تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 146 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

داره خودمونی میشه hegoz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض كمك در مورد تقويت نور با عدسي

با سلام.من به شدت به روشي براي تقويت نور احتياج دارم. مي خوام نور يه چراغ رو از 70 تا 100 متري بگيرم و تقويتش كنم اونقدر كه وقتي به من ميرسه بتونه تقريبا يه كف دست جا رو روشن كنه بايد از چه نوع عدسي هايي استفاده كنم و اصلا چي بسازم،مشخصات كامل بدين. خيلي لازم دارم لطفا اگه كسي ميدونه كمك كنه مرسي.
    فكر كنم يه نكته رو نگفتم من اين سيستم رو براي شب لازم دارم. ببينيد من يه لامپ دارم حدود 100 وات و نورش تو 100 متري منه حالا من ميخوام اين نورو نزديك كنم اونقدر كه يه كف دست و روشن كنه من به اون لامپ دست رسي ندارم كه كاسه ايش كنم تا قوي بشه . فكر كنم با يه چيزي شبيح تلسكوپ بشه اين كارو كرد همونطور كه تلسكوپ اشياي دور را نزديك مي كنه ميتونه اون نورو هم نزديك كنه بعد كه اين كارو كرد چطور مساحت اون نور يا تصويرو بزرگتر كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشخصات اون عدسي ها رو ميخوام و اينكه اين راه واقعا جواب ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من یه دوربین دوچشمی خیلی قوی برای مشاهده طبیعت می خوام بخرم
    یه 8x30 دارم روسی مارک بایگیش زیاد بدرد بخور نیست
    یه چیزی میخوام که از این خیلی بهتر باشه
    قیمت حداکثر 250000 تومن
    ممنون

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من یه دوربین دوچشمی خیلی قوی برای مشاهده طبیعت می خوام بخرم
    یه 8x30 دارم روسی مارک بایگیش زیاد بدرد بخور نیست
    یه چیزی میخوام که از این خیلی بهتر باشه
    قیمت حداکثر 250000 تومن
    ممنون
    یاد‌اوری اینکه دوربین های بزرگ حتما باید روی سه‌پایه نصب بشن.
    یک گروه تک چشمی های طبیعت گردی هستن با بزرگنمایی های متغیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگه حتما میخواین دو چشمی باشه
    کد:

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام.من به شدت به روشي براي تقويت نور احتياج دارم. مي خوام نور يه چراغ رو از 70 تا 100 متري بگيرم و تقويتش كنم اونقدر كه وقتي به من ميرسه بتونه تقريبا يه كف دست جا رو روشن كنه بايد از چه نوع عدسي هايي استفاده كنم و اصلا چي بسازم،مشخصات كامل بدين. خيلي لازم دارم لطفا اگه كسي ميدونه كمك كنه مرسي.
    فكر كنم يه نكته رو نگفتم من اين سيستم رو براي شب لازم دارم. ببينيد من يه لامپ دارم حدود 100 وات و نورش تو 100 متري منه حالا من ميخوام اين نورو نزديك كنم اونقدر كه يه كف دست و روشن كنه من به اون لامپ دست رسي ندارم كه كاسه ايش كنم تا قوي بشه . فكر كنم با يه چيزي شبيح تلسكوپ بشه اين كارو كرد همونطور كه تلسكوپ اشياي دور را نزديك مي كنه ميتونه اون نورو هم نزديك كنه بعد كه اين كارو كرد چطور مساحت اون نور يا تصويرو بزرگتر كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشخصات اون عدسي ها رو ميخوام و اينكه اين راه واقعا جواب ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو همین تاپیک دنبال بشه بهتر نیست ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Babak; 24-06-2009 at 14:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

دوم مرداد در جزاير قناري
    بزرگترين تلسكوپ جهان ديده به آسمان مي‌گشايد

چهارصد سال پس از آنكه گاليله براي نخستين بار روي تلسكوپ دست‌ساز خود را به سوي آسمان گرداند، بزرگترين و پيشرفته‌ترين تلسكوپ بشر به طور رسمي آغاز به كار مي‌كند.

به گزارش سرويس علمي ايسنا، افتتاح «تلسكوپ گرن كانارياس» (GTC) با آينه 4/10 متري كه بيشتر از هر تلسكوپ موجود ديگر ناحيه تمركز و جمع‌آوري نور را دارد، براي 24 ژوئيه ( دوم مرداد) در جزاير قناري اسپانيا برنامه‌ريزي شده است.
    مقامات رسمي و اختر‌شناسان دانشگاه فلوريدا - تنها موسسه امريكايي درگير در پروژه - در مراسم افتتاحيه به بيش از 500 منجم، روزنامه‌نگار و مقامات سرشناس خواهند پيوست تا در جشني كه خوان كارلوس، پادشاه اسپانيا به همين منظور برگزار مي‌كند، شركت كنند.
    طي قراردادي از سال 2000، سهم اسپانيا در اين پروژه 90 درصد، مكزيك پنج درصد و دانشگاه فلوريدا (UF) نيز پنج درصد بوده است.
    دانشگاه فلوريدا به ميزان پنج ميليون دلار در اين پروژه 180 ميليون دلاري سرمايه‌گذاري كرده و اخترشناسان آن يكي از دو ابزار نجومي پايه تلسكوپ را طراحي كرده و ساخته‌اند كه شامل دوربين حرارت سنج چند ميليون دلاري با نام «كاناري ‌كم» است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

