شما نرم افزار Fix dll رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن بعدش نصب کن و اسکن منتظر باش تا فایل های dll رو برات تعمیر کنه . چون اخطارهای شما مربوط میشه به ناقص بودن فایل های dll.
شما نرم افزار Fix dll رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن بعدش نصب کن و اسکن منتظر باش تا فایل های dll رو برات تعمیر کنه . چون اخطارهای شما مربوط میشه به ناقص بودن فایل های dll.
شما کارت گرافیک رو آپدیت کن + ویندوز رو هم آپدیت کن .
کسی از دوستان نمیتونه مشکل من رو راهنمایی کنه برای حلش هم ویندوز آپدیته هم کارت گرافیک
خوب شما کیفیت بازی و با توجه به مشکل شما مخصوصا anti aliasing رو توی بازی ببر بالا ببین بهتر میشه!!
ضمن اینکه بعضی از مانتیورها توی اجرای بازی در resolution غیر از ایده آل خودشون مشکل دارند،یعنی نمیتونند نظم پیکسلها رو در resolution_های غیر نرمال خودشون حفظ کنند که باعث افت شدید کیفیت تصویر خروجیشون میشه!!!
عزیز کیفیت بازی تو بیشترین مرحلست مشکل من نداشتن کیفیت اجسام موجود توی بازی خب راه حل شما چیه میشه کمکم کنید
خوب این یه احتمال بود که از قرار معلوم این نیست!!
پس با این حساب شما یه عکس از بازی بگیر تا بهتر بشه فهمید دقیق مشکل از کجاست؟؟
دوست عزیز این را هم که گفتی انجام دادم و آپدیت کردم ولی باز هم همون صفحه سیاه میاد و چراغ هارد روشن و خاموش میشه ولی چیزی بالا نمیاد و همونطور سیاه میمونه و با ctrl+Alt+ delete درمیاد بیرون.![]()
والا باید اجرا میشد با نصب استیم و آپدیت ویندوز و گرافیک . شما کرک های مختلف رو امتحان کن . ببین کدوم بهتر با بازی شما سازگارتره .
در آخر اگه با کرک هم نتیجه نگرفتی . بازی رو کامل حذف کن + استیم رو آپدیت کن بعد بازی رو نصب کن ببین چی میشه .......
با سلام
من اون چهار تا خط که نشون میده کجا شلیک میکنه
یه دفعه غیب شد
چه جوری بیارمش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)