تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 84 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 838

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty: Black ops II

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین کار را انجام داده ام ولی همان اخطار را می دهد ؟؟؟چی کار کنم؟؟
    شما نرم افزار Fix dll رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن بعدش نصب کن و اسکن منتظر باش تا فایل های dll رو برات تعمیر کنه . چون اخطارهای شما مربوط میشه به ناقص بودن فایل های dll.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

داداش حالا اول بازی اجرا میشه بعدش گیر میکنه و همون ارور میاد ! مجبور میشم از تسک منیجر بازی رو قطع کنم ! بار دوم که میزنم باز شه صفحه ی آبی معروف میاد و پی سی ری استارت میشه !
    شما کارت گرافیک رو آپدیت کن + ویندوز رو هم آپدیت کن .

3. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان من یه مشکل اساسی بر خوردم اینکه رزولیشن و کیفیت تصویر تو بازی روی 1360 هست و در روند اجرای بازی هم هیچ مشکلی نداره حتی ویدوئوهای بین بازی هم درسته اما توی بازی اجسامی که توی بازی هستش مثل شخصیتها کوهو کشتی چهره اسلحه کلاً هرچیزی که تو بازی هست کیفیت شفاف و وضوح ندارن و یعنی انگار بازی های چند سال پیش با یه کیفیت خیلی ضعیفه میشه راهنمایی کنید منو مچکرم.
    کسی از دوستان نمیتونه مشکل من رو راهنمایی کنه برای حلش هم ویندوز آپدیته هم کارت گرافیک

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

کسی از دوستان نمیتونه مشکل من رو راهنمایی کنه برای حلش هم ویندوز آپدیته هم کارت گرافیک
    خوب شما کیفیت بازی و با توجه به مشکل شما مخصوصا anti aliasing رو توی بازی ببر بالا ببین بهتر میشه!!
    ضمن اینکه بعضی از مانتیورها توی اجرای بازی در resolution غیر از ایده آل خودشون مشکل دارند،یعنی نمیتونند نظم پیکسلها رو در resolution_های غیر نرمال خودشون حفظ کنند که باعث افت شدید کیفیت تصویر خروجیشون میشه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب شما کیفیت بازی و با توجه به مشکل شما مخصوصا anti aliasing رو توی بازی ببر بالا ببین بهتر میشه!!
    ضمن اینکه بعضی از مانتیورها توی اجرای بازی در resolution غیر از ایده آل خودشون مشکل دارند،یعنی نمیتونند نظم پیکسلها رو در resolution_های غیر نرمال خودشون حفظ کنند که باعث افت شدید کیفیت تصویر خروجیشون میشه!!!
    عزیز کیفیت بازی تو بیشترین مرحلست مشکل من نداشتن کیفیت اجسام موجود توی بازی خب راه حل شما چیه میشه کمکم کنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

عزیز کیفیت بازی تو بیشترین مرحلست مشکل من نداشتن کیفیت اجسام موجود توی بازی خب راه حل شما چیه میشه کمکم کنید
    خوب این یه احتمال بود که از قرار معلوم این نیست!!
    پس با این حساب شما یه عکس از بازی بگیر تا بهتر بشه فهمید دقیق مشکل از کجاست؟؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام ... شما کارت گرافیک رو آپدیت کن .... اگه امکانش هست ویندوز رو هم آپدیت کن .....
    دوست عزیز این را هم که گفتی انجام دادم و آپدیت کردم ولی باز هم همون صفحه سیاه میاد و چراغ هارد روشن و خاموش میشه ولی چیزی بالا نمیاد و همونطور سیاه میمونه و با ctrl+Alt+ delete درمیاد بیرون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوست عزیز این را هم که گفتی انجام دادم و آپدیت کردم ولی باز هم همون صفحه سیاه میاد و چراغ هارد روشن و خاموش میشه ولی چیزی بالا نمیاد و همونطور سیاه میمونه و با ctrl+Alt+ delete درمیاد بیرون.
    والا باید اجرا میشد با نصب استیم و آپدیت ویندوز و گرافیک . شما کرک های مختلف رو امتحان کن . ببین کدوم بهتر با بازی شما سازگارتره .

در آخر اگه با کرک هم نتیجه نگرفتی . بازی رو کامل حذف کن + استیم رو آپدیت کن بعد بازی رو نصب کن ببین چی میشه .......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام
    من اون چهار تا خط که نشون میده کجا شلیک میکنه
    یه دفعه غیب شد
    چه جوری بیارمش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •