آپدیت کن فریمور رو. تصویر بهتر میشه.
آپدیت کن فریمور رو. تصویر بهتر میشه.
درود
سوال قبلی من که همینجوری موند رو هوا
یک سوال دیگه داشتم الان یه سریال گرفتم میخوام ببینم LED ریست میشه فایل رو نمیخونه مشکل چیه (6450)
با سلام اقا هم راه اول هم راه دوم اپدیت کردم قرمزی تصویر و رنگها خیلی تنده لامصب تغییری مشاهده نشد به نظرتون یعنی تی وی مشکل داره اخه هنوز 6 ماه نشده راه حلی چیزی
دوست عزیز
اگر تلویزیون با هاله ای از رنگ قرمز و یا تصاویر با رنگ قرمز نمایش داده می شود ممکن است که قسمت تولید رنگ مین بردتان مشگل داشته باشد و اگر گارانتی دارید از آن استفاده کنید.
از این تنظیمات هم استفاده کنید ببینید مشگل حل می شود.
![]()
Last edited by matinpour; 15-08-2014 at 19:17.
اقا دمت گرم که اینطوری مجدانه پاسخگویی اول کمال تشکر و در ادامه اینکه چند تا عکس گرفتم از کیفیت تصویر خودت یه نیگاه بندازی میفهمی من چی میکشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس سوم جان من ببین رنگ تخم مرغ رو اخه اون تخم مرغه معمولی سفید کجاست
اینم 2 تاعکس از نمای چهره انسای و قرمزی پوست بدن
حال چه کنیم ؟ کیست مرا یاری کند ؟ به اخرین ورژن هم اپدیت شده تی وی
باتشکر فراوان
همین نیم ساعت پیش تصویر تلویزیون رو مجدد عوض کردم.
شما باید از نصابی که کنترل و یو اس بی مخصوص تنظیمات تلویزیون رو داره کمک بگیری که با ابزارش وارد منو مخفی میشه و تنظیماتی رنگ مثل سفیدی و قرمزی رو می تونی تغییر بدی.مشکل بنده با رنگ سفید بود که بیش از حد سفید بود از 145 آوردم رو 120 بهتر شد
اینم بگم با منو و تصویر خود تلویزیون زیاد کاری رو پیش نمی بری فقط نصاب می تونه کمکت کنه.
دوست عزیز
متاسفانه مشگل شما مربوط به قسمت رنگ مین بردتان است و بایدترازیستور و یا آی سی قسمت GRB که همان قسمت رنگ است تعویض شود .و فکر می کنم ربطی تنظیمات ندارد. با یک تعمیرکار مجرب مشورت کنید.
با سلام.
من یک تلویزیون Samsung Smart UA40F5570AM خریدم.
اول اینکه چجور تلویزیونی هست (از لحاظ امکانات و قدرت پردازش)
دوم اینکه من چجوری لیست کانال هارو تغییر بدم؟ مثلا دیجیتال اسکن کردم 20 تا کانال آورد از 800 تا 820. حالا میخوام اینارو جمع کنم از 1 تا 20 و شبکه 1و2و3 رو هم بیارم اول.
سوم هم اینکه من فریمور این دستگاه رو تازه آپدیت کردم(از خود تلویزیون) ولی نمیتونم برنامه و یا گیمی رو دانلود کنم. حتی اگه دانلود هم بشن وقتی شروع رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته.
چهارم اینکه من مدل تلویزیون رو تو سایت خود سامسونگ پیدا نکردم. چه ایرانی چه فارسی. >>> Samsung Smart UA40F5570AM تا برم قسمت ساپورت این تلویزیون.
خواهشا کمکم کنید.
با تشکر از تمامی دوستان.
دوست عزیز
تلویزیونی در رنج خودش خوب است . و برای تغییر و ویرایش کانال وارد اسمارت هاب شده و روی آیکون دیش که برای کانال است کلیک کرده و در منوی وارد شده از روی کنترول دکمه tools را زده و از منوی آن ویرایش شماره کانال را انتخاب کرده و وارد منوی آن شده و پس از انتخاب کانال مورد نظر و از روی کنترول با دکمه > حرکت کرده و کانالها را بطور دلخواه شماره گذاری کنید
و نام گذاری ایران برای تلویزیونتان UA40F5570 و نام گذاری اصلی آن UA40F5300 است . وفریمورتان را ازاینجا دانلود کنید.
http://www.samsung.com/ae/support/model/UA40F5300ARXZN
و برای دانلود apps وارد اسمارت هاب شده و از قسمت apps برنامه های که قابلیت اجرا در تلویزیونتان را دارد را دانلود و نصب کنید.
یک مشکل دگه هم اینکه من فیلم هارو که با زیرنویس با نوع SRT میخوام از فلش نگاه کهم زیرنویس فارسی درس نمیندازه. از تنظیمات زیرنویس هم فارسی یا عربی پیدا نکردم همش غربی اروپایی و... بود. این مشکلو میشه برطرف کرد؟
بازم تشکر میکنم از راهنمایی های بی نظیرتون.
Last edited by Parviz-Turk; 14-09-2014 at 22:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)