12 درخواست راهنمايي براي خريد تلسكوپ

بازم سلام :
    دوستان قصد خريد يه تلسكوپ رو دارم كه ميخوام براي اولين بار با چشم مصلح با آسمان زيبا نگاه كنم .
    چه تلسكوپي بخرم و چه ماركي ؟ از كجا شروع كنم، دوربين 2 چشمي ؟ تبريز ميشه تلسكوپ گير آورد ؟!
    كسي آدرس نمايندگي هاي تبريز رو ميدونه ؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

كسي از دوستان نيست كه در اين باره اطلاعاتي داشته باشه ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تاپیک استیکی در همین ارتباط داریم که این سوال و سوالات مشابه چندین بار مطرح شده .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردی؟

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ery666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1

كسي از دوستان نيست كه در اين باره اطلاعاتي داشته باشه ؟
    سلام دوست عزیز:
    همیشه گفتن وقتی میخایی تلسکوپ بخری اول به دهنه ی لوله ی تلسکوپ نگاه کن. ولی در کل من به شما میگم چی بخر. اگر میخوایی با تلسکوپ نجوم رو شروع کنی، نکن.!!!! اول برو یه کم مطالعه راجع به آسمان و صورتهای فلکی بکن بعد برو بخر. تلسکوپ مدلtal 150 که ساخت روسیه هم هست بهترین چیز برای شرو ع نجوم. موفق باشی

11. 2 کاربر از ery666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض درخواست راهنمایی برای مناسب ترین دوربین جهت رصد هلال روز اول و آخر ماه؟

درخواست راهنمایی از آقا بابک و سایر متخصصین فن برای مناسب ترین دوربین جهت رصد هلال روز اول ماه و آخر ماه

دوستان می دانند که ماه رمضان نزدیک است ، قصد دارم مناسب ترین دوربین جهت رصد ماه اول رمضان و آخر ماه رمضان را خریداری کنم.
    قبلاً هیچ تجربه ای در زمینه نجوم و دوربین نداشته ام.

اول ) احتمال زیاد از دوربین بیشتر اوقات برای رصد هلال رمضان در داخل شهر استفاده می شود ( یک شهر با یک میلیون نفر جمعیت مدنظرم است ) لذا قدرت کافی برای رصد هلال اول و آخر ماه رمضان در نور داخل شهر یا حاشیه شهر را داشته باشد.

دوم ) بهتر است حتی الامکان احتیاجی به نصب پایه برای دوربین نباشد همچنین اندازه دوربین هر چه کوچکتر باشد بهتر است ( احتمالاً هنگام حمل ونقل دوربین را درون کیف دستی کتابهایم در کنار کتابها قرار دهم لذا می خواهم دوربین کوچک باشد و کمتر مجبور به حمل و نقل پایه دوربین باشم )

سوم ) در سایت آسمان شب
    کد:
    این مطلب را خواندم

« دوربین های مجهز به قطب نما:
    نـــوع دیگری از دوربین های دوچشمی هستند که در داخل آنها قطب نما وجود دارد و به کمک
    آ ن میتــوان زاویـــه سمــت را از داخل چشمی مشاهده نمود. این قابلیت بخصوص می تواند گره گشای رصدگران هلال ماه باشد. به این صورت که با دانستن اختلاف سمت بین ماه و خورشید در لحظه غروب خورشید ، بسادگی میتوان محل هلال را در آسمان مشخص کرده و با دقت و سرعت بیشتری آن را آشکار نمود. این چنین دوربین هایی از آنجا که برای کاربری نظامی طراحی میشوند ، اغلب کیفیت اپتیکی عالی و به همان نسبت قیمت بالایی دارند. »

با توصیفی که این سایت اینترنتی کرده است ظاهراً برای کار تخصصی رصد هلال ماه اول و آخر رمضان ، چنین دوربینی مناسب ترین دوربین است ، لذا اگر دوربینهایی با این مشخصات را اگر معرفی کنید ممنون می شوم .

چهارم ) دوربین مقاومت خوبی در مقابل وارد آمدن ضربه و آسیب فیزیکی داشته باشد و عمر و دوام کاری بالایی داشته باشد ، و چندان نگران خراب شدن آن بخاطر زمین خوردن و تکان خوردن و فشار نباشم.

پنجم ) رصد هلال ماه رمضان هنگام غروب آفتاب یعنی در روز صورت می گیرد و در حاشیه شهر یک میلیون نفری ، من عینکی هستم و دوربین برای استفاده همراه با عینک مناسب باشد.

ششم ) با توجه به تجربیات دوستان در صورت امکان یک یا دو مدل مناسب را معرفی بفرمایند.
    با ذکر جزئیات مثل شرکت سازنده و مشخصات دقیق دوربین ، لطفاً چون تجربه قبلی در زمینه نجوم ندارم با زبان ساده و ابتدائی توضیح داده شود.
    ظاهراً اغلب توصیه می شود دوربین های خارجی خریداری شود نه صاایران ،
    آیا دوربین خارجی مقاومت خوبی در مقابل ضربه فیزیکی و زمین خوردن دارد؟ و آیا آپوكرومات بودن دوربین در کار رصد هلالی تأثیر دارد ؟

هفتم ) مایل هستم بهترین دوربین را جهت رصد هلال اول ماه و آخر ماه بخصوص هلال ماه رمضان تهیه کنم ، البته سایر کارهای تخصصی نجوم را هم در کنار آن امکان پذیر باشم و بتوانم آنها را نیز پیگیری کنم، ولی مناسب بودن جهت رصد هلال اولویت اول است ، البته دوربین زیاد گران قیمت نباشد.

با تشکر
    Last edited by 7777; 05-08-2009 at 03:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •