من بازی را اکسترک کردم کرک را هم کوپی کردم اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم چنین پیغامی میده
the program cant start because ridea.dll is missing from your computer .try rinstalling the orogram to fix this problem
خواهش میکنم راهنمایی کنید
من بازی را اکسترک کردم کرک را هم کوپی کردم اما وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم چنین پیغامی میده
the program cant start because ridea.dll is missing from your computer .try rinstalling the orogram to fix this problem
فایل کرک رو کامل کپی نکردین . توی پوشه نصب بازی یک پوشه دیگه باید باشه با نام Crack که داخل اون دو فایل با نام های FIFA 13.exe و rldea.dll وجود داره.
این دو فایل رو در در پوشه گیم کپی کنین تا مشکل برطرف بشه
تو بازی نمیره . همه کاراشو میکنم لود میشه که بازی شروع شه بسته میشه کلا . اینم سیستمم . مشکل از کجاس ؟
![]()
شما وارد بازی میشین و Play Match میزنین و خارج میشه ؟! یا این که لوگوی فیفا میاد ولی توی بازی نمیره ؟!
کاملن تو بازی میرم تیم انتخاب میکنم و ترکیب هم درست میکنم اما وقتی لود تموم میشه و باید بره تو مسابقه نمیاد .
شما آخرین آپدیت کارت گرافیک رو از سایت مربوطه بگیرین و نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه.
آپدیت کردم و بازم جواب نداد![]()
درود
دوست عزیز صفحات قبل همین تاپیک رو هم یک دور مرور کنید . یک سری توضیحات در صفحات قبل دادم.
اونا رو انجام بدید . شاید مشکلتون رو برطرف کنه.
Last edited by B3HZ@D; 27-11-2012 at 15:54.
بچه ها سلام.. وقتی بازی رو کلیک میکنیم و هیچ اتفاقی نمی افته مشکلش از چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)