تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 81 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من واقعا متوجه نشدم بالاخره کدوم شرکت توی قم بهتره.
    یکی میگه اسیا تک یکی میگه صبانت یکی هم شاتل
    در مورد آبونمان و هزینه ای که مخابرات روی قبض تلفن میکشه چی ؟ اون چقدر میشه؟
    صبانت هزینه نصب و برقراری میگیره؟
    قیمت توی نمایندگیهای مختلف صبانت یکسانه؟
    بله ،يكسانه ،هزينه نصب و راه اندازي هم 10 تومنه(شاتل 15 تومن ،پارس آنلاين 10 تومن)
    هيچ هزينه اي نبايد روي قبض بياد ،چون طرف حساب مخابرات آي اس پي هست نه كاربر!
    من شاتلم همين امروز فردا وصل ميشه ،اگه وصل شد يه گزارشي از وضعيت سرعتش ميدم!
    ولي قبلا فن آوا داشتم ، سرعتش از 56 پايين نمي اومد ،ولي قطعي زياد داشت ،نمايندگي و پشتيبانيش هم بشدت افتضاح، به هيچكس هم اصلا توصيه نميكنم كه بگيره
    ضمنا منطقتون كجاست؟

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

من شاتلم همين امروز فردا وصل ميشه ،اگه وصل شد يه گزارشي از وضعيت سرعتش ميدم!
    سلام.
    مهدی جان این شاتلتون وصل نشد ؟ بی صبرانه منتظر ابراز احساسات شما در باره شاتل هستم !
    چون میخوام ISP رو عوض کنم... شاتل هم یکی از گزینه هاست...

دوستان...
    راستش من دو ساله دارم از صبا نت اشتراک میگیرم... اشتراک یک ساله میگیرم...
    چند دفعه بهش شک کردم که داره الکی از ترافیکم کم میشه... یا میدزده...!
    تا این آخریها که دیگه بد جوری شک کردم با چند نفر هم صحبت کردم اونها هم با من هم عقیده بودند
    و تو همین انجمن های پی سیورد هم خیلی شنیدم...

کسی از بچه های قمی اینجا این مشکل رو داره ؟

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

احتمال داره کم شدن ترافیک از ویروس ها یا حتی خود ویندوز باشه که قصد آپدیت خودش رو داره
    من پیشهناد می کنم از Bandwidth Meter Pro استفاده کنید تا همیشه ترافیک مصرفیتون رو زیر نظر داشته باشید
    منم یک سال هست صبا دارم و این مشکل رو ندارم
    با مراجعه به تاپیک شاتل همین انجمن می تونید بفهمید که کمتر کسی هست که در حال حاضر شاتل داشته باشه و راضی باشه

5. 2 کاربر از m_h_hadavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

احتمال داره کم شدن ترافیک از ویروس ها یا حتی خود ویندوز باشه که قصد آپدیت خودش رو داره
    من پیشهناد می کنم از Bandwidth Meter Pro استفاده کنید تا همیشه ترافیک مصرفیتون رو زیر نظر داشته باشید
    منم یک سال هست صبا دارم و این مشکل رو ندارم
    با مراجعه به تاپیک شاتل همین انجمن می تونید بفهمید که کمتر کسی هست که در حال حاضر شاتل داشته باشه و راضی باشه
    سلام.
    ممنون از نظرتون...
    اما نه دوست خوبم... آپدیت ویندوز که کلا خاموشه...ویروس هم که بعید میدونم... آنتی ویروس و فایر وال و اینا چهار چنگولی فعال هستند...
    آپدیت نود 32 هم که چیزی نمیشه... کلا مقدار سند و ریسیو رو هم من همیشه چک میکنم...
    دیگه چیز آپدیتی خاصی هم ندارم که بخواد ترافیک رو به طور مشهود پایین بیاره...
    مثلا حواسم هست که ترافیک روزانه ام بیش از 100 مگ نشه... که در ماه میشه 3گیگ و در سال میشه 36گیگ

اما داستان از جایی شروع شد که یک ماه پیش روز جمعه یک فیلم دانلود کردم تغریبا 1گیگابایت
    قبلش ترافیک رو چک کردم تغریبا 11 گیگ بود... بعد از دانلود فیلم و مصرف روزانه 100 مگ در یک هفته میشه 1700 مگ

در صورتی که من هفته بعد یعنی هفت روز بعد از دانلود فیلم چک کردم ترافیکم تغریبا 8 گیگ بود...
    حداقل یک گیگ این وسط معلوم نشد چی شد !

قبلا هم همچین داستان مشابهی برام اتفاق افتاده بود... اما همیشه این جور نیست...
    مخصوصا وقتی دانلود های حجیم دارم... نمیدونم والا شایدم من اشتباه میکنم... شایدم توهم زدم...!
    ولی بازم میگم...من از خیلی ها شنیدم...

