X1 رو برای فان میگیرم

+
    از نظر اعتماد که بله،کارشون درسته............
    ولی گردش مالیشون به ما نمیرسه

در ضمن،اینم مطمئن باشید به جای اون صد تومن یکم بیشتر باید بپردازید موقع تحویل،شاید تا 2 تومن هم بره بالا...............
    توصیه میکنم بذارید یک ماه بعد از عرضه ی کنسول،خیلی شیک و مجلسی برید خرید کنید.............

در ضمن،اینم در نظر داشته باشید شاید شاید شاید شاید ارز بیاد پایین و اون موقع هستش که شما بدو و نیما بدو.....................
    خوب هم میدوئه،یه بار ساعت 4 صبح لب ساحل با چاقو دنبالش کردم به شوخی،عین چی ترسیده بود
    متشکرم
    اینو میدونم ولی خب عجولم دیگه ! هر شب خواب و رویای قشنگ کنسولهای نسل بعد رو میبینم دیگه خسته شدم

آخه داداش مگر دنبالت کردن..
    این سایتش خیلی بدون چِــفتُ بَســتِ اصلآ حساب کتاب درستی نداره!از همینجاش باید متوجه بشی که وقتی قیمت دقیق نداره یعنی همش کشک
    والا همه اشتیاق دارن زود بگیرن ولی تو مملکت ما بهترین کار صبر کردنِ چون هیچ حساب کتابی به قیمتها نیست
    1 ماه بعد از شِـــیر شدن کنسول به بازار جهانی تو بازار ایران فَت و فراوون یافت میشه چون به این زودیا -- نمیشه اوریج خورها میرن سمتش
    می ترسم ماه اول که بیاد تو ایران با قیمت به این خوبی پیدا نشه! یعنی تا حدودی مطمئنم فروشنده های محترم و با انصاف ایرانی ماه اول با قیمت بالای 2 تومن می فروشن اما این سایت با قیمت 1700 گذاشته که قیمت خوبیه.ضمنا فوقش اگه بازم ببره روش نهایتا بشه 2 تومن که بازم به نسبت بقیه بد نیست.

11. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سه خبر كوتاه :

1. كنسول x one در يكي از بزرگترين خرده فروشي هاي انگلستان به نام GAME هم نسخه روز لانچش به اتمام رسيد.....قبلا هم در خرده فروشي هاي ديگر كشور از جمله amazon انگليس هم نسخه روز اول كنسول تمام شده بود و حالا فقط نسخه استانداردش موجوده
    2. كنسول ps4 هم تا بحال به گفته مسيولان سوني بيش از يك ميليون واحد پيش فروش شده كه بيشتر از كنسولهاي نسل قبلي اين شركت بوده
    3. يكي از مسيولان مايكروسافت در مورد تاخير عرضه x one براي برخي كشورها علتش رو تنظيم زبان اون كشور براي كينكت و استفاده از فرامين صوتي اون زبان براي كينكت اعلام كرده و گفته مشكل كمبود كنسول براي عرضه در اين كشورها بي اساس بوده

+

به نظر من قيمت كنسول خيلي فرقي نداره(البته نه اوايل ورودش كه قيمتاش غير منطقيه) فوقش ٢٠٠ هزار تومن كمتر يا بيشتر ميشه مساله اينه كه كنسول هك بشه....چون اگه هك نشه و شما مثلا سالي ٥ تا بازي اورجينال مجبور شي بخري ميشه نصف قيمت كنسول
    در نتيجه "هك شدن يا هك نشدن ..مساله اين است"

.

13. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ای بابا دقیقا مشکل منم همینه
    اگر بخوام کنسول -- نشده بخرم مجبورم بازی اوریج بگیرم که اون وقت حتما دوست دارم بازی هایی بگیریم که به صورت انلاین بتونم باهاش بازی بکنم و حال کنم و از طرفی با این وضعیت نت نمیشه همچین کاری کرد .... هوم چه میشه کرد واقعا؟
    شاید بشه بازی ها رو با 10-20 تومن عوض کرد با مغازه دارا مثه قبل و فقط بازی انحصاری های سونی رو بگیرم و رد و بدل بکنم با بقیه
    البته یه 1 سالی منتظر -- شدنش میشم و اگه دیدم که هیچ راهی جواب نمیده من که میرم یه سیستم جدید و توپ میبندم و خیال خودم رو راحت میکنم و البته قید انحصاری ها رو هم باید بزنم

ای خدا مملکته که داریم؟
    Last edited by Sorena_777; 28-08-2013 at 19:02.

15. 5 کاربر از Sorena_777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

البته توی این نسل یک تکنیک ضد ه.ک بسیار قوی به نام کلود قراره به کمک کنسولهای نسل بعد بیاد که از قرار معلوم رسما ما پایرسی خورها رو بیچاره مکینه!میبینم روزی رو که توی انحمن کنسولهای نسل بعد با این گرونی دلار مگس هم پر نمیزنه...البته اگه همین درد مشابه سر PC نیاد
    با این همه فحش هم که به WII U دادیم رومون هم نمیشه طرفش بریم ولی یه حسی بهم میگه توی کمتر از یه سال دیگه محبوب ترن کنسول توی ایران بشه(احتمالا ه.ک این یکی خیلی کار نبره...البته امیدوارم)
    Last edited by mehdy.z; 29-08-2013 at 10:00.

17. 7 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

Wii U همین الانش هم یه جورایی هَک شده .
    PC هم هیچ وقت نیمتونند جلوی کرک شدن بازیهاش رو بگیرند مرگ اینکه کلا براش بازی تولید نکنند

19. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •