بر و بچ کسی ترینر Stronghold Crusader این و داره یا نه !!!!!!!!
بر و بچ کسی ترینر Stronghold Crusader این و داره یا نه !!!!!!!!
سلام دوستان من اين بازي رو چند سال پيش تموم كردم و تمام 50 مرحله رو رد كردم.
من حقيقطا يادم نيست آخرين مرحله چه كروه هايي هستند .ولي ميدونم مرحله آخر به سختي مراحل قبل اون نيست چون من خيلي راحت تمومش كردم.
در مورد ارسال سنگ هم بايد بگم كه بايد روي يكي از يارد در منوي خودت كليك كني.
دو قسمت داره يكي ارسال مواد ديگري درخواست مواد.
بعد كه ارسال مواد رو زدي نوع ماده رو مشخص ميكني و همچنين مقدارشو بعد خودش مي فرسته البته يادم نيست كه ربطي به مغازه داشت يا نه .
روشش همينه حتي ميتوني نيرو بفرستي يا نيرو درخواست كني.
بطور كل بايد بگم كه قلعه يك خيلي خوب بود با اينكه گرافيك نداشت ولي بازي جذابي بود .و
ولي ورژن بعدي اون يعني 2 كه بنظر من هم خيلي شلوغ شده و گيچ كننده چون بايد هواي همه چيز رو داشته باشي هم شهرتون حفاظت كني هم حمله كني هم سعي كني محبوبيتت رو از دست ندي .هواي دزد ها رو داشته باشي يا حواست باشه كه قلعه آتيش نگيره.درسته كه بازي از نظر كيفي طبيعي تر شده ولي مگه يه آدم ميتونه چند كار رو با هم انجام بده.
در قلعه 3 مقداري از مشكلات كم شد صحنه خلوت تر شد.گرافيك بالاتر رفت بازي طبيعي تر شد . و بازي جذابتر هم شده.
ولي متاسفانه من هنوز كه هنوزه 4 رو بازي نكردم
کافیه تو گوگل سرچ کنی . و یه سوال :
ایا توی نقشه انتخابی میشه رنگ خودمون را تغییر بدیم یا نه ؟![]()
منم همین مشکل تو را دارم من هم می خوام بدونم می شه یه همچین کاری کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
فقط توی multiplayer میشه رنگتون رو تغییر بدید!
ترینر را از کجا دانلود کنیم
میشه سیو مرحله 50 رو بگذارید ؟![]()
آقا نا امید نشی منم فقط تا مرحله 26 رفتم از برو بچز خودمون پرسیدم گفتن.
سیو بازی جنگ های سلیبی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم (البته 2 -3 بار) و50 مرحله رو بردم(بدون رمز و از این جک و جونور ها که بعضی ها خودشون رو باش گول میزنن) فایل سیو هم قدیمی و امیدوارم بدردتون بخوره
اگه مشکلی بود بهم بگید
من جنکهای صلیبی 1 و قلعه 1 ،2را تمام کردم بدون کلک یا رمز تازه چنتا راه هم خودم کشف کردم. هرکسی سوال داره بپرسه ولی باید کمی درمورد مرحله ای که توش موندین توضیح بدین یا بهتر عکسش رو برام بفرستین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)