3روز پیش رفتم تو پاساژ مروارید و گنجینه و ستاره و این ور و اونور از دوستان سوال میکردم دقیقا سه نفر هم گفتند که مشابه این داستان برای اونها هم روایت شده...

بله صبانت خوبه من همین الان هم راضی هستم از همه چیش... اما اگه قرار باشه ترافیک آدم رو کش بره دیگه جایی برای
    رضایت باقی نمیمونه..حالا هزاری هم سرعتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه و هر نکته مثبت دیگه...
    برای من حجم ترافیک از هر چیز دیگه ای مهم تره...

ولی نرم افزار رو حتما نصب میکنم...مرسی بازم...ممنون.
    Last edited by sub-zero; 19-02-2010 at 10:03.

7. این کاربر از sub-zero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مخابرات قم ، اینترنت پرسرعت واگذار نمی کند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مخابرات قم ، اینترنت پرسرعت واگذار نمی کند؟
    من شنیدم 3 4 روزه که شروع کرده ، ولی فکر نمیکنم اخباری در این مورد ، رسما اعلام شده باشه
    البته اون ناراضی ها اکثرا برای تهران والبته بیشتر از سرعت شبانه ناراضی هستن!
    خوبی شاتل اینه که اپراتور داره ، نه مثل صبانت که به هر بی سوادی مجوز نمایندگی داده و البته pap های دیگه!
    سلام.
    مهدی جان این شاتلتون وصل نشد ؟ بی صبرانه منتظر ابراز احساسات شما در باره شاتل هستم !
    چون میخوام ISP رو عوض کنم... شاتل هم یکی از گزینه هاست...
    والا فعلا که به مشکل برخوردم ، طول میکشه تا وصل بشه تا من ابراز انزجار خودم رو از شاتل اعلام بدارم!

10. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m_h_hadavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

البته اون ناراضی ها اکثرا برای تهران والبته بیشتر از سرعت شبانه ناراضی هستن!
    دو نفر از دوستان من در قم شاتل دارن و هیچ کدوم از شبانه راضی نیستن و عملا هیچی نمی تونن دانلود کنن در مورد روزانه هم میگن در این چند روز اخیر با باز کردن بعضی سایت ها هم با مشکل مواجه شدن

12. 3 کاربر از m_h_hadavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

والا فعلا که به مشکل برخوردم ، طول میکشه تا وصل بشه تا من ابراز انزجار خودم رو از شاتل اعلام بدارم!
    OK ... پس ایشالله هر وقت وصل شد مارو بی خبر نزار..

دو نفر از دوستان من در قم شاتل دارن و هیچ کدوم از شبانه راضی نیستن و عملا هیچی نمی تونن دانلود کنن در مورد روزانه هم میگن در این چند روز اخیر با باز کردن بعضی سایت ها هم با مشکل مواجه شدن
    پس فکر کنم بهتره رو پارس آنلاین هم یکم زوم کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

OK ... ..

پارس آنلاین ظاهراً سرویس شبانه رایگانش فقط برای شهرستان است نه تهران ، نگرانم برای شهرستان هم حذف شود.
    در ضمن قبلاً از ساعت یک تا شش صبح رایگان بود ، حالا در تعرفه جدید در سایت شان نوشته دو تاشش صبح ولی هیچ ایمیلی برای من نیامده که اطلاع رسانی کند ساعت شبانه رایگان یک ساعت کمتر شده است و احتمالاً کسانی که از ساعت یک تا دو صبح دانلود کرده اند ، پهنای باندشان سوخت شده است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم گفتم اکثرا از سرعت شبانه ناراضی هستن
    ولی من مطمئنم شاتل مشکلشو حل میکنه یا به عبارتی مجبور میشه که حل کنه
    پارس آنلاین سرویساش یجوریه ، حجم پایین ، سرعت بالا!
    شما با صبانت ، مشکل سرعت داری؟؟
    فکر کنم صبانت بغیر از این مشکلی که شما گفتی ، یکم از بقیه شرکتا پایدارتره!

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

پارس آنلاین ظاهراً سرویس شبانه رایگانش فقط برای شهرستان است نه تهران ، نگرانم برای شهرستان هم حذف شود.
    در ضمن قبلاً از ساعت یک تا شش صبح رایگان بود ، حالا در تعرفه جدید در سایت شان نوشته دو تاشش صبح ولی هیچ ایمیلی برای من نیامده که اطلاع رسانی کند ساعت شبانه رایگان یک ساعت کمتر شده است و احتمالاً کسانی که از ساعت یک تا دو صبح دانلود کرده اند ، پهنای باندشان سوخت شده است.
    من چند روز پیش زنگ زدم ، گفت از 1 تا 6!
    البته برای تعرفه های ویژه که آگهیشو توی ضمیمه قم روزنامه جام جم زده!
    مگه توی اکانتت توی خود پارس ، گزارش وضعیتو نمیده؟

16. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •